Agriturismo i Colle Val d'Elsa i Toscana

La Pieve di San Martino

 
La Pieve di San Martino er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Pieve di San Martino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colle Val d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Få kilometer fra den charmerende middelalderby Colle Val d’Elsa ligger denne landsbykirke fra 1200-tallet, hvis som i dag – med tilbygninger - er indrettet til lejligheder.

Det er i sandhed besynderligt at træde ind i selve kirkeskibet og se, at der i stedet for stolerækker findes et langbord, hvor man for tid til anden afholder middage. De fire lejligheder, som alle ligger i kirkens tilbygninger, er meget flot indrettede med sans for detaljen. Her kan virkelig ikke sættes en finger på kvaliteten, smagen eller renligheden!

Læs mere om La Pieve di San Martino

Pladsen i dem er dog ofte sparsom, så man har haft fantasien med i indretningen (i køkkenerne er spisebordene f.eks. sammenklappelige). Grønne områder omgiver kirken på de fleste sider, og lige neden for den finder man svømmebassinet på 14 x 8 meter. Herfra har man (som fra flere af lejlighederne) en pragtfuld udsigt over dalen.

Lejlighederne på La Pieve di San Martino

Etværelseslejligheden Fiordaliso - 2 sovepladser

Lejligheden (32 m²) ligger på første sal og består af spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet med bruser.

Toværelseslejligheden Gelsomino - 4 sovepladser

Lejligheden (43 m²) ligger på i stueetagen og består af spisekøkken, stue med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet med bruser.

Toværelseslejligheden Girasole - 4 sovepladser

Lejligheden (52 m²) ligger på i stueetagen og består af spisekøkken, stue med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet med bruser. Udsigten over dalen fra det store panoramavindue i køkkenet er fabelagtig!

Treværelseslejligheden Melograno - 5 sovepladser

Lejligheden (56 m²) ligger på i to plan med indgang på første sal og består af lille køkken, stue med sovesofa til en person, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse/toilet med bruser.

Skjul teksten
 
 
search map