Anmeldelser af Borgo Antico
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Herligt ophold i Toscana / Umbrien

Vi var to familier afsted for at fejre vores mor, der netop er fyldt 70. Vi havde fire børn mellem 4-10 år med os, der elskede poolen. Aftenmiddag samt morgenmad blev nydt udendørs på ved det rummelige bord. Udsigten var bedårende og det føltes næsten som om vi var alene. vi anede kun naboerne på afstand. Vi har haft en fantastsik ferie.

Udstyret i huset er som man kan forvente - nogle ting kunne man ønske i lidt bedre kvalitet, men rent og friskt - ejeren meget hjælpsom, selv om han ikke talte så godt engelsk, men han var meget venlig og sød og med meget gestikulering, en slags engelsk- fransk-italiensk og god vilje, forstod vi hinanden.

Anbefaling til kommende gæster

Medbring gerne skarpe knive, ostehøvel, kartoffelskræller, tændstikker og myggebalsam. Se stort på lidt hårde senge og varme nætter, så får I en vidunderlig ferie.

Lidt langt til butikkerne, men tank godt op med mad og drikke, så kan I klare jer. Udflugter at anbefale som kan være sjove for børnene er for eksempel Perugia og at køre med deres mini-metro eller Orivieto og tage kabelbanen - spændende og enkel overraskelse til børnene.

Borgo Antico
Rent og pænt
Gæstfrihed

hjælpsomme og meget venlige ejere, der holder styr på huset og omgivelser
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo Antico
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Borgo Antico
 
search map