Villa i Cortona i Toscana

Casale Aiola

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Heroppe byder Toscana stadig på uspoleret natur, frisk luft og særdeles fredelige omgivelser. Casale Aiola er en del af en større gård, der befinder sig halvvejs mellem Cortona og Città di Castello, nærmere bestemt ca. 30 km fra den første og ca. 25 km fra den sidste.

Tennis, bordtennis, boccia - og to pools

Her er dog kun fem km til den lille by S. Pietro a Dame, hvor du finder bar og restaurant, mens der er ca. 13 km til nærmeste indkøbsmuligheder i Trestina. Casale Aiola har indtil for nylig været udlejet som en række separate lejligheder, hvilket også ses af de mange køkkenhjørner og de usædvanlig mange faciliteter i haven. I den store have neden for huset finder du nemlig en tennisbane (medbring selv bolde og ketsjere), en bocciabane, bordtennisbord og hele to svømmebassiner: et for voksne på 16 x 9 meter (dybde 1,40 meter) og et for børn på 8 x 4 meter (dybde 70 cm), og lidt fra huset har du også en fiskedam!

Terrasse og gode faciliteter

På den ene side af huset er der desuden en stor pergola med bord, stole og grill. Huset er udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine og satellitfjernsyn. Ejeren bor med sin familie i en del af den store bygning, men gæsternes del af huset er udelukkende deres, hvilket også gælder brugen af svømmebassinerne og tennisbanen. Her er ganske store niveauforskelle på grunden, så det er ikke et sted for gangbesværede.

Hus med 18 sovepladser (240 m²):
- Huset er ca. 240 m² stort og ligger i tre plan. I stueetagen er der en stor stue med køkkenhjørne, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På første sal (adgang via ekstern trappe) finder man en stue med pejs og sovesofa til to personer, en anden stue med pejs, et køkken, et soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Fra første sal har du også adgang til et boligareal på kvisten bestående af et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med enkeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På anden sal er der en stue med køkkenhjørne, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med tre enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Podere della Crocchia

Ciggiano, Toscana

Il Basso

Talla, Toscana

La Montanina

Castiglion Fiorentino, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map