Villa i Cortona i Toscana

Il Grappolo Blu

 
Il Grappolo Blu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Grappolo Blu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Grappolo Blu ligger for enden af en lille vej i de dejlige og lave bakker uden for Cortona.

Vi finder her et lille, men smagfuldt indrettet hus, som er delt i to lejligheder. Ved huset er der et dejligt svømmebassin med solterrasse møbleret med gode liggestole og pavilloner. En stor og grøn have omgiver hele huset.

Læs mere om Il Grappolo Blu

Ved indgangen til ejendommen, ca. 100 meter fra huset ved svømmebassinet finder du restauranten. For de fleste københavnere er Il Grappolo Blu navnet på en kendt italiensk restaurant, og det er da også de samme ejere, der har åbnet dette sted. Husets ejer flyver ofte mellem Italien og Danmark, mens konen og deres søn bor her fast. Der tales derfor såvel dansk som engelsk og naturligvis italiensk. Du kan forvente den samme gode kvalitet og udsøgte madlavning, som i den københavnske afdeling, med den forskel at du her kan nyde den i det fri store dele af året.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser:
- Husets to lejligheder ligger ved siden af hinanden og er indrettet med øje for detaljer. De består af opholdsrum med mulighed for en ekstra opredning og tekøkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Begge lejligheder har aircondition, internetopkobling og satellitfjernsyn. Uden for indgangsdøren har hver lejlighed havebord og stole til rådighed. Ved svømmebassinet (som restaurantens gæster ikke har adgang til) er der en pavillon med liggestole til hver lejlighed.

Et dejligt hus med al komfort, der især anbefales til par. Lejer man begge lejligheder, har man svømmebassinet helt for sig selv og en god restaurant uden for døren.

BEMÆRK: Gratis overnatning for hver 6. betalte overnatning.
Du bor her en uge men betaler kun for 6 dage !

Skjul teksten
 
 
search map