Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kulturbyen Cortona bryster sig af renaissancearkitekter som Francesco di Giorgio Martini og Giovanni Battista Infregliati (kaldet Cristofanello) og fra det 14. århundrede af Angelo og Francesco di Pietro og senere Urbano da Cortona og Ciuccio di Nuccio samt arkitekten Domenico Bernabei, også kaldet Boccadoro.

Beundringsværdige kirker

Foruden mange kunstværker fra den sienesiske skole fra 14. og 15. århundrede (bl.a. Beato Angelico) byder byen på værker af malere som Luca og Francesco Signorelli samt i det 16. århundrede af Pietro Berrettini, også kaldet Pietro da Cortona og desuden af Gino Severini (1883-1966). Utallige er også de beundringsværdige kirker Basilica di Santa Margherita, Chiesa di San Francesco, Chiesa di San Domenico, Chiesa di San Nicolò og - uden for byen - Madonna del Calcinaio og Santa Maria Nuova.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Parkering

Cortona ligger i det sydøstlige Toscana 600 m.o.h. Man kan parkere bilen neden for / uden for bymuren og begive sig til fods det sidste stykke op til det historiske centrum med de smalle og stejle gader.

Læs mere om Cortona

Uden for byen

Fra Cortona er der kun et par timers kørsel til Rom og endnu kortere tid til Firenze, men det er mere oplagt at tage til Arezzo, Siena, Assisi, Montepulciano og Pienza. Uden for byen er der mulighed for at dyrke ridning, tennis, uden- og indendørs svømning og gåture i det grønne.

Skjul teksten
 
 

Populært i Toscana

search map