Agriturismo i Cortona i Toscana

Ca' di Maestro

Lejlighed Mappamondo Lejlighed Scrittoio Lejlighed Cattedra
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Traditionelt med moderniteter

Af de fem lejligheder, har In-Italia valgt at udleje tre. Indretningen og møbleringen af disse lejligheder er i høj grad traditionel, men moderne komfort i form af satellitfjernsyn, opvaskemaskine, vaskemaskine (til fælles brug) og ikke mindst en 12 x 6 meter stor pool som du finder i haven foran bygningerne, hvor der også er haveborde og -stole samt en grill.

Lejlighederne på Ca' di Maestro

Toværelseslejligheden Mappamondo med 4 sovepladser

Ligger på første etage og er ca. 50 m² stor. Lejligheden består af stue med pejs, sovesofa til to personer og køkkenhjørne (køleskab med fryseboks, ovn og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejligheden Cattedra med 6 sovepladser

Ligger i to plan med indgang på første etage og er ca. 60 m² stor. I stueetagen er der en stue med pejs, sovesofa til to personer og køkkenhjørne (køleskab med fryseboks, ovn og opvaskemaskine), mens der på anden etage findes soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejligheden Scrittoio med 6 sovepladser

Ligger i stueetagen og er ca. 60 m² stor. Lejligheden består af en stue med pejs, sovesofa til to personer og køkkenhjørne (køleskab med fryseboks, ovn og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og en suite wc, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map