Anmeldelser af Ca' di Maestro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ca' di Maestro

Læs personlige anmeldelser af Ca' di Maestro som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ca' di Maestro. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk feriested

Har aldrig oplevet sådan en gæstfrihed. Piero og Luisa gør det så godt, man føler sig velkommen allerede inden man kommer ud af bilen. Man oplever det virkelige Italien ved at bo på Ca´ di Maistro.
Et sted som ikke kan beskrives men skal opleves.

Cortona som feriedestination

Ca' di Maestro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Ca' di Maestro
Lejlighed m. 2 soveværelser (Cattedra)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2018
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Perfekt til afslapning

Mine tre tenagedøtre og jeg var super glade med opholdet på Ca' di Maestro. Vi var de eneste gæster den uge, vi var afsted, så vi havde nærmest poolområdet helt for os selv. Køkkenet var veludstyret, så vi lavede næsten alle middagene selv i lejligheden. Piero og hans kone var særdeles venlige og imødekommende. De havde gæster på besøg flere gange i den uge, vi var der, så vi fik også lov til at smage lidt af maden, så vi fik foræret frisk salat, agurk og æg. Parasollen blev desværre ødelagt af vinden, men der gik knap ½ time, så var der en ny. Pigerne var super glade, fordi internet forbindelsen virkede perfekt. Den eneste larm vi hørte var fra et par nabohunde, men altså det er jo forventeligt, når man er på landet. Så alt i alt, var det en super uge.

Cortona som feriedestination

Ca' di Maestro
Rent og pænt
Gæstfrihed

Værtskabet var imødekommende.
Beliggenhed

Rolig, ca. 500 meter fra vejen.
 
Selve indkvarteringen på Ca' di Maestro
Lejlighed m. 2 soveværelser (Scrittoio )
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Super godt Wifi både i lejligheden og ved poolen
Pool (evt. sæsonåben)

Stor pool. Rent og pænt, også i haven.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2018
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Ægte toscansk stemning

Vi har haft den dejligste ferie hos Piero & Luisa som var det sødeste værtspar. Selvom de kun snakkede Italiensk, formåede vi alligevel flere gange at føre samtaler med dem.
Stedet er rigtig hyggeligt, og man føler sig virkelig hjemme fra første øjeblik. Der er rent og pænt, og en god dyb pool, som bliver renset hver aften. Piero delte med glæde ud af sine grøntsager fra haven, tomater, agurker, basilikum, pærer, blommer og æg fra hønsene. Vi følte os meget velkomne, da de er utrolig gæstfrie. Vores børn legede med deres børnebørn, trods sprogbarriere. Vi føler vi har fået en lille ny italiensk familie, som vi helt klart skal besøge igen. Det var vores første ferie til Toscana, men bestemt ikke den sidste.
Poolen ligger idyllisk med oliventræer i haven, og kun 50 Meter til lejligheden.
Vi handlede hos en købmand i Pergo ( ca. 2 km fra Ca Di Maestro), Punto simply market, udefra ser den ikke ud af meget. Men der er den fineste lille delikatesse med salater, frisk mozzarella, oliven, frisk brød og egen slagterafdeling. Så her kan man sagtens finde de ting man skal bruge.

Cortona som feriedestination

Ca' di Maestro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Ca' di Maestro
Lejlighed m. 1 soveværelse (Mappamondo)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anne-Marie og Gregers fra Frederiksberg boede på Ca' di Maestro i Cortona fra d. 4. til d. 11. august 2012.

