Villa i Cortona i Toscana

Biancospino

 
Biancospino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Biancospino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Engang var denne bygning tilknyttet den store herregård, der ligger ved siden af. Tiderne skifter, og i dag er herregården ubeboet, medens det ydmyge anneks er blevet pietetsfuldt restaureret.

Alt her summer bare af gamle dage på landet, og adskillige steder titter de fine gamle arkitektoniske detaljer frem af pudset. Gulvene er naturligvis i terrakotta og lofterne har selvfølgelig fritliggende bjælker. Man bor fredfyldt i en stille grøn dal, omgivet af skove og marker, men dog ikke mere end 4 km fra nærmeste by, hvor man finder indkøbsmuligheder. De sidste 1500 meter af vejen til villaen går ad grusvej.

Læs mere om Biancospino

Her er to terrasser med havemøbler, og kort fra huset finder man det 12 x 6 meter store svømmebassin.

Villa med 14 sovepladser:
- ligger i to plan. I stueetagen finder du en stue med pejs, køkken, tre soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser. På første etage (hvortil man kommer ad en ydre opmuret trappe, der afsluttes med en lille traditionel loggia) er der yderligere en stor stue med sovesofa til to og en fantastisk malerisk bue i murværk (1600-tallet?), køkken med pejs, badeværelse, og tre soveværelser med dobbeltseng, hvoraf det ene har eget badeværelse.

Villaen er udstyret med grill, køleskab, fryser, ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og satellit-TV.

Skjul teksten
 
 
search map