Villa i Cortona i Toscana

Casa Casti

 
Casa Casti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Casti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo bedre billigere, som ejendomsmæglerne siger. Standarden af såvel hus som have er over middel, og da den lille landevej går lige forbi, skal man heller ikke ud på støvede grusveje. Under en km herfra finder man en bar i den lille landsby Fraticciola. Nærmeste indkøbsmuligheder (supermarkeder) er ved Cortona, ca. 8 km væk, så man skal ud at køre for at handle.

Gode faciliteter

Her er god plads i villaen, og her er naturligvis også både vaskemaskine og opvaskemaskine. I haven finder vi såvel terrasse som grill, liggestole, parasoller og en 13 x 7 meter stor pool (dybde 120 til 200 cm). Ikke nok med, at poolen er helt ekstraordinært lang tid åben, en del af den er også i børnedybde (5 x 2½ meter). Vandet falder ned i bassinet med en dejlig rislen. Man kan godt fornemme, at ejerens mand sælger svømmebassiner.

Læs mere om Casa Casti

Villa med 12/14 sovepladser (ca. 350 m²):
- I stueetagen finder vi en 100 m² stor opholdsstue med pejs og udsigt til svømmebassinet, åbent køkken og badeværelse/toilet med bruser. På første sal finder vi tre soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge (og en sovesofa til én person i det ene), badeværelse/toilet med bruser, badeværelse/toilet med badekar, et gennemgangsrum, et lille køkken samt et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse/toilet med badekar. Det er desuden muligt at tilføje en ekstra opredning i ét af soveværelserne.

Skjul teksten
 
 
search map