Agriturismo i Colle Val d'Elsa i Toscana

Tenuta Bichi Borghesi

 
Tenuta Bichi Borghesi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta Bichi Borghesi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colle Val d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Udsigten over bakkerne fra dette store gods, hvis historie går langt tilbage, er virkelig ubeskrivelig smuk. Hvis man oplever den på en klar dag med høj himmel, vil man mindes den lang tid fremover. Godset udgjorde engang en hel lille landsby med kirke, skole og hvad dertil hører. I dag er her stadig en lille restaurant, som hedder "L'Astronave" og et udsalg af godsets produkter på det lille centrale torv.

Godsejernes familie har besiddet godset i århundreder, og stemningen er fortættet af historie. Bygningerne har så meget patina, at man føler sig hensat til andre tider, men man ser snart, at her ikke længere er det liv og de mange bønder, som engang befolkede bygningerne. Her bor ganske vist stadig landarbejdere, og godsets hovedaktivitet er da også stedse landbrug og ikke turisme: Her dyrker man korn, laver olivenolie og vin, og - den anden del af slægten (man blev for få år siden enige om en opdeling af godset) - holder svin af den lokale brogede race kaldet "cinta senese" en lille kilometer herfra.

Læs mere om Tenuta Bichi Borghesi

I dag er kun en mindre del af det enorme kompleks beboet, og i årene fremover kan man forvente sig, at en stadig større del af det vil blive omskabt til lejligheder for fastboende eller turister. Men endnu er her kun tre lejligheder til turister, og de ligger i hver sin del af bygningerne med ca. 100 meter imellem, så man kommer ikke til at træde tæerne af hinanden.

Godset har stadig sin charmerende park, som også kommer i brug, når her fra tid til anden afholdes bryllupsfester i de gamle stalde fra slutningen af 1800-tallet. Prøv at få lov til at se dem, og så vil I give os ret i, at få mennesker bor så flot, som hestene gjorde dengang!

De tre lejligheder er ganske forskellige indbyrdes. Cocchieri og Fattoria er uden diskussion af en højere kvalitet end Ruffini, som til gengæld ligger meget nærmere svømmebassinet (12 x 6 meter og 140 cm dybt), som ligger på den mest charmerende position.

Skjul teksten
 
 
search map