Agriturismo i Cortona i Toscana

Rosa dei Venti

 
Rosa dei Venti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Rosa dei Venti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ved Cortona, i den smukke Val di Chiana-dal, som er fuld af minder fra etruskere, og hvor borgen Montecchio Vesponi ligger sammen med middelalderlandsbyerne Castiglion Fiorentino og Lucignano, finder man Rosa dei Venti.

Gården har tilhørt familien Micheli siden 1900 og drives nu på 4. generation af samme familie. Gårdens beliggenhed i et typisk landbrugsområde på bakkeskråningen giver ideelle forhold for dyrkning af druer og vin, oliven, hvede, solsikker og meloner.

Læs mere om Rosa dei Venti

Huset som er fra 1700-tallet er for nyligt nænsomt blevet renoveret og ændret til fem ferieboliger. Renoveringen har taget forbehold for de originale arkitektoniske strukturer, og omkring huset er der en stor have med cypresser og oliventræer. I haven er der et dejligt svømmebassin, hvorfra der er en herlig udsigt ud over de solsikkefyldte marker.

I Creti by er der kun en lille bar / café. Nærmeste indkøbsmuligheder findes i Fratticciola, 2 km væk. For restaurantbesøg skal man køre enten til Foiano della Chiana (6 km) eller til Cortona (10 km). I begge byer er der rigelige muligheder for at opleve den lokale madlavning og vin. Har man lyst til at spise på en agriturismo, så findes der én 4 km fra Rosa dei Venti.... under alle omstændigheder skal man være parat til at køre.

Hovedbygningen er delt op i tre store lejligheder og der er to dejlige selvstændige stenhuse, som tidligere blev brugt til h.h.v. lade og tørrerum. I stueetagen i huset findes endvidere et stort fællesrum. Til fællesbrug er der en træovn og en grill. Der er mountainbikes til rådighed. Kun 500 meter fra gården er der tennisbane, og det er muligt at ride 3 km fra gården og spille golf 7 km væk.

Lejlighederne er alle forskelligt indrettede med typiske rustikke træmøbler og har alle spændende lofter med store bjælker. Til alle boligerne er der en møbleret terrasse, hvor morgen- og middagsmaden kan nydes.

Lejlighederne på Rosa dei Venti

Treværelseslejlighed Scirocco

ligger i stueetagen med egen indgang og 4 sovepladser. Den er ca. 65 m² og består af opholdsstue/spisestue med pejs, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge og badeværelse med bruser.

Treværelseslejlighed Grecale

ligger i stueetagen med egen indgang og 4 sovepladser. Den er ca. 65 m² består af opholdsstue/spisestue med køkkehjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser.

Fireværelseslejlighed Maestrale

ligger på første sal med egen indgang ad udvendig trappe og 6 sovepladser. Den er ca. 140 m² og består af en stor opholdsstue med pejs, køkken, soveværelse med dobbeltseng og eget bad med bruser og toilet, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med karbad og toilet.

Hus Libeccio

er et selvstændigt stenhus på ca. 50 m² med god plads til 2 personer. Det består af opholdsstue/spisestue med pejs og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser.

Hus Aliseo

er et selvstændigt stenhus på ca. 80 m² med soveplads til 4 personer. Det består af opholdsstue/spisestue med pejs, køkken, soveværelse med dobbeltseng og eget bad med toilet og bruser, soveværelse med to enkeltsenge og eget bad med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map