Agriturismo i Cortona i Toscana

Ca' di Maestro

Lejlighed Scrittoio Lejlighed Mappamondo Lejlighed Cattedra
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Traditionelt med moderniteter

Af de fem lejligheder, har In-Italia valgt at udleje tre. Indretningen og møbleringen af disse lejligheder er i høj grad traditionel, men moderne komfort i form af satellitfjernsyn, opvaskemaskine, vaskemaskine (til fælles brug) og ikke mindst en 12 x 6 meter stor pool som du finder i haven foran bygningerne, hvor der også er haveborde og -stole samt en grill.

Lejlighederne på Ca' di Maestro

Lejlighed m. 1 soveværelse (Mappamondo)

Ligger på første etage og er ca. 50 m² stor. Lejligheden består af stue med pejs, sovesofa til to personer og køkkenhjørne (køleskab med fryseboks, ovn og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Cattedra)

Ligger i to plan med indgang på første etage og er ca. 60 m² stor. I stueetagen er der en stue med pejs, sovesofa til to personer og køkkenhjørne (køleskab med fryseboks, ovn og opvaskemaskine), mens der på anden etage findes soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Scrittoio )

Ligger i stueetagen og er ca. 60 m² stor. Lejligheden består af en stue med pejs, sovesofa til to personer og køkkenhjørne (køleskab med fryseboks, ovn og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng og en suite wc, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Ca' di Maestro

Læs personlige anmeldelser af Ca' di Maestro som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ca' di Maestro. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Ca' di Maestro

Fantastisk feriested

Har aldrig oplevet sådan en gæstfrihed. Piero og Luisa gør det så godt, man føler sig velkommen allerede inden man kommer ud af bilen. Man oplever det virkelige Italien ved at bo på Ca´ di Maistro.
Et sted som ikke kan beskrives men skal opleves.

Læs mere

Perfekt til afslapning

Mine tre tenagedøtre og jeg var super glade med opholdet på Ca' di Maestro. Vi var de eneste gæster den uge, vi var afsted, så vi havde nærmest poolområdet helt for os selv. Køkkenet var veludstyret, så vi lavede næsten alle middagene selv i lejligheden. Piero og hans kone var særdeles venlige og imødekommende. De havde gæster på besøg flere gange i den uge, vi var der, så vi fik også lov til at smage lidt af maden, så vi fik foræret frisk salat, agurk og æg. Parasollen blev desværre ødelagt af vinden, men der gik knap ½ time, så var der en ny. Pigerne var super glade, fordi internet forbindelsen virkede perfekt. Den eneste larm vi hørte var fra et par nabohunde, men altså det er jo forventeligt, når man er på landet. Så alt i alt, var det en super uge.

Læs mere

Ægte toscansk stemning

Vi har haft den dejligste ferie hos Piero & Luisa som var det sødeste værtspar. Selvom de kun snakkede Italiensk, formåede vi alligevel flere gange at føre samtaler med dem.
Stedet er rigtig hyggeligt, og man føler sig virkelig hjemme fra første øjeblik. Der er rent og pænt, og en god dyb pool, som bliver renset hver aften. Piero delte med glæde ud af sine grøntsager fra haven, tomater, agurker, basilikum, pærer, blommer og æg fra hønsene. Vi følte os meget velkomne, da de er utrolig gæstfrie. Vores børn legede med deres børnebørn, trods sprogbarriere. Vi føler vi har fået en lille ny italiensk familie, som vi helt klart skal besøge igen. Det var vores første ferie til Toscana, men bestemt ikke den sidste.
Poolen ligger idyllisk med oliventræer i haven, og kun 50 Meter til lejligheden.
Vi handlede hos en købmand i Pergo ( ca. 2 km fra Ca Di Maestro), Punto simply market, udefra ser den ikke ud af meget. Men der er den fineste lille delikatesse med salater, frisk mozzarella, oliven, frisk brød og egen slagterafdeling. Så her kan man sagtens finde de ting man skal bruge.

Læs mere

Anne-Marie og Gregers fra Frederiksberg boede på Ca' di Maestro i Cortona fra d. 4. til d. 11. august 2012.

Vores uge i Cortona/Ca'di Mastro var rigtig god. Vi blev modtaget med åbne arme af et ualmindelig venligt værtspar, som selv om de kun talte italiensk, på alle måder gjorde opholdet behageligt for os (der var en tysk dame, som havde været der 8 gange før, hun talte lidt italiensk, så hun var til stor hjælp med at oversætte). Stedet var meget velholdt og der manglede intet. Værelset var meget rent, pænt og rigeligt stort til to personer. Vi har tidligere boet 14 dage i Cortona, så det var som at komme hjem. Byen er en meget charmerende bjergby, som godt nok er turistet, men alligevel meget hyggelig. Det kan anbefales at spise på Trattoria "La Grotta" og "Osteria del Teatro" i byen, ligesom man skal tage traveturen op til klosteret og kirken på toppen af bjerget. Besøg den lille smykkeforretning "Annie Hall" som sælger unikke håndlavede smykker i Murano-glas. Den ligger i Vicolo Boni, nr. 5, som er en sidegade til Hovedgaden i Cortona. Det er rene kunstværker.

Læs mere

Birgitte og Hans fra Hals boede på Ca' di Maestro i Cortona fra d. 2. til d. 9. juli 2011 og på på Azienda Agricola Barone Antonio Negri i Gaiano di Fisciano fra d. 9. til d. 14. juli 2011.

I 2011 havde vi i uge 27 lejet lejligheden Mappamondo.
Vi har gennem årene boet forskellige steder i Toscana, men vi er enige om at dette har været et af de bedste. For to personer er lejligheden særdeles rummelig. Den er velindrettet, velmøbleret og nydeligt rengjort.
Værtsfamilien er særdeles venlig, og det at vi blev modtaget af en engelsktalende mand gjorde ankomst og de praktiske arrangementer nemme. Sidenhen klarede vi kommunikationen med vores meget imødekommende italiensktalende vært med tegn og god vilje fra hans side.
Haven på stedet er ualmindelig dejlig, og poolen perfekt.
Vi syntes det var hyggeligt morgen og aften at høre lyden fra de omkringboende i den lille bebyggelse huset ligger i. En bebyggelse man i øvrigt er helt ugeneret af.
Der er fine indkøbsmuligheder på stedet. 5-10 minutters gang til en lille købmand, 5-10 minutters kørsel til et lille supermarked, og så kan man jo også vælge at køre til Cortona.
Stedet er godt placeret for ture til Perugia, Arrezzo og selvfølgelig Cortona.
Er det en del af Toscana man ikke har besøgt før, finder vi stedet rigtigt godt.

Læs mere

Helle og familien fra Hvalsø boede på Ca' di Maestro i Cortona fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Vi har værest yderst tilfredse - både med jeres service og lejligheden i Ca' di Maestro.

Lejligheden er velforsynet og stilfuld, og har i øvrigt gode senge - og have, pool og først og fremmest er udsigten for mig indbegrebet af det bløde frodige Toscana. Værtsparret er super venlige, men taler dog kun italiensk; ved ankomsten bliver man dog modtaget af en broder, der taler tilstrækkeligt engelsk til at tingene fungerer.

Så - beklager, men vi har ikke noget at klage over

Læs mere
 
search map