Anmeldelser af Casa Silena

 
Casa Silena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Silena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Silena

Læs personlige anmeldelser af Casa Silena som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Silena. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Conni og familie fra Lejre boede på Casa Silena i Cortona fra d. 10. til d. 24. juli 2010.

Vi havde 14 vidunderlige dage i Casa Silena fra 10-24. juli. Turen fra Cortona var lang og snoet, de 18 km tager 30-35 min at køre, men når man kommer frem er der vidunderligt smukt. Vi havde lidt problemer med at finde den rigtige vej, og beskrivelsen er ikke helt korrekt. Det er når man har set skiltet med Adatti man skal dreje skarpt til højre ned af en lille vej, og så 1,5 km nede ligger Casa Silena.

Gloria som ejer huset er super sød og vil meget gerne hjælpe man kan intet engelsk eller tysk. Hvorfor udstyrer man hende ikke med en oversættelse af de mest almindelige sætninger der er brug for – det ville gøre livet nemmere for hende og gæsterne !

Husene er super veludstyrede, der er opvaskemaskine i begge huse og TV. Dog var der intet styr på kanalerne og Gloria ku’ heller ikke hjælpe, så vi missede VM finalen i fodbold ! – en lille kanaloversigt ville være dejligt! Vi fandt dog Tour de France efter en søgning gennem flere hundrede primært arabisk sprogede kanaler!

Vi vil gerne anbefale den nærliggende (og eneste) restaurant i området: http://www.agriturismoacquaviva.it/ristorante_eng.php
Det er bare op til landevejen og så ca 2,5 km i modsat retning af Cortona. Super hyggeligt og meget italiensk. Det er vigtigt man ringer i forvejen – ikke nemt uden mobildækning – men nødvendigt. Stedet sælger også kød, og vi købte de største og lækreste bøffer som vi grillede. Igen ring, eller duk op efter kl 17 og håb det bedste!

Casa Silena er primært et sted til hygge og rekreation - det ligger lidt for langt væk til at man får set særligt meget, men alt i alt et super dejligt sted af meget høj standard.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 11 voksne, 3 børn
Navn
Jesper og rejsefæller fra Aabybro boede på Casa Silena i Cortona fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Vi var jo 18 km. væk fra Cortona - faktisk helt ude på landet. Den havde vi ikke lige fanget ved bookingen, så i længden var de 18 km. bjergkørsel for at komme ned til smukke smukke Cortona rigtig træls. Cortona var fantastisk som by.

Stedet (huset) som sådan fungerer godt og der er rigtig smukt. Vores italienske sprogkundskaber er yderst ringe og det samme var desværre tilfældet for værtsparret evner udi enten engelsk eller tysk. Altså svær kommunikation - men det gik for der var ingen problemer. Værtsparret ordnede pool m.v. hver morgen. Huset var renset for alle ting som toiletpapir, vasketabs og den slags. Det er helt ok - men en info om det inden ankomst ville i det her tilfælde (de 36 km. kørsel til indkøb i mente) have været en rigtig god info.

Der er absolut ingen mobildækning i området. Man skal køre om til hovedvejen - det er 2 km. på grusvejen for at fange en forbindelse. Det ville være en god ide at skrive til de næstkommende. Og lidt sjovt kom der mandag, onsdag og fredag en bager kørende ned i dalen for at sælge brød ud af bilen til de ganske få huse der lå der.

Kørselsvejledning kunne godt nævne Adatti som byen. Det er i den man drejer ned til huset og vejen hedder noget alla Nucleo og noget meget mere. Vi fandt det nemt, men vores rejsepartnere havde det sværere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
Thomas og familie fra Fredensborg boede på Casa Silena i Cortona fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi var meget begejstrede for Casa Silena! - som vi vil give de varmeste anbefalinger til andre rejsende.

Køreturen til stedet var den perfekte optakt. Forventningsfulde kørte vi af de snoede bjergveje omkring Cortona. Vi nåede at få den smukkeste udsigt over byen, inden vejen fortsatte gennem skovområder og forbi hyggelige små landsteder. Til sidst kørte vi af en lille grusvej i et par kilometer, og pludselig var vi fremme - wow! - villaen ligger perfekt. Fra terrassen og poolen kan man se ud over de grønne bjerge, og indimellem høre den fjerne lyd af får som græsser i nærheden.

Casa Silena er meget smukt istandsat, med fin sans for husets oprindelige stil og charme. Værelserne er alle meget smukke, rene og hyggelige. Huset ligger meget ugenert og fredeligt. Ejerne bor i et nabohus, og de er meget hjælpsomme og høflige.

Vi kan varmt anbefale udflugter til de nærliggende klostre. Cappuccinnermunkene, som bærer det klassiske brune (cappuccino-farvede) tøj, har klostre i nærheden af Cortona. Vi kan også anbefale restauranten Corys, som ligger langs landevejen når man kører til/fra Cortona. Fantastisk sted, med fantastisk udsigt! - og et blændende vinkort!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 6 voksne, 5 børn
Navn
Susanne og hendes familie fra Brønshøj boede på Casa Silena i Cortona fra d. 16. til d. 30. juni 2007.

Vi havde en dejlig tur til Cortona. Husene og omgivelserne oversteg langt vores forventninger. Som minus kan nævnes at vi ikke var opmærksomme på det sidste stykke bjergtur - det burde måske nævnes i beskrivelsen. Desuden var der en del små skorpioner både ude og i huset, som ganske vist er ufarlige og harmløse, men som gjorde visse af vores familiemedlemmer noget urolige.
Men alt i alt en super oplevelse. Vi oplevede fin service fra udlejer. Hver morgen blev poolen renset og plænen vandet. Efter 1. uge kom hun med rent sengetøj og håndklæder. Sengene var for øvrigt redt da vi ankom. De er ikke så gode til engelsk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 11 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map