Ferieboliger og hoteller i Corsanico-Bargecchia

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Til trods for, at beliggenheden er landlig, og landskabet rundt om er skyggefuldt, med herlige olivenlunde, er der kun ca. 10 km. til havet og sandstranden. Langs den toskanske kyst ligger de kendte badebyer på rad og række, som perler på en snor. På ca. 20 min. med bil når du både Viareggio og Lido di Camaiore med sine finde strande og sommerpuls. Andre byer, som du kan besøge, er Forte dei Marmi, Marina di Pietrasanta og charmerende Pietrasanta.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Smukke omgivelser med meget at se og tage sig til

Men det er ikke bare sol og bad, det drejer sig om, heroppe i det nordvestlige Toscana. Fra Corsanico-Bargecchia har du ikke langt til vidunderlige byer som Lucca og Pisa. Calci, Buti og Vinci, som er Leonardo da Vincis fødeby, er steder, du absolut ikke bør gå glip af. En anden sag, som let glemmes, er, at du er tæt på Ligurien og nationalparken Cinque Terre. På en time (ca. 62 km.) når du La Spezia, hvorfra du kan tage båd og tog ud til de fem byer, og på vejen tilbage eventuelt gøre ophold i hyggelige Lerici. Og eftersom de to byer ligger lige ud til Appenninerne, passer området til dig, som længes efter udfordrende cykelture og skønne vandringer.

Læs mere om Corsanico-Bargecchia

Små sovebyer hvor tiden går langsomt

Trods den ringe størrelse med et par tusinde indbyggere, findes her et par restauranter, et par mindre madbutikker, post og et par barer. Tempoet er som det sig hør og bør i mindre byer, roligt og skønt, og årets dage ligner hinanden. Ønsker du et større udbud af muligheder, kan du begive dig til enten Lucca, Pisa, Camaiore eller Viareggio.

Byerne har en del historier at fortælle. Romerne var her og hærgede omkring år 150 e.kr., da de havde kolonier i området. Her findes et par kirker, hvoraf Chiesa di San Martino i Bargecchia, som var selveste Giacomo Puccinis favorit, er en af dem. Her kom han for at lytte til kirkeklokkerne. I Corsanico kan du tage et kik på Chiesa di San Michele, som blev bygget i 900-tallet, ødelagt i 1270, bygget igen i 1301 og efter del uheld endelig stod helt færdig i år 1848.

Skjul teksten
 
 
search map