Anmeldelser af Hotel San Michele

 
Hotel San Michele er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel San Michele er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel San Michele

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Michele som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Michele. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Nina og Jan fra København K boede på Hotel San Michele i Cortona fra d. 1. til d. 3. august 2006.

Endnu en ferie i Toscana har været helt fantastisk og ikke mindst fordi vi har haft jer til at være med i planlægningen. Vi valgte at fejre vores sølvbryllup ved tage på rundtur i Toscana i egen bil. Alle steder var supergode og spændende på hver sin måde.
Vi havde valgt at fejre vores sølvbryllup i denne by, da vi kendte den fra en tidligere tur (og Frances Mayes bøger) og det var en stor glæde. Også her var hotellet i top. Hotel San Michele ligger lige midt i byen og alt kan nåes til fods. Det er et gammel palæ, som er bygget om og meget charmerende. Vi havde hjemmefra, på Linos anbefaling, bestilt bord på Osteria del Teatro hos Emiliano og Ylenia. Ikke et øje var tørt. Da vi mødte op på restauranten havde de pyntet vores bord med rosenblade, statue med turtelduer og servietter med blomster og bånd. Maden og vinen var helt i top - ja vi har vist aldrig spist bedre i Italien. Var det ikke i forvejen vores ynglingsby i Toscana er det i hvertfald blevet det. Vi glæder og til at komme tilbage til byen og vil helt sikkert spise hos Emiliano igen. Osteria del Teatro er ikke en dyrt sted - bare godt. Det er vist en god ide at bestille bord, mange gik forgæves den aften vi var der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Dorte og familie fra Hellerup boede på Hotel San Michele i Cortona fra d. 25. til d. 28. maj 2006.

Alt har klappet fint - og begge hoteller både i Cortona og i Firenze var glimrende - på hver sin måde og i overensstemmelse med hver sit prisniveau. Specielt hotellet i Cortona var meget charmerende med sine gamle 'paladstræk' og byen viste sig også at være meget dejlig. Den ligger desuden fantastisk fint for udflugter til både Umbrien (Trasimenosøen, Perugia, Assisi og Gubbio) og det sydøstligste Toscana (Montepulciano, Mntalcino og
Pienza) - og det var netop det, vi ville.
Vi vil godt videregive et tip til næstkommende til Cortona: et dejligt spisested i nærheden af hotellet : Ristorante Il Cacciatore, Via Roma 11/13 Tel. 0575.630552. Stedet drives af nogle meget entusiastiske, dygtige og eksperimenterende unge mennesker med god sans for stedets og årstidens råvarer og vine.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Finn og hans hustru fra Holbæk boede på Hotel San Michele i Cortona fra d. 22. til d. 25. april 2006.

Fra et tidligere besøg kender vi Cortona, og vi følte det naturligt, når vi nu skulle besøge det sydlige Toscana igen, at anvende Cortona som et udgangspunkt, da byen med sit middelaldermæssige præg med tilhørende historik i sig selv er et besøg værd. Når man dertil lægger byens beliggenhed, med den skønne udsigt ud over området fra næsten hvert gadehjørne, ja, så er grundlaget for en god ferie skabt. Hvis du skal ud at spise i byen, som eller ikke virker overrendt om aftenen, er det alligevel en god ide at bestille bord. Lige omkring torvet findes 3 til 4 gode spisesteder, og priserne er acceptable(to retter mad med tilbehør og en flaske vin koster typisk fra 350 - 500 kroner for to personer afhængigt af ambitionsniveau).
Hotellet ligger centralt, og personalet er meget venligt. Morgenbordet som var med i den rimelige pris var en tand bedre, end hvad man efter min opfattelse ellers kan forvente på disse kanter. Værelset vi fik, var upåklageligt og roligt beliggende, om end vi ikke havde udsigt til dalen, men på den anden side havde vi heller ikke betalt for dette. Min anbefaling til kommende gæster vil være, at de betaler lidt ekstra euro for at få udsigten.
Et lille minus er parkeringsforholdene i og ved byen. Problemet er mindre om aftenen, men om dagen er det stort set umuligt at opdrive en ledig parkeringsplads. Kørsel i de smalle gader og parkering i byen er forbehold de lokale. Hotellets to parkeringspladser batter ikke rigtig noget. Heldigvis er der mulighed for ved ankomst og afrejse for at køre op til hotellet, så man ikke skal slæbe rundt med kufferter op og ned ad de stejler gader. Jeg synes det vil være en god ide hvis " In - Italia" gør opmærksom på de trafikale forhold.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map