Hotel i Colle Val d'Elsa i Toscana

Hotel Palazzo San Lorenzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo bare 10 km fra San Gimignano

Midt mellem de kendte middelalderbyer San Gimignano og Monteriggioni ligger Colle Val d'Elsa. Du har sikkert aldrig hørt om den, og det er måske i virkeligheden slet ikke så tosset, for det betyder, at der næsten ikke er nogen turister. Den hyggelige by er delt i to, - den "nye" bydel og den gamle middelalderby, som ligger højt oppe på en klippe. De to bydele forbindes af en moderne elevator, og det er vældig praktisk, hvis du en aften får lyst til at spise på en af restauranterne i den "nye" bydel, eller bare vil kigge på butikker.

Gastronomi i verdensklasse

Hotel Palazzo San Lorenzo ligger i den gamle middelalderby. Den er ca. 1 km lang og så smal, at der stort set kun er et par gader. Men på trods af den beskedne størrelse, er det alligevel ikke en hvilken som helst by, for der er mange spændende ting at kigge på, bl.a. domkirken og byens museum. Der er flere små butikker og et godt udvalg af caféer og restauranter, og hvis du har en særlig passion for toscansk gastronomi, har middelalderbyen også sin egen Michelin-restaurant, oven i købet med hele 2 stjerner. Byens historie går helt tilbage til etruskerne, og hvis du bliver gode venner med ejeren af den lille vinbutik, som ligger lige ved hotellet, kan du sikkert overtale ham til at vise dig den gamle etruskiske kælder under butikken.

Læs mere om Hotel Palazzo San Lorenzo

Fra Middelalderhospital til 4-stjernet hotel

Bygningen, som ligger lige inden for den imponerende byport, stammer helt tilbage til 1635, hvor den blev opført som hospital, og gennem årene er den blevet udvidet flere gange. Stedet har fungeret som hospital indtil for ganske få år siden, hvor det blev besluttet at omdanne det til hotel. Det var stort set kun de gamle mure der stod tilbage, da selve indretningen begyndte, og det er svært at forestille sig den oprindelige funktion, for i dag fremstår det hele som et moderne 4-stjernet hotel.

Klasse og stil

Fra gaden kommer du direkte ind i den store lobby med de imponerende søjler. Der er en lille hyggelig opholdsstue, og morgenmadsbuffeten indtager du i den dejlige "vinterstue" - en tidligere gårdsplads, som er blevet overdækket med glastag. Hotellet har en hyggelig restaurant, hvor du kan spise din middag, og så er der også en vin-bar, hvor du kan nyde en forfriskning eller en let anretning. Vin-baren har udendørsservering, og den er åben for gæster udefra, men du kan også gå direkte fra hotellet ad en intern trappe. Får du lyst til en tur i sauna, en svømmetur eller en gang massage, har hotellet også sit eget lille wellness-center. Kommer du i bil, kan du parkere gratis på en offentlig parkeringsplads lige uden for bymuren.

Komfortable værelser og god kvalitet

Palazzo San Lorenzo har 48 værelser og suiter i flere forskellige kategorier. Værelserne varierer i størrelse og indretning, og selv om det omkringliggende landskab er guddommeligt smukt, må du ikke forvente nogen særlig udsigt fra dit værelse, da hotellet ligger midt i den gamle middelalderby. Indretningen er smagfuld og klassisk, og der er lagt stor vægt på både kvalitet og funktionalitet. Alle værelser har som minimum aircondition, wi-fi, skrivebord, lænestol, satellit TV, værdiboks, minibar med gratis mineralvand, telefon, parketgulv, og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer og toiletartikler.

Læs om værelserne på Hotel Palazzo San Lorenzo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map