Vores uge i Cortona/Ca'di Mastro var rigtig god. Vi blev modtaget med åbne arme af et ualmindelig venligt værtspar, som selv om de kun talte italiensk, på alle måder gjorde opholdet behageligt for os (der var en tysk dame, som havde været der 8 gange før, hun talte lidt italiensk, så hun var til stor hjælp med at oversætte). Stedet var meget velholdt og der manglede intet. Værelset var meget rent, pænt og rigeligt stort til to personer. Vi har tidligere boet 14 dage i Cortona, så det var som at komme hjem. Byen er en meget charmerende bjergby, som godt nok er turistet, men alligevel meget hyggelig. Det kan anbefales at spise på Trattoria "La Grotta" og "Osteria del Teatro" i byen, ligesom man skal tage traveturen op til klosteret og kirken på toppen af bjerget. Besøg den lille smykkeforretning "Annie Hall" som sælger unikke håndlavede smykker i Murano-glas. Den ligger i Vicolo Boni, nr. 5, som er en sidegade til Hovedgaden i Cortona. Det er rene kunstværker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitte og Hans fra Hals boede på Ca' di Maestro i Cortona fra d. 2. til d. 9. juli 2011 og på på Azienda Agricola Barone Antonio Negri i Gaiano di Fisciano fra d. 9. til d. 14. juli 2011.

I 2011 havde vi i uge 27 lejet lejligheden Mappamondo.
Vi har gennem årene boet forskellige steder i Toscana, men vi er enige om at dette har været et af de bedste. For to personer er lejligheden særdeles rummelig. Den er velindrettet, velmøbleret og nydeligt rengjort.
Værtsfamilien er særdeles venlig, og det at vi blev modtaget af en engelsktalende mand gjorde ankomst og de praktiske arrangementer nemme. Sidenhen klarede vi kommunikationen med vores meget imødekommende italiensktalende vært med tegn og god vilje fra hans side.
Haven på stedet er ualmindelig dejlig, og poolen perfekt.
Vi syntes det var hyggeligt morgen og aften at høre lyden fra de omkringboende i den lille bebyggelse huset ligger i. En bebyggelse man i øvrigt er helt ugeneret af.
Der er fine indkøbsmuligheder på stedet. 5-10 minutters gang til en lille købmand, 5-10 minutters kørsel til et lille supermarked, og så kan man jo også vælge at køre til Cortona.
Stedet er godt placeret for ture til Perugia, Arrezzo og selvfølgelig Cortona.
Er det en del af Toscana man ikke har besøgt før, finder vi stedet rigtigt godt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og familien fra Hvalsø boede på Ca' di Maestro i Cortona fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Vi har værest yderst tilfredse - både med jeres service og lejligheden i Ca' di Maestro.

Lejligheden er velforsynet og stilfuld, og har i øvrigt gode senge - og have, pool og først og fremmest er udsigten for mig indbegrebet af det bløde frodige Toscana. Værtsparret er super venlige, men taler dog kun italiensk; ved ankomsten bliver man dog modtaget af en broder, der taler tilstrækkeligt engelsk til at tingene fungerer.

Så - beklager, men vi har ikke noget at klage over

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Søren og familie fra Kerteminde boede på Ca' di Maestro i Cortona fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vi har tilbragt én uge på Ca’di Maestro i Mappamondo, som var et utroligt dejligt sted, med nogle særdeles venlige værter og en stor skyggefuld have med svømmebassin. Jeg kan tale lidt italiensk, hvilket gjorde, at vi fik et godt indblik i stedet og omgivelserne. Vi fik lov til at benytte den udendørs gril og havens krydderurter, samt vaskemaskinen ved samtaler med værten.
Huset er en ombygget gård fra omkring året 1860, hvor der er flere lejligheder. Ombygningen er foretaget nænsomt og lejligheden indeholder alt hvad man kan ønske sig – måske lidt mere bestik i skufferne ville være på sin plads!
Der er mange spændende fugle i området, bl.a. hørte og så jeg pirol, turteldue, grønspætte og slangeørn. Om aftenen og natten hørte jeg rødhalset natravn, der i øvrigt ikke burde være i Italien!
Der ligger en Spar- købmand 5 km fra stedet, med et passende varesortiment, hvor vi provianterede fra.

- Af udflugter i nærheden kan vi anbefale en tur til Cortona, hvor der bl.a. er marked lørdag formiddag. En dejlig italiensk by uden for meget turistgejl, der hviler i sig selv.

