Agriturismo i Cortona i Toscana

Casa Bellavista B&B

 
Casa Bellavista B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Bellavista B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du hos en privat familie og deres firbenede venner

Godt 10 km vest for Cortona, hvor landskabet åbner sig mod Valdichiana og den udslukte vulkan Amiata i det fjerne, ligger Casa Bellavista. Huset stammer fra slutningen af det 18. århundrede, hvor en flok bønder byggede de to huse og kaldte dem Bellavista. Navnet betyder "den smukke udsigt" - og i dag er det Simonetta og hendes familie (inklusiv hunde og katte) der bor i det ene, mens hele det andet er indrettet som bed & breakfast.

En dejlig have med udsigt

Selv om der kun er få kilometer til den hyggelige middelalderby Cortona og en anelse længere til det billeskønne område Val d'Orcia og Trasimenersøen, bor du alligevel langt ude på landet, så der er både frisk luft og højt til loftet. Ejendommen er omgivet af en stor have, hvor du bl.a. finder et dejligt svømmebassin på 14 x 6 meter omgivet af en flot græsplæne med liggestole og parasoller. Her kan du nyde landskabet og det gode vejr. Hvis du hører til dem der gerne vil udforske området på to hjul så stiller Simonetta et par mountainbikes til rådighed. På den måde kan du nyde de omkringliggende bakker på tætteste hold, hvis ikke du foretrækker "apostlenes heste". I haven er der også petanque, bordtennis, et par gynger og en fodboldbane.

Læs mere om Casa Bellavista B&B

Simonettas passion for mad

Hvis du er vil med italiensk mad, kan du vælge at deltage på et af de madlavningskurser som Simonetta tilbyder for mellem 1 og 8 personer. Siden hun som barn sad på sin bedstemors skød i køkkenet, har Simonetta haft en passion for mad, og hun fører dig trygt og sikkert rundt i både det toscanske og det italienske køkken, og du kan tage hjem med et par gode opskrifter i bagagen. Iblandt afholdes der også olivenolie-smagning på Casa Bellavista, og det er fuldt ud lige så interessant, som at tage til vinsmagning.

Her er morgenmaden god og hjemmelavet

Det ene af husene er som nævnt indrettet som bed & breakfast, hvor der findes tre gæsteværelser, mens det sidste værelse ligger i familiens eget hus. Der er en stor fælles stue med pejs, guidebøger og anden litteratur, ligesom der er et læseværelse med udgang til en balkon hvorfra der er udsigt mod Montepulciano. Morgenmaden serveres i spisestuen og består af pålæg og oste fra området, hjemmelavede marmelader og hjembagte kager, cornflakes, årstidens frugt, forskellige former for juice, brød, croissanter og naturligvis kaffe eller te. Simonetta serverer gerne - på forespørgsel - en 4-retters menu bestående af de traditionelle toskanske retter akkompagneret af nogle af de gode vine fra området (Chianti, Vino Nobile di Montepulciano, Brunello di Montalcino osv.)

Hyggelige værelser i toskansk stil

På Casa Bellavista er der kun fire værelser, men hele tre forskellige kategorier. Værelserne er pænt indrettet i typisk toskansk stil og med vægt på antikke møbler og små fine detaljer. Værelserne har ikke aircondition men loftsvifter, som kan benyttes i de varmeste måneder. Værelserne har wi-fi, værdiboks og skrivebord og så er der naturligvis badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Et af værelserne har balkon mens suiten, som ligger i hovedbygningen med separat adgang, har hele to terrasser.

Skjul teksten
 
 
search map