Villa i Cortona i Toscana

Casale Aiola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Heroppe byder Toscana stadig på uspoleret natur, frisk luft og særdeles fredelige omgivelser. Casale Aiola er en del af en større gård, der befinder sig halvvejs mellem Cortona og Città di Castello, nærmere bestemt ca. 30 km fra den første og ca. 25 km fra den sidste.

Tennis, bordtennis, boccia - og to pools

Her er dog kun fem km til den lille by S. Pietro a Dame, hvor du finder bar og restaurant, mens der er ca. 13 km til nærmeste indkøbsmuligheder i Trestina. Casale Aiola har indtil for nylig været udlejet som en række separate lejligheder, hvilket også ses af de mange køkkenhjørner og de usædvanlig mange faciliteter i haven. I den store have neden for huset finder du nemlig en tennisbane (medbring selv bolde og ketsjere), en bocciabane, bordtennisbord og hele to svømmebassiner: et for voksne på 16 x 9 meter (dybde 1,40 meter) og et for børn på 8 x 4 meter (dybde 70 cm), og lidt fra huset har du også en fiskedam!

Læs mere om Casale Aiola

Terrasse og gode faciliteter

På den ene side af huset er der desuden en stor pergola med bord, stole og grill. Huset er udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine og satellitfjernsyn. Ejeren bor med sin familie i en del af den store bygning, men gæsternes del af huset er udelukkende deres, hvilket også gælder brugen af svømmebassinerne og tennisbanen. Her er ganske store niveauforskelle på grunden, så det er ikke et sted for gangbesværede.

Hus med 18 sovepladser (240 m²):
- Huset er ca. 240 m² stort og ligger i tre plan. I stueetagen er der en stor stue med køkkenhjørne, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På første sal (adgang via ekstern trappe) finder man en stue med pejs og sovesofa til to personer, en anden stue med pejs, et køkken, et soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Fra første sal har du også adgang til et boligareal på kvisten bestående af et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med enkeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På anden sal er der en stue med køkkenhjørne, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med tre enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Casale Aiola

Læs personlige anmeldelser af Casale Aiola som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casale Aiola. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Casale Aiola

Ferie i Casale Aiola

Det var et fantastisk hus og omgivelser

Læs mere

Fantastisk og charmerende stenhus med masser af plads

Vi var ni voksne og fire børn i Casale Aiola, og vi havde et skønt ophold. Stedet er perfekt til mange personer, og der mulighed for mange forskellige aktiviteter. Der er virkelig smukt, og Anna (værtinden, som kun taler italiensk) er meget hjælpsom.

Læs mere

Meget hyggeligt hus med hyggelige omgivelser

Super dejligt hus med fantastisk køkken! Lejede hele huset i en uge. Spillet tennis, badet og kogt! Huset er simpelt, men har alt nødvendigt. Husets egen vin er slet ikke dum!

Læs mere

Herligt afslappende ophold.

Efter to flotte uger på Aiola sidder vi igen med gode oplevelser og er meget tilfredse med vores ophold.
Vi var 15 stykker, der rådede over huset sammen. God indvendig plads og flot udendørs område - alt let tilgængelig: stor grill, fine steder til spisning, god plads til leg / spil og sjov. Flotte poolområde. Pænt og rent overalt. Anbefales.

Læs mere

Inge og familie fra Aalborg boede på Casale Aiola i Cortona fra d. 30. juni til d. 14. juli 2012.

Vi havde 14 skønne og varme dage sammen med vores børn, sviger – og børnebørn i Casale Aiola. Der er masser af plads både inde og ude, huset er velfungerende, og omgivelserne er skønne – ikke mindst de to pools. I begyndelsen føltes det meget langt ude i forhold til både indkøb og udflugter, men efterhånden blev det også en del af oplevelsen. Et større køleskab og fryser ville gøre det nemmere at købe ind til flere dage – og holde indkøbene nedkølede. Og de sidste dage var der forfærdelig mange fluer. Anna, værtinden, er meget sød og hjælpsom, og børnebørnene var vilde med kattekillingen, Garfield.
Vi besøgte bl.a. Arezzo (La Vita é Bella), Cortona, Montepulciano, Montalcino, Asissi – og et stort Outlet (Valdechiana)! De fleste madindkøb blev foretaget i Trestina (20 min. kørsel fra huset), eller i et lidt større indkøbscenter i Cittá de Castello, som også har en hyggelig gammel bydel inden for murene.
Vi overvejer seriøst at vende tilbage om nogle år.

Læs mere

Jette og familie fra Ølsted boede på Casale Aiola i Cortona fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi havde en skøn tur til Casa Aiola, men meget varmt, og os der boede øverst oppe havde det hårdt indtil der blev fremskaffet et par blæsere, hvilket er en nødvendighed. Udenomsarealerne er fine med god plads til at sidde at spise ude og under tag, hvis det skulle regne, og der er en god stor grill, som blev flittig benyttet. Der var bordtennisturnering, hvorimod det var for varmt til at spille tennis. Derimod blev såvel det lille som store pool flittigt benyttet, og de er skønne begge to, og med meget god plads ved det store pool.

Vi havde lidt problemer med at finde stedet - os der ikke havde GPS, fordi jeres beskrivelse af det allersidste stykke ikke passer med huset placering på googlemap. Man skal helt ned til hvor vejen deler sig i et T-kryds og hvor der er skilte med henvisning til byen med restaurant (kan ikke lige huske navn sant notre dame?) Lige når man er drejet ligger vejen op til huset på venstre hånd. Når man kommer op af vejen skal man dreje skarpt til højre op af bakken.

I Città di Castello er der marked om torsdagen der kan anbefales, og der ligger en stor Coop inde i selve byen, der er ret god. Eller er Super spar i Trestina udmærket.
Gubbio i Umbrien var et yndet udflugtsmål, en hyggelig by og gode spisesteder. Når man bruger GPS skal man på hjemvejen være opmærksom på om den viser samme vej tilbage som man er kommet af. Dette var ikke tilfældet for nogle af de voksne børn, det ene par opdagede det straks og fik vendt bilen, det andet par kørte en time rundt i mørket på små vejen inden de fik vendt snuden mod Casa Aiola.

Læs mere
 
search map