Agriturismo i Cortona i Toscana

Alba Chiara og Goccia di Rugiada

 
Alba Chiara og Goccia di Rugiada er ikke tilgængelig i øjeblikket
Alba Chiara og Goccia di Rugiada er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt på den store frodige slette, der ligger neden for Cortona, ligger gården Azienda Agrituristica il Barattino, der ud over den almindelige produktion også har indrettet tre af de gamle bondehuse på de store jorder til turisme.

To af dem, Alba Chiara og Goccia di Rugiada, ligger tæt på hinanden og deles om svømmebassin, men har stadig hver sin have med grill og brændeopvarmet pizzaovn. De to lejligheder kan derfor også lejes samlet, hvorved man får ti sovepladser og svømmebassinet helt for sig selv.

Læs mere om Alba Chiara og Goccia di Rugiada

Svømmebassinet er for øvrigt på 12 x 6 meter, og ud over dette så deles de to lejligheder også om vaskemaskine og bordtennisbord samt cykler. For indkøbene er her to kilometer ind til Pietraia. Det skal bemærkes, at den såkaldte superstrada ligger henved 300-400 meter fra husene, hvorfor man vil kunne høre trafikken i baggrunden.

Lejlighederne på Alba Chiara og Goccia di Rugiada

Goccia di Rugiada med 2 + 2 sovepladser

er et lille hus på ca. 40 m², hvor hele boligarealet ligger på første etage (stueetagen er lukket af). Her finder vi stue med pejs, køkkenhjørne og sovesofa til to ikke alt for korpulente personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Huset er udstyret med ovn, brændeopvarmet pizzaovn samt fjernsyn og deler desuden vaskemaskine med nabohuset.

Alba Chiara med 4 + 2 sovepladser

er et lille hus på ca. 62 m², hvor hele boligarealet ligger på første etage (stueetagen er lukket af). Her finder vi stue med pejs, køkkenhjørne og sovesofa til én person, soveværelse med dobbeltseng og sovesofa til én person, soveværelse med to senge samt to badeværelser/toiletter. Huset er udstyret med ovn, brændeopvarmet pizzaovn samt fjernsyn og deler desuden vaskemaskine med nabohuset.

Skjul teksten
 
 
search map