Agriturismo i Corella i Toscana

I Nidi di Belforte

 
I Nidi di Belforte er ikke tilgængelig i øjeblikket
I Nidi di Belforte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Corella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den gamle gård I Nidi di Belforte er i dag blevet restaureret på fornem vis, og her er indrettet otte lejligheder til gæster. Hele stedet bærer præg af den kærlighed og den omhu, Nara og Enrico har lagt i projektet.

Lejlighederne er usædvanlig flotte, ofte udstyret med antikke møbler og altid udført i god smag og desuden har de alle privat have med møbler. Udsigten herfra er vidunderlig, og man er på samme tid langt væk fra de store turistflokke og tæt på alt det spændende. Det er ikke underligt, at I Nidi di Belforte hvert år tidligt har helt udsolgt fra juni til september. Gården er bygget omkring et middelalderligt vagttårn otte kilometer fra Dicomano og i overkommelig afstand til Firenze. Den høje beliggenhed, 500 meters højde over havet, gør, at temperaturen også er behagelig midt om sommeren.

Læs mere om I Nidi di Belforte

Gården er omgivet af en stor grøn græsplæne med svømmebassin (7 x 14 meter) samt otte lejligheder, alle velmøblerede og rummelige. Trekkingture og promenader i skovene er oplagte bud på aktiviteter, og skal man en tur til Firenze, kan det absolut anbefales at tage bilen til togstationen i Dicomano og tage toget det sidste stykke: Det er både lettere, hurtigere og billigere end at køre hele vejen.

Nærmeste indkøbsmuligheder findes i Dicomano - men det er også muligt at købe nogle af gårdens egne produkter hos værtsparret Enrico og Nara. På gården findes for øvrigt også fælles vaskerum med vaskemaskine, der kan benyttes mod betaling.

Læs om lejlighederne på I Nidi di Belforte

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af I Nidi di Belforte

Læs personlige anmeldelser af I Nidi di Belforte som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af I Nidi di Belforte. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra I Nidi di Belforte

super god familie ferie

Rigtig dejligt sted, hvor tingene er i orden. Værts familien er rigtig søde og datteren taler rigtig fint engelsk. Pool området er helt fantastisk, med gode solsenge og fantastisk udsigt :-) Helt sikkert et sted vi godt kunne vende tilbage til.

Læs mere

Både og ...

Stedet ligger meget langt udenfor alt, og vejen dertil er dårlig, og en del af den er grusvej med huller, som kunne stamme fra krigens tid. Havde vi vist dette var stedet ikke blevet valgt.
Der er kun internet adgang fra en del af området omkring receptionen.
Der er ikke dækning for mobiltelefoner alle steder og af svingende kvalitet.
Der er ikke mulighed for så meget som at købe en is på selve stedet.
Leglligheden lever op til det lovede.
Værterne er ikke meget til stede og bor ca. 300 m fra lejlighederne, vi henvendte os en morgen p.g.a. myrer, men de var ikke at træffe før om aftenen, ligeledes fik vi at vide, at en gaslugt på terrassen var normalt, når det var varmt. Denne lugt bevirkede, at vi ikke fik så meget ud af spisepladsen udendørs, da det ikke var hyggeligt at sidde i.
Receptionen er kun bemandet om fredagen i 2 timer, hvilket er for lidt. Receptionen burde være bemandet mindst en time om dagen, så man altid vidste, hvornår man kunne få fat i værterne.
Udsigten fra stedet er fantastisk og poolen var god.

Læs mere

Vibeke og familien fra Odense NV boede på I Nidi di Belforte i Corella fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Vi vil gerne sige, at vi både i 2008, hvor vi var her første gang og i år har været særdeles tilfredse med vore ophold hos Nara og Enrico. Alt er bare i orden. Vi sætter også stor pris på deres hjælpsomme, personlige engagement. Vi kommer helt sikkert tilbage igen. Og beliggenheden er jo fantastisk.

Vi vil også gerne rose in-italia's meget fine hjemmeside.

Læs mere

Ilze og familie fra Ribe boede på I Nidi di Belforte i Corella fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Det gik super fint. Det er jo anden gang vi rejser gennem jer og standarden var absolut ikke dårligere. Vi var meget glade for at være der, det er supervenlige menesker der har stedet. Det er svært at vurdere, men for os som vil gerne fred og ro er det et perfekt sted.

Selve lejligheden er superhyggelig og godt indrettet. Også poolen var fantastisk, da der var ret varmt dernede (lille praktisk ting om pool, de bruger vist ikke klor, men salt, så det var dejligt). Det er måske lidt langt til den lokale by, men der er gode indkøbsmuligheder og de lokale restauranter er virkelig billige og gode. Der kan man prøve al autentisk hjemmelavet italiensk mad.

Hvis man skulle finde nogle mangler, så måske lidt i køkkenet. Der kunne måske være flere glas og skåle. Men det er virkelig småting.

Læs mere

Lars & co. fra Ølstykke boede på I Nidi di Belforte i Corella fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi vil rigtig gerne fortælle om vores ferieoplevelse og dele den med andre, da det blandt andet var en af de ting der gjorde det "let" for os at vælge hvor vi skulle hen i år. Det er ren rigtig god ide med de beretninger fra andre der har besøgt stedet. Det er første gang vi har prøvet at booke via jer og det gik super fint, så det har også været en glæde at være kunde hos jer.

