Agriturismo i Colle Val d'Elsa i Toscana

La Pieve Casale di Charme

 
La Pieve Casale di Charme er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Pieve Casale di Charme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colle Val d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Da der kun er nogle ganske få lejligheder, er La Pieve et sted, hvor du kan få en dejlig ferie i rolige omgivelser. Du er omgivet af smukt landskab, og du er tæt på de dejlige middelalderbyer Colle Val d'Elsa, Volterra og San Gimignano. Området indbyder til skønne spadsere- og cykelture. Denne lille gård på ca. 30 ha producerer sin egen olivenolie, som du får mulighed for at prøvesmage. De fremstiller ikke selv vin, men du kan købe biologiske vine fra området på stedet.

Du kan bestille en privat kok

På trods af, at du har eget køkken, kan det iblandt være dejligt at lade sig forkæle. Og det kan du her på La Pieve Casale di Charme. Dels kan du bestille morgenmad men du kan også bestille aftensmad. Du kan oven i købet bestille en privat kok, som kan fremtrylle toscanske specialiteter kun til dig og dine rejsefæller. Hvis du er interesseret i det, skal vi bede dig om at informere stedet allerede ved ankomst, så de har mulighed for at forberede sig.

Læs mere om La Pieve Casale di Charme

Her har du en perfekt beliggenhed

Du bor i et smukt område, hvor du er omgivet af en dejligt grønt landskab. Her er der virkelig fred og ro, og så er det et perfekt sted til dig, der søger et mindre sted. På trods af de fine landlige omgivelser, har du ikke langt til hyggelige byer og seværdigheder. Til Colle Val d'Elsa er der blot ca. 8 km, og til den berømte by San Gimignano med de mange tårne, tager det blot ca. 30 minutter med bil (17 km). Til Poggibonsi som er en lidt større by, er der ca. 17 km og til fantastiske Volterra ca. 27 km. Med andre ord, bliver beliggenheden ikke meget bedre.

Slap af i haven

Der er en dejlig have på La Pieve Casale di Charme, og her, blandt alle oliventræerne, er der også en swimmingpool med saltvand, hvor du kan slappe af. Der er en fælles grill-plads, hvis du får lyst til det. Det kan også være godt at vide, at der er mulighed for at vaske på stedet, og du kan benytte deres vaskepulver uden tillæg. Ønsker du derimod vaskeservice, kan du betale for det på stedet. Det er Daniela, som sørger for, at du trives på din ferie, og hun kan også hjælpe med at bestille bord på nærliggende restauranter, bestille massage og give tips og råd til oplevelser i nærområdet.

Meget smagfuld indretning

De tre lejligheder er overdådigt og meget smagfuldt indrettet i lyse, beige og naturlige farver. Her har man bibeholdt de synlige loftsbjælker og de smukke buer som forbinder rummene. Her kan man sige, at det rustikke blandes med det moderne og helheden bliver frisk og indbydende. Specielt de smukke stengulve i lejligheden Suite de la Duca og de pudsede vægge, får vores hjerter til at smelte. Men også de to andre dejligheder er smagfulde med fine klinkegulve og pudsede vægge.

Lejlighederne har enten elektrisk ovn eller microbølgeovn. De har kaffemaskine samt nespresso-maskine (kapsler kan købes på stedet), brødrister, køleskab med fryser og opvaskemaskine (dog ikke i lejligheden som hedder Cavalieri).

OBS! Dette er et sted mest for voksne, og børn under 12 år accepteres ikke. Der er ikke mulighed for at ride på gården, men i nærheden. Forhør dig med værterne, så får du al den information du har brug for.

Lejlighederne på La Pieve Casale di Charme

Lejlighed m. 1 soveværelse (dei Cavalieri)

Denne fine lejlighed har et smukt opholdsrum med køkkenniche, en lille trappe ned til soveværelset med åben pejs og badeværelse med bruser. Lejligheden har egen indgang og udeområde i haven. Ca 45 m². En ekstraseng er mulig.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Ermitage)

Denne fine lejlighed har et opholdsrum med køkkenniche, og badeværelse med bruser. Soveværelset og opholdsrummet deles af en åben bue. Lejligheden har egen indgang og privat udendørsområde. Der er aircondition i lejligheden. Ca 55 m². To ekstrasenge er muligt.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Suite del Duca)

Denne smukke og rummelige lejlighed har et stort opholdsrum med stenkamin samt en lille trappe ned til et lille køkken, soveværelse med kamin og badeværelse med bruser. Lejligheden har egen indgang og udendørsområde. Ca 100 m². To ekstrasenge er muligt.

Hela gården

Her lejer du alle tre lejligheder, og får dermed adgang til privat pool. Der er mulighed for fire ekstrasenge.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Pieve Casale di Charme

Læs personlige anmeldelser af La Pieve Casale di Charme som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Pieve Casale di Charme. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Charme, gæstfrihed, kvalitet og ro

Vi kommer igen.

Læs mere
 
search map