Agriturismo i Cortona i Toscana

I Pioppi

 
I Pioppi er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Pioppi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På den store slette Chiana, der ligger for foden af kulturbyen Cortona, ligger det gamle bondehus I Pioppi i fred og ro omgivet af solsikke- og kornmarker. Husets oprindelige bygninger er blevet renoveret og sat i stand med respekt for husets originale konstruktioner og detaljer.

En stor grøn have med gamle popler omgiver huset – og haven er indhegnet, så man kan trygt lade børnene løbe frit rundt og lege. Her er naturligvis også et dejligt svømmebassin (6 x 12 m) med tilhørende liggestole og parasoller og der er ligeledes en lille havepavillon med havemøbler til hver lejlighed. Ved siden af gården ligger desuden en lille sø, som man kan fiske i.

Læs mere om I Pioppi

Ca. 3 km fra I Pioppi ligger den mindre by Camucia, hvor der findes spisesteder og et stort COOP-supermarked. Cortona ligger ca. 5 km fra gården. Den oprindelige hovedbygning er nu inddelt i 4 mindre lejligheder, der alle har TV, ovn, køleskab med fryser og højstol til børn. Der findes et fælles vaskerum på gården, som kan benyttes mod betaling.

Skjul teksten
 
 
search map