Anmeldelser af La Pieve di San Martino

 
La Pieve di San Martino er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Pieve di San Martino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colle Val d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Pieve di San Martino

Læs personlige anmeldelser af La Pieve di San Martino som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Pieve di San Martino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mads og hans familie fra Viby Sj boede på La Pieve di San Martino i Colle Val d'Elsa fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Vi har alt i alt haft en dejlig ferie med tiltrængt sol i Toscana. Det første sted i Colle di Val d'Elsa, Pieve di San Martino, var skønt. En restaureret kirke med 4 dejlige lejligheder i toscansk stil. Udsigten helt uspoleret og nætterne helt tyste. En dejlig swimming-pool med fine liggestole. Værtinden, Alessandra, talte fint engelsk og tog godt imod os. Vi kunne løbende spørge om praktiske ting som blev svaret og behandlet venligt. Stedet ligger i udkanten af Chianti-vinområdet, så husk lidt vinlekture. Meget anbefalelsesværdigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map