Anmeldelser af Alba Chiara og Goccia di Rugiada

 
Alba Chiara og Goccia di Rugiada er ikke tilgængelig i øjeblikket
Alba Chiara og Goccia di Rugiada er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Alba Chiara og Goccia di Rugiada

Læs personlige anmeldelser af Alba Chiara og Goccia di Rugiada som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Alba Chiara og Goccia di Rugiada. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og familie fra Lejre boede på Alba Chiara og Goccia di Rugiada i Cortona fra d. 8. til d. 22. juli 2006.

Min familie og jeg har på mange rejser været verden over; over hele USA, i Østen og i hele Afrika og det har selvfølgelig været nogle store og gode oplevelser. Aldrig har vi haft en feriebolig der kvalitetsmæssigt m.v. oversteg vores forventninger. Lige indtil nu. På forhånd var prisen ikke det vigtigste, men 37.000 i leje for 14 dage er alligevel en sjat, selvom det var for 2 huse med i alt 10 sovepladser.

Vi forlod Danmark torsdag d. 6. juli 2006 om aftenen og valgte en rute der tog os fra Tyskland gennem det vestligste hjørne af Østrig, langs Liechtenstein gennem Schweiz og over Milano og Firenze til Cortona. Ruten er meget smuk og kan anbefales. Afstanden fra Midtsjælland er ca. 1.800 km og har denne sommer ikke været plaget af lange bilkøer m.v.
Vi blev meget positivt overraskede da vi lørdag den 8. juli 2006 om eftermiddagen kom Alba Chiara og Goccia di Rugiada i Petreia. Petreia er en lille landsby der ligger smukt med udsigt til Cortona i bjergene over sletten. Billederne gjorde slet ikke omgivelserne ret. Husene var smukt rustikke og med bl.a. lækre badeværelser og en lækker pool der blev rengjort dagligt.

Vores værtinde havde en kurv med de mest nødvendige madvarer, bl.a. mælk, smør, brød og tomater til os ved ankomsten. Ikke noget særligt, men alligevel en gestus vi satte pris på og gjorde at vi følte os velkommne. Hertil kommer, at vores værtinde lavede mad til os den 1. aften med egnsretter og øl og vin, dækkede bord. Vi spiste med hende, hendes mand, svigerinde og den dame der passede husene til daglig.

Når vores ankomstdato passer ind i denne rejsebeskrivelse er det fordi dagen efter vores ankomst var dagen for VM finalen i fodbold mellem Italien og Frankrig. Finalen så vi på storskærm på torvet i Cortona, sammen med nogle tusinde ellevilde italienere, medens vi nød en virkelig god middag på en fortovsrestaurant. Udfaldet af finalen er af de fleste kendt, og oplevelsen var prikken over i´et. Cortona og de andre byer på bjergsiderne i Toscana byder, sammen med Siena og Firenze, på oplevelser i absolut topklasse.

Jeg ville gerne komme med forslag til forbedringer i Alba Chiara og Goccia di Rugiada, men det eneste jeg på nogen måde kan komme i tanke om er, at der ingen opvaskemaskine er. For os var der alligevel rart, at vaske op som afveksling fra daseriet. Alba Chiara og Goccia di Rugiada og ”In-Italia.com” får vores varmeste anbefaling.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map