Anmeldelser af Borgo Antico

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo Antico

Læs personlige anmeldelser af Borgo Antico som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Antico. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Herligt ophold i Toscana / Umbrien

Vi var to familier afsted for at fejre vores mor, der netop er fyldt 70. Vi havde fire børn mellem 4-10 år med os, der elskede poolen. Aftenmiddag samt morgenmad blev nydt udendørs på ved det rummelige bord. Udsigten var bedårende og det føltes næsten som om vi var alene. vi anede kun naboerne på afstand. Vi har haft en fantastsik ferie.

Udstyret i huset er som man kan forvente - nogle ting kunne man ønske i lidt bedre kvalitet, men rent og friskt - ejeren meget hjælpsom, selv om han ikke talte så godt engelsk, men han var meget venlig og sød og med meget gestikulering, en slags engelsk- fransk-italiensk og god vilje, forstod vi hinanden.

Anbefaling til kommende gæster

Medbring gerne skarpe knive, ostehøvel, kartoffelskræller, tændstikker og myggebalsam. Se stort på lidt hårde senge og varme nætter, så får I en vidunderlig ferie.

Lidt langt til butikkerne, men tank godt op med mad og drikke, så kan I klare jer. Udflugter at anbefale som kan være sjove for børnene er for eksempel Perugia og at køre med deres mini-metro eller Orivieto og tage kabelbanen - spændende og enkel overraskelse til børnene.

Borgo Antico
Rent og pænt
Gæstfrihed

hjælpsomme og meget venlige ejere, der holder styr på huset og omgivelser
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo Antico
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Axel og familie fra Tommerup boede på Borgo Antico i Cortona fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Jo, vi var vældig glade for området (der var ikke lige en by i nærheden). Området kendte vi nu godt i forvejen; for tre år siden lejede vi et andet hus ikke så langt derfra. Opholdsstedet levede lige præcis op til vore forventninger, og det kan du godt tage som en kompliment, for jeres beskrivelser af husene er særdeles pålidelige. Når jeg læser dem, kan jeg ganske præcis bedømme hvordan husene er. For resten skriver jeg lige et afsnit om huset nedenfor, det må I gerne bringe på jeres hjemmeside. Et tip til vore eventuelle efterfølgere i huset: Selv om huset juridisk set hører til Toscana, hører det geografisk nærmere til Umbrien - i hvert fald er det noget lettere at køre østpå end vestpå. Men på den anden side er der så dejligt i huset og haven at det er svært at løsrive sig for at tage et andet sted hen. Nu kommer min kommentar til huset:

Huset er ideelt til en familie på tre generationer som det endelig er lykkedes at samle til en ferie sammen. Det opfylder alle de ufravigelige krav som familiens forskellige medlemmer kan stille:
Børnebørnene: Der skal være en meget stor swimmingpool, og huset skal være stort, så man kan gå på opdagelse i det. Der skal være en stor og spændende have, gerne med frugttræer.
Mødrene: Huset skal være nyt eller i hvert fald moderne indrettet, med alle moderne bekvemmeligheder.
Fædrene: Huset skal ligge for sig selv, uden naboer lige ved siden af.
Morfar: Huset skal være gammelt, helst mange hundrede år, og i den lokale byggestil.
(Mormor har ingen særlige krav, hun vil bare gerne være sammen med børnebørnene).
Man skulle ikke tro der fandtes et hus der opfylder alle kravene, men her er det altså!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
Clara og familie fra København N boede på Borgo Antico i Cortona fra d. 21. til d. 28. juni 2008.

