Anmeldelser af Hotel La Vecchia Cartiera

 
Hotel La Vecchia Cartiera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Vecchia Cartiera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colle Val d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Vecchia Cartiera

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Vecchia Cartiera som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Vecchia Cartiera. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Pernille, Stig og deres femårige søn fra Birkerød boede på Hotel La Vecchia Cartiera i Colle Val d'Elsa fra d. 11. til d. 13. juni 2005.

Hotellet i Colle Val d'Elsa var udemærket og servicen var fin. Der var ikke så forfærdeligt meget at se i byen men den var hyggelig og vi kan varmt anbefale Osteriaet nær det store torv, hvor værten (som kom fra Sicilien), straks kastede al sin italienske charme over os og kredsede om os, som vi var en fjern slægtning. Der blev skam også spillet den danske kongesang "Kong Christian stod", så der var ikke et øje tørt. Maden var fantastisk lækker...dejlige italienske specialiteter. Vi havde heller ingen parkeringsproblemer.Vi kunne parkere lige uden for hotellet. Kan man ikke finde en egnet parkeringsplads i nærheden, så har hotellet en parkeringskælder, man kan benytte sig af.

Øvrige kommentarer:
Generelt syntes vi, at vi kom langt med engelsk. Der var flere, end vi regnede med, som kunne gøre sig forståelige på engelsk. Det er dog altid en kæmpe fordel at medbringe en parlør.

Italienerne er gode til skiltning. Vi havde ingen problemer med at finde de forskellige byer, dog sker der noget, når der skal skiltes til seværdigheder. Udenfor byerne er skiltning af seværdigheder fin men lige så snart, man kommer ind i byen, forsvinder skiltningen og man føler sig noget lost.

Og så er italienerne ikke glade for, at man benytter deres toiletter på forskellige caféer og restaurationer uden at man køber noget. Og da det ikke flyder med offentlige toiletter, er det ikke så heldigt, når man rejser med børn.

Og så lige en bemærkning til det skæve tårn i Pisa.
Hvis man regner med at tage sit barn under 8 med op i tårnet, så kan man godt glemme det. Børn under 8 og folk med dårligt helbred har ingen adgang til tårnet. Det var ikke at læse i nogle at de ellers glimrende bøger om Italien, vi havde lånt. Så det var jo en kedelig overraskelse, at vores 5½ årige søn, som i øvrigt havde glædet sig til besøget, ikke måtte komme med. Vi droppede selvfølgelig selv at bese tårnet indvendig fra. Så skal man som turist lige huske at medbringe en trøje, sjal eller iklæde sig en bluse, som dækker skuldrene, når man besøger kirkerne. Også mændene. Nogle kirker er mere strikse end andre.

Ja, det var så vores kommentarer til turen, som alt taget i betragtning var en rigtig dejlig og mindeværdig tur. Skal vi nogensinde til Italien igen, så bestiller vi helt sikkert hos jer igen. God hjemmeside og god service ;-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Finn og Mona fra Højbjerg boede på Hotel La Vecchia Cartiera i Colle Val d'Elsa fra d. 17. til d. 19. september 2004.

En positiv overraskelse. Vi havde egentlig ønsket at bo i Siena, men blev rigtig glade for denne perle af en by. Vi var meget overrasket over, hvor meget middelalderby, der var og hvor få turister, der havde fundet dertil. Også et godt og centralt beliggende hotel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kim fra København boede på Hotel La Vecchia Cartiera i Colle Val d'Elsa fra d. 26. til d. 30. juli 2004.

Colle Val.d'Elsa er vel ret beset ikke den mest spændende by i Italien men dens placering er super hvis man kan lide Toscana. Selv hotellet var en skuffelse. Meget moderne og ikke særlig hyggeligt, men personalet var hjælpsomme og venlige. Den tilknyttede restaurant var overraskende god.

Mit ophold - og specielt afrejsen blev præget af en hændelse: Jeg var blevet anbefalet af hotellet at parkere udenfor. De havde dog glemt at fortælle mig, at man ikke måtte holde der natten mellem torsdag og fredag. Det gjorde jeg, og da jeg vågnede var min bil blevet slæbt væk. Det kostede mig først en bøde på 35 € fra Policia Muncipale for ulovlig parkering (selvom jeg havde en parkeringsbillet) og dernæst 70 € i afgift til det firma, som havde transporteret bilen væk. Desuden brugte jeg det meste af 3 timer (og det var den dag jeg skulle hjem). Jeg synes det er under al kritik at hotellet ikke er bedre til at informere om dette (og naturligvis også at det lokale politi ikke henvender sig på hotellet før man fjerner en bil!

Nå, men bortset fra det er Toscana jo skøn. Finder nok et andet hotel næste gang!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 1 voksen
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map