Agriturismo i Cortona i Toscana

Agriturismo Il Feudo

 
Agriturismo Il Feudo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Feudo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På grænsen mellem de to regioner Toscana og Umbrien ligger Agriturismo Il Feudo i de skovklædte bjerge i nærheden af kulturbyen Cortona. Den fredfyldte og uspolerede natur, der omgiver gården, udgør et rigtigt godt udgangspunkt for dem, der ønsker en afslappende ferie i smukke omgivelser.

I en lille klynge af huse finder vi det gamle stenhus, der i dag er blevet nyistandsat med respekt for den oprindelige konstruktion. Huset er indrettet i to lejligheder, der er møbleret med antikke møbler fra den toskanske og umbriske tradition. Fra svømmebassinet (4 x 8 m), der udelukkende står til rådighed for gæsterne på Agriturismo Il Feudo, nyder man en smuk panoramisk udsigt over landskabet.

Læs mere om Agriturismo Il Feudo

Til fælles brug er der ligeledes grill, brændeopvarmet stenovn og vaskeri. I den lille landsby Morra, der ligger ca. 6 km herfra kan man foretage indkøb og finde et lille spisested. Cortona, som byder på mange flere butikker og restauranter, ligger ca. 20 km fra gården. Skal man på udflugt kan vi bl.a. anbefale Trasimener-søen og Umbriens største by Perugia.

Skjul teksten
 
 
search map