Agriturismo i Cortona i Toscana

Fattoria La Gabola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fattoria La Gabola ligger fredeligt i et fladt landskab 10 km uden for Cortona. Fra gården er der en flot udsigt op til Cortona i bakkerne til den ene side og marker til den anden side.

God plads i det fri

Gården består af en hovedbygning, hvor ejerne bor, og fire mindre bygninger, hvor der er indrettet 5 ferielejligheder. Husene er omgivet af åbne græsarealer, hvor børnene kan opholde sig frit og i det ene hjørne af grunden ligger svømmebassinet (10 x 5 m), som deles med ejerne. Der er vaskemaskine til fælles brug.

Læs mere om Fattoria La Gabola

Lejlighederne på Fattoria La Gabola

Lejlighed m. 2 soveværelser (Turata)

er ca. 65 m² og ligger nærmest svømmebassinet. Huset består af opholds-/spisestue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt en mindre overdækket terrasse med bord og stole.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Gabola)

er ca. 70 m² og det første, der blev indrettet til feriebolig. Det ligger i to plan, nærmest indkørslen og hovedbygningen. I stueetagen finder man opholds-/spisestue med køkkenhjørne, pejs og dobbelt sovesofa samt lille badeværelse med toilet og bruser. På 1. sal ligger soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng. Til huset hører en pavillon med bord og stole.

Lejlighed m. 2 soveværelser (La Gabolina)

er ca. 80 m² og består af opholds-/spisestue med pejs og dobbelt sovesofa, køkken, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Til huset hører en pavillon med bord og stole.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Sofia)

er ca. 75 m² og ligger i stueetagen i samme hus som Selene. Lejligheden består af opholds-/spisestue med køkkenhjørne, pejs, satellit-TV og sovesofa til to børn, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. Til lejligheden hører en pavillon med bord og stole.

Lejlighed m. 3 soveværelser (Selene)

er ca. 120 m² og ligger i to plan i samme hus som Sofia. I stueetagen finder man opholds-/spisestue med køkkenhjørne, pejs og satellit-TV, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. På hemsen (1,0 - 2,3 m til loftet) ligger et gennemgangsrum med en dobbelt sovesofa og en enkelt sovesofa, soveværelse med to enkeltsenge - dette værelse er udstyret med aircondition - og badeværelse med toilet og bruser. Til lejligheden hører stor sydvendt overdækket terrasse med bord og stole. Selene har kun mulighed for aircondition på hemsen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map