Hotel i Cortona i Toscana

Hotel San Michele

 
Hotel San Michele er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel San Michele er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Cortona, så centralt som det er muligt at bo i byen, ligger det statelige Hotel San Michele. Når man står på Cortonas smukke hovedtorv og ser på rådhuset, har man kun få meter at gå, før man finder denne imposante bygning fra 1500-tallet, som i dag huser det firestjernede hotel.

Hvis man skulle beskrive hotellet med kun ét ord, så skulle det være "charme", havde man lidt flere til sin rådighed, kunne man tilføje "fortryllende" og "en fornemmelse af århundredernes gang". Hele paladset er nu indrettet til hotel, men da man under istandsættelsen har haft respekt for de oprindelige strukturer, er ikke to af de 43 værelser ens.

Læs mere om Hotel San Michele

Det er langtfra et typisk konference- eller forretningsmandshotel, forstået på den måde, at vægten ligger på stemningen mere end på moderne luksusartikler. Flere af de fælles lokaler og gangene er i sig selv et besøg værd og man kan virkelig mærke historiens vingesus! Dette betyder dog ikke, at man må undvære aircondition, satellitfjernsyn, minibar eller elevator, men på en eller anden vis, så lægger man ikke så meget mærke til dem...

Skjul teksten
 
 
search map