Anmeldelser af Rosa dei Venti

 
Rosa dei Venti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Rosa dei Venti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Rosa dei Venti

Læs personlige anmeldelser af Rosa dei Venti som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Rosa dei Venti. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anders og rejsefælle fra Ishøj boede på Rosa dei Venti i Cortona fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Turen levede til fulde op til vores forventninger. Vi har været i Toscana flere gange, og hver gang er en fornøjelse.

Klimaet, naturen, menneskene, maden, vinen osv.

Begge ferieboliger var som forventet. Rosa dei Venti ved Cortona havde vi boet på for 4 år siden, og vi blev modtaget med åbne arme igen. Det er et rigtig godt sted - pænt og ordentligt med rigtig søde værter, der passer stedet hver dag, og så ligger den dejlige by Cortona i kort afstand.

Så det er ikke sidste gang vi er kunder hos jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niels Erik og hans familie fra Skjern boede på Rosa dei Venti i Cortona fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Vi har haft en fantastisk ferie i nogle pragtfulde omgivelser hos vores venlige værter Barbera og Stefano på vingården Rosa dei Venti nær Cortona. Et opholdssted og område vi gerne anbefaler andre.
Stedet ligger perfert til små udflugter til de mange smukke og historiske byer som f.eks. Siena, Arezzo San Gimignano m.fl. og kun 10 km. fra Cortona, der virkelig er et eller flere besøg værd. Vi siger tak for god behandling og vender gerne tilbage til In-Italia en anden gang.
NB! En stor buket roser til jeres hjemmeside, som er meget informativ og veludbygget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Bent og familie fra Solrød Strand boede på Rosa dei Venti i Cortona fra d. 16. til d. 23. juli 2005.

Vi har været meget tilfredse med vores ophold i Cortona.

Rosa Dei Venti er et særdeles velholdt og veldrevet sted og lejligheden var af en rigtig god kvalitet. Haven og pool området var rigtigt godt anlagt og vedligeholdt og der var nok af både liggestole og parasoller.

Værtsparet var særdeles venlige og hjælpsomme med bl.a. anvisning af spise og indkøbsmuligheder. Vi havde udelukkende positive oplevelser med deres anbefalinger af restauranter, som de oven i købet ringede til og reserverede bord for os.

Hvis man er til afslapning i skønne omgivelser er stedet perfekt. Der er relativt langt til shopping og restauranter (10-15 min. i bil).

Stedet er ret svært at finde ud fra den modtagne kørselsvejledning. På stedet fik vi et håndtegnet kort, der ville have været til stor hjælp.

Alt i alt en særdeles positiv oplevelse både hvad angår området, lejligheden og de omkringliggende byer. Vi kan absolut godt forestille os at gentage succesen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Christina og familie fra Køge boede på Rosa dei Venti fra den 12. til den 26. juli 2003. Hun skrev efterfølgende:

Det har været en vidunderlig ferie. Det var ikke så let at finde stedet...men det gik. Men når man så kommer til stedet, så bliver man overvældet over hvor smukt der er. Ejerne er utrolig søde. Man føler sig meget velkommen og helt hjemme på stedet, og det er ikke mindst familiens skyld. Udover det er de gode til engelsk. Vi kan kun anbefale stedet.
Som I skriver er der "langt" til nærmeste by, men er man til en ferie ude på landet og er villig til at køre for at "opleve" noget, så er dette STEDET. Tak for en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Henrik og familie fra Ålborg tilbragte sommerferie i Toscana. De boede på Rosa dei Venti fra d. 5. til d. 12. juli 2003 efter at de havde været en uge i Ripa ved Lucca. Han skrev efter turen:

Netop vendt hjem efter tre uger på farten, heraf de 2 i In-Italias feriehuse. [...]
Hjertelig velkomst af den familie der ejer stedet. Fine forhold, men vores lejlighed var måske lige en kende for lille til to par (vi kunne selvfølgelig blot have valgt den lidt større udgave ). 
Skabene manglede hylder, så det syntes lidt kaotisk med tøj / vasketøj i en pærevælling. Alt dette dog ubetydligheder ift. det miljø og stemning der lå hen over dette sted. Mange ture til Cortona, Perugia, Arezzo og en tur til Oriveto (ca. 100 km syd for). Området omkring La Verne (det sted hvor Franz af Assisi blev stigmatiseret ) var også en oplevelse hver. 
Efter en hed dag i Toscana/Umbrien var det som at komme hjem, når hunden modtog en logrende, værterne hilste, og den meget fortrinlig pool stod klar med svalende badevand. Servicen har hele vejen igennem været i orden, såvel fra de indledende manøvre ved bestillingen, til de oplevelser vi har haft på feriestederne. De allervarmeste anbefalinger herfra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map