Agriturismo i Cortona i Toscana

Corte Etrusca

 
Corte Etrusca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Corte Etrusca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Corte Etrusca er resultatet af en genenmgribende istandsættelse og ombygning af to gamle gårdbygninger beliggende på den store slette for foden af Cortona (som er fem kilometer væk).

Ud over ejerne selv er her plads til gæster i fire lejligheder, der alle har eget udeområde med havemøbler. Skønt hele komplekset er så godt som genopbygget fra grunden efter årtiers forfald, så dominerer de traditionelle materialer og byggemetoder stadig: tegltage, gulve i terracotta og fritliggende bjælker er med til at fastholde indtrykket af det gamle Toscana. Møbleringen er også holdt i den moderne version af den klassiske rustikke stil kaldet arte povera. Det gamle møder samtidig det ny, for alle lejlighederne har opvaskemaskine og centralvarme, den største lejlighed har endog aircondition.

Læs mere om Corte Etrusca

Til fælles brug for lejlighederne er her også en vaskemaskine. Lejlighederne ligger alle ud til den centrale gårdsplads, som fremstår velholdt og indbydende. Det samme må siges om det 14 x 7 meter store svømmebassin.

Skjul teksten
 
 
search map