Agriturismo i Corella i Toscana

I Nidi di Belforte

 
I Nidi di Belforte er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Nidi di Belforte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Corella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den gamle gård I Nidi di Belforte er i dag blevet restaureret på fornem vis, og her er indrettet otte lejligheder til gæster. Hele stedet bærer præg af den kærlighed og den omhu, Nara og Enrico har lagt i projektet.

Lejlighederne er usædvanlig flotte, ofte udstyret med antikke møbler og altid udført i god smag og desuden har de alle privat have med møbler. Udsigten herfra er vidunderlig, og man er på samme tid langt væk fra de store turistflokke og tæt på alt det spændende. Det er ikke underligt, at I Nidi di Belforte hvert år tidligt har helt udsolgt fra juni til september. Gården er bygget omkring et middelalderligt vagttårn otte kilometer fra Dicomano og i overkommelig afstand til Firenze. Den høje beliggenhed, 500 meters højde over havet, gør, at temperaturen også er behagelig midt om sommeren.

Læs mere om I Nidi di Belforte

Gården er omgivet af en stor grøn græsplæne med svømmebassin (7 x 14 meter) samt otte lejligheder, alle velmøblerede og rummelige. Trekkingture og promenader i skovene er oplagte bud på aktiviteter, og skal man en tur til Firenze, kan det absolut anbefales at tage bilen til togstationen i Dicomano og tage toget det sidste stykke: Det er både lettere, hurtigere og billigere end at køre hele vejen.

Nærmeste indkøbsmuligheder findes i Dicomano - men det er også muligt at købe nogle af gårdens egne produkter hos værtsparret Enrico og Nara. På gården findes for øvrigt også fælles vaskerum med vaskemaskine, der kan benyttes mod betaling.

Læs om lejlighederne på I Nidi di Belforte

Skjul teksten
 
 
search map