Anmeldelser af I Nidi di Belforte

 
I Nidi di Belforte er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Nidi di Belforte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Corella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af I Nidi di Belforte

Læs personlige anmeldelser af I Nidi di Belforte som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af I Nidi di Belforte. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Både og ...

Stedet ligger meget langt udenfor alt, og vejen dertil er dårlig, og en del af den er grusvej med huller, som kunne stamme fra krigens tid. Havde vi vist dette var stedet ikke blevet valgt.
Der er kun internet adgang fra en del af området omkring receptionen.
Der er ikke dækning for mobiltelefoner alle steder og af svingende kvalitet.
Der er ikke mulighed for så meget som at købe en is på selve stedet.
Leglligheden lever op til det lovede.
Værterne er ikke meget til stede og bor ca. 300 m fra lejlighederne, vi henvendte os en morgen p.g.a. myrer, men de var ikke at træffe før om aftenen, ligeledes fik vi at vide, at en gaslugt på terrassen var normalt, når det var varmt. Denne lugt bevirkede, at vi ikke fik så meget ud af spisepladsen udendørs, da det ikke var hyggeligt at sidde i.
Receptionen er kun bemandet om fredagen i 2 timer, hvilket er for lidt. Receptionen burde være bemandet mindst en time om dagen, så man altid vidste, hvornår man kunne få fat i værterne.
Udsigten fra stedet er fantastisk og poolen var god.

Anbefaling til kommende gæster

Sørg for at få godt købt ind, når muligheden er der, for der er en lang og træls vej til den nærmeste by.

I Nidi di Belforte
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på I Nidi di Belforte
Toværelseslejlighed Capinera
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

super god familie ferie

Rigtig dejligt sted, hvor tingene er i orden. Værts familien er rigtig søde og datteren taler rigtig fint engelsk. Pool området er helt fantastisk, med gode solsenge og fantastisk udsigt :-) Helt sikkert et sted vi godt kunne vende tilbage til.

I Nidi di Belforte
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på I Nidi di Belforte
Treværelseslejlighed Cinciallegra
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Vibeke og familien fra Odense NV boede på I Nidi di Belforte i Corella fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Vi vil gerne sige, at vi både i 2008, hvor vi var her første gang og i år har været særdeles tilfredse med vore ophold hos Nara og Enrico. Alt er bare i orden. Vi sætter også stor pris på deres hjælpsomme, personlige engagement. Vi kommer helt sikkert tilbage igen. Og beliggenheden er jo fantastisk.

Vi vil også gerne rose in-italia's meget fine hjemmeside.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Ilze og familie fra Ribe boede på I Nidi di Belforte i Corella fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Det gik super fint. Det er jo anden gang vi rejser gennem jer og standarden var absolut ikke dårligere. Vi var meget glade for at være der, det er supervenlige menesker der har stedet. Det er svært at vurdere, men for os som vil gerne fred og ro er det et perfekt sted.

Selve lejligheden er superhyggelig og godt indrettet. Også poolen var fantastisk, da der var ret varmt dernede (lille praktisk ting om pool, de bruger vist ikke klor, men salt, så det var dejligt). Det er måske lidt langt til den lokale by, men der er gode indkøbsmuligheder og de lokale restauranter er virkelig billige og gode. Der kan man prøve al autentisk hjemmelavet italiensk mad.

Hvis man skulle finde nogle mangler, så måske lidt i køkkenet. Der kunne måske være flere glas og skåle. Men det er virkelig småting.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lars & co. fra Ølstykke boede på I Nidi di Belforte i Corella fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi vil rigtig gerne fortælle om vores ferieoplevelse og dele den med andre, da det blandt andet var en af de ting der gjorde det "let" for os at vælge hvor vi skulle hen i år. Det er ren rigtig god ide med de beretninger fra andre der har besøgt stedet. Det er første gang vi har prøvet at booke via jer og det gik super fint, så det har også været en glæde at være kunde hos jer.

VORES FØRSTE TUR TIL TOSCANA
Hvis man kun er til strand og hyggelige små italienske byer som man finder langs Garda søen og ved Caorle ( ved Adriaterhavet ) hvor vi har været en del gange, så er I Nidi Di Belforte IKKE et sted man skal tage hen.

Vi var 2 familier af sted ( 4 voksne og 4 børn ) og det var første gang vi skulle opleve Toscana, så vi var noget spændte på hvad der ventede os.. Vi havde booket Poiana som er normeret til 6-8 senge, og der var rigeligt med plads til os alle sammen inde i huset, hvor vi nød de store værelser som man ikke oplever så mange andre steder i Italien. Der var dejligt køligt om natten selvom der ikke var aircondition på stedet.

Vores have med tilhørende terrasse som lå under det store kastanjetræ der kastede en til tider værdsat skygge, var perfekt når man er 8 mennesker der gerne vil spise sammen. Vores gril blev flittig brugt, og vi fik tilberedt nogle skønne måltider af dejlige råvarer vi handlede i den lokale ( 15 minutters kørsel ) COOP inde i Dicomano, som er et fortræffeligt sted at handle.

