Villa i Cortona i Toscana

Casa Silena

 
Casa Silena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Silena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Klassisk toscansk bondehus i sten, tegl og træ beliggende med smuk udsigt over bjergene, bakkerne og dalen. Der er fredfyldt herude på landet 18 km fra Cortona, men nærmeste indkøbsmulighed er kun fire km væk.

En nylig istandsættelse af huset har gjort det til et dejligt sted for en ferie på landet i maleriske, men samtidig bekvemme omgivelser (her findes nemlig både vaskemaskine, opvaskemaskine og satellitfjernsyn).

Læs mere om Casa Silena

Såvel istandsættelsen som møblementet er af særdeles god kvalitet. Inden døre møder man en ganske speciel blanding af traditionel og moderne indretning, som efter vores mening er usædvanlig vellykket. Udsigten er skøn fra haven, hvor man finder såvel diverse havemøbler som et svømmebassin på 10 x 5 meter. Skønt ejerne bor i den imposante villa bagved, har man såvel hus som svømmebassin og have helt for sig selv, og tæt vegetation danner en barriere mellem de to huse.

Lejligheden på Casa Silena

Villa med 14 sovepladser

består af to nabobygninger, begge i to plan. Bygningen til højre har i stueetagen stue med pejs og sovesofa til to, køkken og soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet med brusekabine. På første sal findes soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet med brusekabine. Bygningen til venstre har i stueetagen stue med pejs, køkkenhjørne og sovesofa til to, mens du på første sal finder to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser/toiletter med brusekabine samt på kvisten endnu et værelse med to enkeltsenge.

Skjul teksten
 
 
search map