Villa i Cortona i Toscana

RUMORE nel Vigneto

 
RUMORE nel Vigneto er ikke tilgængelig i øjeblikket
RUMORE nel Vigneto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette klassiske toscanske bondehus er en del af en større gård, Azienda Agrituristica il Barattino, der udover en solid produktion af diverse afgrøder også har indrettet tre af de gamle huse på de store jorder til turisme.

I den store have foran huset finder vi - ud over de mange smukke pinjetræer - en grill, havemøbler og ikke mindst et 11 x 5 meter stort svømmebassin.

Læs mere om RUMORE nel Vigneto

Trehundrede meter fra dette hus ligger bondehusene L'Alba Chiara e Goccia di Rugiada.Gården er således et oplagt valg for grupper af venner eller familier, der ønsker noget af tiden, men ikke den hele sammen på ferien.

La Quiete nel Vigneto med 6 sovepladser:
Førhen boede ingen bønder i stueetagen, som var forbeholdt kreaturerne, og dette princip håndhæver man stadig her, men da der ikke mere er nogen dyr, har man valgt at lukke stueetagen af. På første sal finder man stue med pejs og køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng, der begge har eget badeværelse/toilet. Det er muligt at tilføje en opredning i begge værelser. Huset er udstyret med fjernsyn, vaskemaskine, ovn, brændeopvarmet pizzaovn og strygejern.

Skjul teksten
 
 
search map