Hos Nara og Enrico føler man sig oprigtigt velkommen og oplever en varm gæstfrihed med vide rammer. Man er befriet for den til tider så kommercielle omklamring man oplever på andre feriesteder, hvor alt koster penge og hvor man dårlig nok må tage en flaske vand med til poolen. Her går det an at nyde en medbragt kop kaffe ( store skønne kopper ) eller andet nede ved poolen, i respekt for de andre gæster på stedet.

Der er berusende smukt med en udsigt der de første par morgener tog vejret fuldstændig fra os og hvor vi gentagende gang på skift i løbet af vores ophold måtte sige til hinanden " hvor er her dog fantastisk". Naturen der omfavner dig og oplevelsen af den dybe stille ro er næsten ubeskrivelig. Der er skønt at gå hvis man ellers er frisk på de stejle bakker og veje ( husk gode sko ). Klimaet er behageligt med hang til det lidt kølige. Vi var heldige og havde masser af sol den uge vi var der, men der kunne også være køligt specielt når vinden tog til. Det kan være en god ide at tage en tur eller to ud og opleve noget i området for at få lidt afveksling. Vi kørte blandt andet ud og kiggede på vingårde som også er en enestående oplevelse, ikke mindst naturen der omkranser disse prægtige steder hvor de skønne druer bliver forvandlet til dejlig vin.

Hvis i som os har bare en lille smule interesse og lyst til at opleve hvad Toscana er for noget, så tænk ikke længere over det men KOM AFSTED. Vi har i flere år gået med tankerne om at ville opleve det og da vi var usikre på hvad vi ville synes om det, havde vi booket vores anden uge på et moderne 4 stjernet hotel ude ved kysten ( via et andet bureau ). Det var desværre en skuffende oplevelse men sådan er det nok når man rejser fra paradiset oppe på bjerget hos Nara og Enrico.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Vivi og Jesper fra Esbjerg N boede på I Nidi di Belforte i Corella fra d. 11. til d. 18. maj 2008.

Vi har haft en dejlig tur. Vi har jo været i Sustinente nogle gange efterhånden, men fik anbefalet at tage længere sydpå, for at være mere sikker på vejret og temperaturen, når nu vi rejste i maj.
Vi måtte dog konstatere, at det faktisk var bedre vejr i Sustinente og de andre områder vi besøgte, end det område, hvor vi boede.
Vi har været uheldige, at det har været meget overskyet og blæsende i I Nidi di Belforte.
Men værtsparret var rigtig søde. Lejligheden var dog fuld af tissemyrer, så vi kørte 2 dage tidligere end beregnet, og lagde et beløb svarende til afregning for el, varme og rengøring.
Ja, og så sluttede vi altså ferien af i Sustinente ved Alessandro og alle de andre, og det var fantastisk!
Det var dejligt at komme "hjem" igen. Vi var jo hos dem sidste sommer, hvor vi fortalte om brylluppet og alting, og sidenhen har vi sendt bryllupsbillede til dem. Jeg er højgravid, og skal føde vores første barn den 2. august, og da Alessandro så min store runde mave blev hun jo rigtig glad :o) - "Bambino, bambino" :o)

Det var skønt at se dem alle igen, og vi har lovet at sende billeder af den lille ny, når han er kommet til verden. Men som altid har vi været meget tilfredse med at rejse med jer. Ingen kan jo holde for vejret, og maj er som sagt en lunefuld måned.

Tror faktisk, at vi efterhånden har oprettet en helt lille fanskare af In-Italia - jeg synes i hvert fald vi har anbefalet jer til rigtig mange venner, familiemedlemmer og bekendte, som jeg ved har rejst med jer siden - så I gør det godt :o)

Hav en rigtig dejlig sommer

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
John og familien fra Beder boede på I Nidi di Belforte i Corella fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Har I været glade for byen og området?
Vi var glade for byen og stedet var meget fint. Her er vel nok skønt og roligt.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Vi havde en igen en rigtig god lejlighed. Værtsparret var igen meget flinke og behjælpelige. Fællesspisningen var en succes. Der kunne godt være udlejning af cykler eller måske samarbejde herom med nogle af de andre Agri Turismo i Corella, men det har de måske også, vi fik ikke spurgt. Opmrådet er dog helt oplagt til mountenbike. Det ville være fint med et lokalt vandrekort - igen fik vi ikke spurgt. Stedet appelerer til, at man bruger meget tid lokalt, da det tager ret lang tid at komme ud af bjerne og ned til Firenze, og der er lokale vandreruter i området.

