Ferieboliger og hoteller i Corella

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Landsbyen består af gamle huse, og her er ingen butikker. Her er roligt og fredfyldt, og du er midt i den skønne toscanske natur. Nede i dalen kan du tage et forfriskende bad i Sievefloden.

Blandt de mange udflugtsmuligheder kan vi anbefale vandreture i naturparken Parco Nazionale del Falterona eller i Scarperia (der er kendt for sine smukke håndforarbejdede knive) og så selvfølgelig en dag i Firenze.

Kort over Corella i Toscana

Klikker du på kortet over Toscana nedenfor, kan du zoome ind og ud for at danne dig et overblik over byen og området. Her har vi markeret placeringen af vores udvalgte hoteller og ferieboliger. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Find feriebolig og hotel i Corella

Hos In-Italia Rejser har vi lang erfaring med at finde Italiens hyggeligste landsbyer, som har spændende udflugtsmål inden for rækkevidde. Særligt i Toscana tilbyder vi et stort udvalg af hoteller, bed and breakfast, ferielejligheder og villaer, som alle er håndplukket af os. Vil du se ferieboligerne i Corella, skal du blot bruge søgemaskinen øverst her på siden. I søgeresultatet kan du derefter klikke ind på de forskellige indlogeringsmuligheder og læse uddybende beskrivelser af beliggenhed, faciliteter osv. Vi sætter en ære i at beskrive stederne så objektivt som muligt med "skandinaviske øjne", så du ved, hvad du får. 

>> Se det store udvalg af hoteller og ferieboliger i Toscana

Læs mere om Corella

Skjul teksten
 
 
search map