VORES FØRSTE TUR TIL TOSCANA
Hvis man kun er til strand og hyggelige små italienske byer som man finder langs Garda søen og ved Caorle ( ved Adriaterhavet ) hvor vi har været en del gange, så er I Nidi Di Belforte IKKE et sted man skal tage hen.

Vi var 2 familier af sted ( 4 voksne og 4 børn ) og det var første gang vi skulle opleve Toscana, så vi var noget spændte på hvad der ventede os.. Vi havde booket Poiana som er normeret til 6-8 senge, og der var rigeligt med plads til os alle sammen inde i huset, hvor vi nød de store værelser som man ikke oplever så mange andre steder i Italien. Der var dejligt køligt om natten selvom der ikke var aircondition på stedet.

Vores have med tilhørende terrasse som lå under det store kastanjetræ der kastede en til tider værdsat skygge, var perfekt når man er 8 mennesker der gerne vil spise sammen. Vores gril blev flittig brugt, og vi fik tilberedt nogle skønne måltider af dejlige råvarer vi handlede i den lokale ( 15 minutters kørsel ) COOP inde i Dicomano, som er et fortræffeligt sted at handle.

Hos Nara og Enrico føler man sig oprigtigt velkommen og oplever en varm gæstfrihed med vide rammer. Man er befriet for den til tider så kommercielle omklamring man oplever på andre feriesteder, hvor alt koster penge og hvor man dårlig nok må tage en flaske vand med til poolen. Her går det an at nyde en medbragt kop kaffe ( store skønne kopper ) eller andet nede ved poolen, i respekt for de andre gæster på stedet.

Der er berusende smukt med en udsigt der de første par morgener tog vejret fuldstændig fra os og hvor vi gentagende gang på skift i løbet af vores ophold måtte sige til hinanden " hvor er her dog fantastisk". Naturen der omfavner dig og oplevelsen af den dybe stille ro er næsten ubeskrivelig. Der er skønt at gå hvis man ellers er frisk på de stejle bakker og veje ( husk gode sko ). Klimaet er behageligt med hang til det lidt kølige. Vi var heldige og havde masser af sol den uge vi var der, men der kunne også være køligt specielt når vinden tog til. Det kan være en god ide at tage en tur eller to ud og opleve noget i området for at få lidt afveksling. Vi kørte blandt andet ud og kiggede på vingårde som også er en enestående oplevelse, ikke mindst naturen der omkranser disse prægtige steder hvor de skønne druer bliver forvandlet til dejlig vin.

Hvis i som os har bare en lille smule interesse og lyst til at opleve hvad Toscana er for noget, så tænk ikke længere over det men KOM AFSTED. Vi har i flere år gået med tankerne om at ville opleve det og da vi var usikre på hvad vi ville synes om det, havde vi booket vores anden uge på et moderne 4 stjernet hotel ude ved kysten ( via et andet bureau ). Det var desværre en skuffende oplevelse men sådan er det nok når man rejser fra paradiset oppe på bjerget hos Nara og Enrico.

Læs mere

Vivi og Jesper fra Esbjerg N boede på I Nidi di Belforte i Corella fra d. 11. til d. 18. maj 2008.

Vi har haft en dejlig tur. Vi har jo været i Sustinente nogle gange efterhånden, men fik anbefalet at tage længere sydpå, for at være mere sikker på vejret og temperaturen, når nu vi rejste i maj.
Vi måtte dog konstatere, at det faktisk var bedre vejr i Sustinente og de andre områder vi besøgte, end det område, hvor vi boede.
Vi har været uheldige, at det har været meget overskyet og blæsende i I Nidi di Belforte.
Men værtsparret var rigtig søde. Lejligheden var dog fuld af tissemyrer, så vi kørte 2 dage tidligere end beregnet, og lagde et beløb svarende til afregning for el, varme og rengøring.
Ja, og så sluttede vi altså ferien af i Sustinente ved Alessandro og alle de andre, og det var fantastisk!
Det var dejligt at komme "hjem" igen. Vi var jo hos dem sidste sommer, hvor vi fortalte om brylluppet og alting, og sidenhen har vi sendt bryllupsbillede til dem. Jeg er højgravid, og skal føde vores første barn den 2. august, og da Alessandro så min store runde mave blev hun jo rigtig glad :o) - "Bambino, bambino" :o)

Det var skønt at se dem alle igen, og vi har lovet at sende billeder af den lille ny, når han er kommet til verden. Men som altid har vi været meget tilfredse med at rejse med jer. Ingen kan jo holde for vejret, og maj er som sagt en lunefuld måned.

Tror faktisk, at vi efterhånden har oprettet en helt lille fanskare af In-Italia - jeg synes i hvert fald vi har anbefalet jer til rigtig mange venner, familiemedlemmer og bekendte, som jeg ved har rejst med jer siden - så I gør det godt :o)

Hav en rigtig dejlig sommer

Læs mere
 
search map