Anmeldelser af Fattoria La Gabola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Fattoria La Gabola

Læs personlige anmeldelser af Fattoria La Gabola som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria La Gabola. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Fattoria La Gabola

Cortona som feriedestination

Fattoria La Gabola
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Fattoria La Gabola
Lejlighed m. 2 soveværelser (La Gabolina)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2018
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på fransk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Pernille og familien fra Birkerød boede på Fattoria La Gabola i Cortona fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi har været glade for både byen og området, det er et fantastisk smukt sted og vi nød meget den afslappede stemning og de meget imødekommende værter på Gabolandia. Vi syntes det var et fint hus og vi overvejer da at besøge stedet igen. Udover at nyde roen og udsigten på selve stedet, besøgte vi Siena, Montepulciano og Cortona, hvilket alle er smukke og typiske Toscanske byer. Det var hvad vi kunne overkomme med to børn der foretrak poolen :-) Der var gode indkøbsmuligheder i den nærliggende by 5-7 km.

Vi vil da også godt nævne et par ting vi ikke var glade for:
Sengene i boligen er ikke til lange nordboere, min mand er 185 cm høj og havde store problemer med at ligge i dobbeltsengen.
Vi havde besøg af 5 skorpioner, som vi gjorde det af med og købte derefter gift til at sprøjte på stedet hvor vi erfarede de kom ind. Vi blev af værterne forsikret om at de var ufarlige, men det var alligevel en ubehagelig oplevelse og bestemt ikke beboere vi ville dele boligen med. 5 ud af 7 nætter blev vi holdt vågne af en flok hunde der gøede konstant hele natten. Vi formoder de hørte til på en nærliggende ejendom?

Vi har kun roser til In-Italia, det har været et nemt forløb, med bestilling, opkrævning og betaling, - ingen problemer!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map