Anmeldelser af Casetta i Ciliegi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casetta i Ciliegi

Læs personlige anmeldelser af Casetta i Ciliegi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casetta i Ciliegi. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

vidunderlig afsides domicil

Alt var faktisk perfekt. For at komme op på bjerget er 4WD en fordel, men ikke afgørende. Ejernes hjertevarme og generøsitet er bemærkelsesværdig. De begavede os med en flaske rødvin og friske pizzastykker. Hus og grund er virkelig afsides, trods kontinuerligt beboet nabolag. Advarsel om vildsvinene, terrænet bag den maleriske lille kirkegård er "befolket", men de kan ikke komme ind på ejendommen på grund af de massive hegn. Pool er super og blev alle vores tre dage rengjort af ejeren i den tidligste morgen. Det elektrisk system i husene er ikke det stærkeste, man kan kun bruge én stor aftager såsom et komfur, osv, ellers ryger sikringen, men betragtning af stedet usædvanlige skønhed, en mindre detalje. Vi ville vende tilbage.

Casetta i Ciliegi
Rent og pænt
Gæstfrihed
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map