Vi havde en rigtig dejlig ferie - tak for al hjælpen. Vi brugte ikke Cortona meget, da det tager en del tid at komme dertil. Derfor kørte vi hovedsaglig til byen, for at købe de ting man ikke kunne få i det lokale supermarked. Vi syntes at det var et utrolig smukt område og udsigten fra haven er helt fantastisk. Huset levede mere end op til vores forventninger - standarden var en del højere i fht. det hus vi lejede i 2007 - og vi kunne sagtens være der, selvom vi var så mange. Vi satte specielt pris på det meget flotte poolområde, hvor vi tilbragte det meste af tiden, da det var meget varmt. Alt i alt en super oplevelse, som vi håber på at gentage igen næste år, hvor vi måske får brug for et endnu større hus:-).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 19 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 13 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Steen og rejsefællerne fra København S boede på Borgo Antico i Cortona fra d. 30. juni til d. 14. juli 2007.

Vi har været i Cortona før, hvor vi boede på det flade land foran Cortona og havde en kort og nem køretur til det dejlige supermarked i Camucia og til besøg i Cortona.

Dette års hus lå i bjergene "bag" Cortona - og det var i bjergene, hvilket vi ikke helt var klar over. Når det så er sagt, så var vi begejstret for huset - det opfyldte vores vildeste forventninger til et gammelt toscansk stenhus, fantastisk flot og lækkert istandsat med god plads til alle os, som var afsted sammen ( to forældrepar, vores fire (voksne) børn med kærester og to børnebørn). Alt fungerede, vi fik rent sengetøj og håndklæder efter en uge ( boede der i to uger), og ejeren kom hver mogen og ordnede pool m.v.Vi brugte både den dejlige udendørs grill og også pizzaovnen ( en rigtig stenovn), skulle betale for det (meget) brænde vi brugte, men det sagde ejeren til os, så det var ok. Iøvrigt var vi glade for den smule italiensk, som vi kan - ejeren kunne stort set ikke andet, men det er jo også en charme.

Udsigten fra huset/haven var fantastisk flot og der var meget fredeligt. Vi vil gerne gøre andre gæster opmærksomme på, at det er langt ude på landet, at det tager ca. ½ time at køre til det store supermarked (i Camucia) og at hustes beliggenhed i godt 500 metes højde betyder, at der er køligt om aftenen - altså at der er brug for lidt varmt tøj til om aftenen. Til gengæld var dagene ikke så hede, og det er der vel nogen, der vil gå efter. Vi tror også, at det er en god ide at vide, at man ikke " bare lige" smutter til Cortona og går på cafe eller spiser frokost/middag - altså at der er "dømt hjemlig hygge". Vi havde det dejligt og kan absolut anbefale det til andre, men ikke hvis forventningerne er til italiensk by/cafe/discoteksliv lige i nærheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 12 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 6 voksne, 6 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Thomas og hustru fra Holte boede på Borgo Antico i Cortona fra d. 1. til d. 8. oktober 2005.

Vi havde en dejlig tur, selvom det regnede det meste af ugen, men det kan man jo ikke stille jer til ansvar for! Huset var fantastisk og der var rigtig fin service fra ejeren, som rensede pool, tømte skraldespande etc. hver morgen.

Vores største anke er kørebeskrivelsen, som et par steder er decideret forkert. Vi vil meget gerne præcisere det af hensyn til kommende gæster, hvis du vil maile mig beskrivelsen (som jeg ikke kan finde på jeres hjemmeside og vi har desværre kastet papirerne fra jer bort).

Desuden fandt vi hurtigt ud af, at det var hurtigst at køre op omkring Castiglion Fiorentino, når man skulle på udflugt, frem for gennem Cortona. Vejen til Cortona går via de mest snørklede bjergveje og det tager en evighed, ligesom skiltning i Cortona er svær at gennemskue. Vi var 3 biler af sted og alle kom ved ankomsten en omvej omkring Cortona, fordi skiltningen var håbløs. Det kunne man jo løse ved at lave en kørevejledning over Castiglion Fiorentino (selv når man kommer sydfra!). Bare et forslag!

Man kunne desuden tilføje at skal man købe ind, kan man med fordel køre til Castiglion Fiorentino. Det nærmeste supermarked har nemlig meget begrænset friske varer (kød, mælk etc.).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 9 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 6 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 6 voksne, 7 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map