- En formidagstur til Cortona og ud igennem parken ad den flotte cypresallé, hvor antallet af cypresser symbolisere, de faldne i Cortona under 2 verdenskrig. Et stykke ude kommer vi forbi Frances Mayes tidligere hus Casa Bramsole( Et hus i Toscana, film/bog) og fortsætter vi ad allén med den smukke udsigt over dalen kommer vi op til en lille Cafe med en storslået udsigt, hvor man kan nyde en forfrisking. Vi gik videre ad landevejen, men der findes vist også en sti, ned til Frans af Assis´s celle i det lille kloster.

- En tur til Gubbio over Umbertide og tilbage over Perugia, da der fra landevejen fra Gubbio til sidstnævnte er utrolig flot udsigt til de smukke landskaber. I Gubbio skal man ikke snyde sig fra en tur i den lille hejs op på toppen af bjerget, hvor der er en lille gåtur helt op på toppen med en fremragende udsigt.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Torben og familien fra Lyngby boede på Ca' di Maestro i Cortona fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Tak for en forrygende tur til Toscana. Det var første gang vi var der og nød alle 7 dage i fulde drag. Ikke alene selve området som er betagende men også vort ophold på Ca´di´Maestro.

Vi blev velmodtaget af "papa" som smilede og viste en stor gæstfrihed og stolthed over herlighederne. Selve lejligheden var perfekt med alt hvad der hører til en moderne lejlighed i Toscana stilen. Selve huset ligger godt væk fra alfavej og tilpas tæt på byen Cortona, De Spar købmanden samt andre storslåede byer.

Alt i alt anbefalelsesværdig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Astrid og Kim fra Aabenraa boede på Ca' di Maestro i Cortona fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Vi har været utrolig glad for at bo i Ca' di Maestro i Montanare. En lille landsby, hvor vi kunne følge med i naboernes liv. Bl.a. en høstfest med 100 gæster. Vi så hvordan de tærskede halm på gammeldags vis (50'erne i Danmark). Vi deltog dog ikke i festen. Det kniber med det italienske. Indkøbsmuligheder indenfor 5 km. Euro-Spar. 10 km til Cortona, hvor man sagtens kunne køre ind en tur om aftenen til en hyggelig gåtur i de smalle og stejle gader. Vi opsøgte de meget lokale små restauranter lidt væk fra selve torvet. Der kunne vi opleve de lokale gå på restaurant, og maden var også mere lokal toscansk. Lejligheden var en del af en nu nedlagt landejendom delt op i tre sektioner. Vores del var fuldstændig renoveret. Typisk toscanske møbler. Men ellers godt indrettet. Dejlig badeværelse og god seng. Men hvis vi skulle finde noget negativt, så burde de udskifte alle deres gryder og pander. De var alt for tyndbundede til gas. Dejlig have og pool. Piero passede haven efter alle kunstens regler. Vi nød godt af hans grøntsager. Vi havde desværre lidt sprogproblemer. Han var meget dårlig til engelsk, og vi kan ikke meget italiensk. Han ville så gerne fortælle os noget, og vi ville så gerne snakke med ham. Men med primitiv tegnsprog gik det. Vi har altid vore egne gode knive, proptrækker m.m. med. Men det var ikke nødvendigt.
En fantastisk smuk udsigt fra lejligheden, mange spændende og for os sjældne fugle. Hærfugle og Stillits. Med hensyn til udflugtmuligheder kan vi anbefale tur til Assisi (Umbrien), vandreture i Sibbillinibjergene (Umbrien). Vi stod op kl. fire om morgenen og gik kl. syv. Inden det blev for varmt. Arrezzo, Siena, Montepulciano (vinsmagning af vino nobile). Og hvis man er interesseret i Piero del Francesco (maler) kan man få en hel dag til at gå med at se hans værker rundt i kirker og museer. Det er første gang vi rejser med In-Italia, og det er nok heller ikke sidste gang. Vi kan varmt anbefale det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map