Har I tips til de næstkommende?
Værtparret kan give gode tip til restauranter i de små byer, som der jo ikke er så mange af. God ide at bestille bord, der kan være langt til næste by, specielt hvis man kører mod nord op i bjernene. Glem ikke at køre mod nord og op i bjernene - det er muligt at køre op over 1.300 meter. Så ikke altid i retning mod Firenze. Der er en skøn nationalpark i bjergene og Toscanas højeste bjerg på ca. 1.600 meter. Her er ikke mange mennesker.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Nej - alt var fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Marianne og familien fra Gentofte boede på I Nidi di Belforte i Corella fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Har I været glade for byen og området?
Vi var super glade for I Nidi Di Belforte men ikke videre tiltalt at de omkringliggende byer som mere lignede små industribyer med kedelige småfabrikker og lign. Vi var i Firenze en dag som jo bare er skøn, ellers har vi ikke dyrket lokalmiljøet..

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Helt bestemt, værtsparret er helt fantastiske og stedet og lejligheden var bare super.

Har I tips til de næstkommende?
Egentlig ikke. Vil opfordre til at I opdaterer jeres ruteplan op til stedet, da den sidste del af turen op af bjerget er betydelig længere end hvad I beskriver og måske I bare burde skrive at man skal helt op på toppen.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Vi har haft en fantastisk ferie i Corella og vil gerne takke Lino for alt hans hjælp samt anbefalinger. Vi bestilte en time før vi skulle af sted mod Italien og han fik os hurtig overbevist om at det var det sted vi søgte. Det var en super fin service vi oplevede og vi vil klart bestille rejser igennem jer igen og har allerede anbefalt jer til venner.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Gyda og rejsefællerne fra Værløse boede på I Nidi di Belforte i Corella fra d. 28. juli til d. 11. august 2007.

Alle vore forventninger til I Nidi di Belforte blev mere end indfriede. Vi var 9 personer i vidt forskellig alder, men i tæt familie, som for første gang i mange år skulle holde ferie sammen i 14 dage, så det kunne jo i forvejen føles som lidt af et arbejde, at finde en modus vivendi. Det gjorde vi og var meget sammen om spisning og udflugter. Vort indtryk er efter hjemkomsten, at alle var meget glade for de gode veludstyrede lejligheder, vi havde lejet. Swimmingpoolen havde en meget høj prioritet især hos vore 8 årige tvillingedrenge, der startede hver dag med en dukkert. Den eneste, der kedede sig lidt var vores 17 årige, som ikke rigtigt fandt nogen han kunne hygge sig med ud over familien.

Alle vore indkøb foretog vi Dicomanos COOP, som er ganske veludstyret med alle former for varer også vin og øl. Der er en lækker delikatesseafdeling med alle mulige toscanske lækkerier.Vi besøgte også kollektivet, der ligger lidt uden for byen. Der kunne man få alskens friske oste, grøntsager og kød, som alt sammen var fremstillet på kollektivet. Meget friskt og indbydende. Vore aftenmåltider indtog vi under kastanietræet i haven til en af vore lejligheder. Dejligt lunt at spise ude selvom kl. var blevet så mange, at vi kunne nyde solnedgangen over de skovklædte afrundede bjerge, mens vi spiste.

Det første indtryk af I Nidi di Belforte, da vi havde "besteget" bjerget, var, at der er utroligt smukt. Vidunderlig udsigt til alle sider, selv, når man ligger og flyder i poolen. Her var behageligt med en let brise, i modsætning til nede på landevejene og i byerne, hvor luften var varm og fugtig. Vi havde ferie i juli/august.

Vi tilbragte 14 dage i Nara, Enrico og Irenes varetægt. Vi fik al den hjælp, vi kunne ønske os fra deres side. De var der og var der ikke, forstået på den måde, at de overhovedet ikke blandede sig i deres gæsters ferie, undtagen når de blev spurgt om hjælp. De var meget imødekommende og ville altid gerne gøre det så godt for os, så vi rigtigt kunne føle os hjemme.

Vi var meget på gården, men tog selvfølgelig også en del udflugter til bl.a. Pistoia, Scarperia, til Pisa og Lucca, til Firenze med toget. Da vi først havde fået købt billetterne til toget gik alt som smurt, men selve billetindkøbet var noget af en prøvelse. Billetautomaten på stationen i Dicomano førte en igennem billetkøbet, men det gik uvægerligt galt, bl.a. fordi det foregik på italiensk, som vi ikke mestrer. Til sidst stod vi med et helt hold billetter, der ikke duede. Det var meget vanskeligt at få refunderet beløbet på hovebanegården i Firenze, men det lykkedes dog mod betaling af en afgift. Pas forresten på zigøjnere på hovedbanegården, det vrimler med "ulykkelige" mødre med småbørn på armen, som stjæler som ravne, mens de er sååååå hjælpsomme overfor de rejsende.

Vi, min mand og jeg, fejrede vores guldbryllup i denne ferie. Vi spurgte, om værterne ville lave en festmiddag for os, og det gjorde de til overmål. Nara laver vidunderlig toscansk mad, og Irene og Enrico er perfekte tjenere ved bordet.Vi havde en vidunderlig dag med festmiddagen som rosinen i pølseenden.

Vi kan varmt anbefale stedet til en afslappende ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 7 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map