Hotel i Cortona i Toscana

Borgo il Melone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du blot et par kilometer fra en af Toscanas mest værdsatte byer, Cortona. Borgo ll Melone er bygget i en "typisk" stil, der skaber den charme, man ofte er på udkig efter i Toscna. Placeringen er god og velegnet til dem, der ønsker at tage på ture rundt i den smukke region.

Maden er en del af oplevelsen

Selv hvis du synes det er rart at lede efter nye restauranter for at udvide din "smags-udsigt", så kan det være dejligt ikke at skulle tage bilen. På Osteria il Melone spiser og drikker man godt, og retterne er givetvis traditionelle og råvarerne lokale. Du kan både vælge om, du vil sidde inden for eller nyde maden under åben himmel. Eftersom at du befinder dig i Toscana, har du naturligvis et bredt udvalg af vine, selv lokalproducerede. Der findes et par restauranter i nærheden af Borgo il Melone, og hvis disse ikke skulle være nok, så er der flere oppe i hyggelige Cortona. Du kan også tage til Castiglion Fiorentino, en sød lille by der ligger nord for hotellet, omkring 10 km væk.

Læs mere om Borgo il Melone

Vingård, madlavning eller hesteridning

Toscana er en region, hvor du har flere forskellige aktiviteter at tage dig til. Du kan se omverdenen på to hjul eller tage lange dejlige gåture. Du kan se landskabet fra en hesteryg eller suse frem på en firehjulet. I Tosana findes der også golffbaner, hvis du får lyst til svinge køllen eller tage en slag tennis. Der findes masser af vingårde i området, og hotellet arrangerer også forskellige ture, hvor du f.eks. besøger Montepulciano og Montalcino. I deres store veludstyrede køkken kan du deltage i madlavningsklasser (på forespørgsel) og her kan du endda få en "hemmelig" opskrift med dig hjem i bagagen. Så der er ingen risiko for, at du kommer til at kede dig på Borgo ll Melone.

Det bedste fra to verdener

Borgo ll Melone ligger i Toscana, men bare et smut fra Umbrien og Trasimenosøen. Dette betyder, at du har mulighed for at udforske to af landets smukkeste regioner. Inden for en time kan du nå steder som Perugia, Assisi, Spello og tilføjer du en halv times kørsel mere, så kan du komme til Gubbi og Spoleto, bare for at nævne nogen af Umbriens smukkeste byer. Hvis du tager mod vest kommer du frem til Siena (ca. 63 km) og steder som Montepulciano, Pienza, San Quricio og hele det vidunderlige Crete Senesi. Ca 1½ time nord på ligger Firenze, og hvis du bevæger dig lidt vestpå inden, at du når til Firenze, så har du hele Chianti området foran dine fødder med byer som Greve. Hvis du en dag har lyst til bare at "blive hjemme", så kan du slappe af i haven eller på den fælles terasse med noget godt og drikke og en god bog eller tage til poolen, med jacuzzi område, hvor man kan slappe af i en af de opstillede liggestole. Vi vil gøre dig opmærksom på, at trafikken fra hovedvejen ved siden kan høres fra udeområderne. Til gengæld betyder det, at du nemt og hurtigt kommer ud til Toscanas mange seværdigheder.

Du bor i komfortable værelser

På Borgo Il Melone er der kun 23 værelser, i forskellige kategorier. Hvis du ønsker lidt mere plads har du mulighed for at vælge junior suite eller suite. En del af sengene og sovesofaerne er queensize. Alle værelser er udrustet med aircondition,/varme, sikkerhedsboks, minibar, Sat-TV og Wi-Fi. I badeværelset er der enten bruser eller badekar, hårtørrer og toiletartikler. Der findes vaskeservice på hotellet.

Læs om v√¶relserne på Borgo il Melone

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map