Villa i Cortona i Toscana

Borgo Antico

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder os i grænseegnen mellem Toscana og Umbrien, hvor høje bakker og store skove dominerer landskabet. Du bor med 18 km til den pragtfulde og livlige lille by Cortona, hvor der er flere caféer og restauranter end man kan nå på en ferie, men du finder også butikker og spisesteder væsentlig tættere på, den nærmeste restaurant er således blot tre km væk.

Landlig idyl og historiens vingeslag

Her er absolut fred og ro, og man kan bruge lang tid på at udforske huset, hvis historie går særdeles langt tilbage. Læg for eksempel mærke til den fascinerende inskription i stenen over den ene dør i stuen: Store dele af den er ulæselig, men årstallet 1434 i romertal er nogenlunde sikkert. Huset er i dag blevet restaureret og indrettet med god smag, således at det er et vidunderligt sted for dem, der gerne vil slappe af i smukke og rolige omgivelser. Møblementet er holdt i den klassiske landlige toscanske stil.

Kontakt til den sympatiske ejer

Ejeren af villaen besidder store jorder i dalen nedenfor, som du kan gå lange ture på. Han er for øvrigt usædvanlig serviceminded og sørger gerne for indkøb til jeres ankomstdag, ligesom han mod bestilling kan arrangere en vaskeægte toscansk middag i villaen hver tirsdag. Han sælger også gerne olie, vin og andet af egen produktion.

Læs mere om Borgo Antico

Villaens faciliteter
Til gæsternes eksklusive rådighed står den store have med 12 x 6 meter stor pool (dybde 120-240 cm) med parasoller, liggestole og haveborde, bordtennisbord, grill og pizzaovn. Inden døre finder du wi-fi, opvaskemaskine, vaskemaskine, satellitfjernsyn og en høj stol til de mindste børn.

Lejligheden på Borgo Antico

Villa med 14/16 sovepladser (ca. 250 m²)

I stueetagen finder vi en stor spisestue med flotte rustikke stenvægge, køkken med opvaskemaskine og toilet. På første sal er der en opholdsstue med pejs, fire soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og wc. På anden sal findes en stue samt to soveværelser med dobbeltseng, der hver har sit tilhørende badeværelse med bruser og wc. Ved siden af villaen findes et lille hus i to plan, der fungerer som anneks med soveværelse med dobbeltseng, stue med køkkenhjørne og badeværelse/toilet. Der er muligt at tilføje to ekstra enkeltsenge i anneksets soveværelse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map