Agriturismo i Cortona i Toscana

Fattoria La Gabola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fattoria La Gabola ligger fredeligt i et fladt landskab 10 km uden for Cortona. Fra gården er der en flot udsigt op til Cortona i bakkerne til den ene side og marker til den anden side.

God plads i det fri

Gården består af en hovedbygning, hvor ejerne bor, og fire mindre bygninger, hvor der er indrettet 5 ferielejligheder. Husene er omgivet af åbne græsarealer, hvor børnene kan opholde sig frit og i det ene hjørne af grunden ligger svømmebassinet (10 x 5 m), som deles med ejerne. Der er vaskemaskine til fælles brug.

Læs mere om Fattoria La Gabola

Lejlighederne på Fattoria La Gabola

Lejlighed m. 2 soveværelser (Turata)

er ca. 65 m² og ligger nærmest svømmebassinet. Huset består af opholds-/spisestue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt en mindre overdækket terrasse med bord og stole.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Gabola)

er ca. 70 m² og det første, der blev indrettet til feriebolig. Det ligger i to plan, nærmest indkørslen og hovedbygningen. I stueetagen finder man opholds-/spisestue med køkkenhjørne, pejs og dobbelt sovesofa samt lille badeværelse med toilet og bruser. På 1. sal ligger soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng. Til huset hører en pavillon med bord og stole.

Lejlighed m. 2 soveværelser (La Gabolina)

er ca. 80 m² og består af opholds-/spisestue med pejs og dobbelt sovesofa, køkken, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Til huset hører en pavillon med bord og stole.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Sofia)

er ca. 75 m² og ligger i stueetagen i samme hus som Selene. Lejligheden består af opholds-/spisestue med køkkenhjørne, pejs, satellit-TV og sovesofa til to børn, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. Til lejligheden hører en pavillon med bord og stole.

Lejlighed m. 3 soveværelser (Selene)

er ca. 120 m² og ligger i to plan i samme hus som Sofia. I stueetagen finder man opholds-/spisestue med køkkenhjørne, pejs og satellit-TV, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. På hemsen (1,0 - 2,3 m til loftet) ligger et gennemgangsrum med en dobbelt sovesofa og en enkelt sovesofa, soveværelse med to enkeltsenge - dette værelse er udstyret med aircondition - og badeværelse med toilet og bruser. Til lejligheden hører stor sydvendt overdækket terrasse med bord og stole. Selene har kun mulighed for aircondition på hemsen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Fattoria La Gabola

Læs personlige anmeldelser af Fattoria La Gabola som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria La Gabola. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Fattoria La Gabola

Læs mere

Pernille og familien fra Birkerød boede på Fattoria La Gabola i Cortona fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi har været glade for både byen og området, det er et fantastisk smukt sted og vi nød meget den afslappede stemning og de meget imødekommende værter på Gabolandia. Vi syntes det var et fint hus og vi overvejer da at besøge stedet igen. Udover at nyde roen og udsigten på selve stedet, besøgte vi Siena, Montepulciano og Cortona, hvilket alle er smukke og typiske Toscanske byer. Det var hvad vi kunne overkomme med to børn der foretrak poolen :-) Der var gode indkøbsmuligheder i den nærliggende by 5-7 km.

Vi vil da også godt nævne et par ting vi ikke var glade for:
Sengene i boligen er ikke til lange nordboere, min mand er 185 cm høj og havde store problemer med at ligge i dobbeltsengen.
Vi havde besøg af 5 skorpioner, som vi gjorde det af med og købte derefter gift til at sprøjte på stedet hvor vi erfarede de kom ind. Vi blev af værterne forsikret om at de var ufarlige, men det var alligevel en ubehagelig oplevelse og bestemt ikke beboere vi ville dele boligen med. 5 ud af 7 nætter blev vi holdt vågne af en flok hunde der gøede konstant hele natten. Vi formoder de hørte til på en nærliggende ejendom?

Vi har kun roser til In-Italia, det har været et nemt forløb, med bestilling, opkrævning og betaling, - ingen problemer!

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria La Gabola

Læs mere
 
search map