Hotel i Colle Val d'Elsa i Toscana

Hotel La Vecchia Cartiera

 
Hotel La Vecchia Cartiera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Vecchia Cartiera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colle Val d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis man vil bo et par dage, så centralt som muligt er i Toscana, er Hotel La Vecchia Cartiera svaret på ens drømme. Hotellet ligger midt i den charmerende og forbavsende lidt besøgte by med under ét minuts gang til adskillige restauranter, alle slags butikker og byens usædvanligt velfungerende busstation, der bringer en hurtigt og let til både Siena og Firenze.

Den imposante bygning, La Vecchia Cartiera ligger i, stammer delvis fra 1200-tallet, hvor den var papirmølle. Hotellet stammer tydeligvis fra en senere periode, nærmere bestemt 1970'erne, og det er så som så med den gode smag. Men skønt værelserne ikke får en til at juble over indretningskunsten, så har de både aircondition, minibar og fjernsyn.

Læs mere om Hotel La Vecchia Cartiera

Det er muligt at få halvpension på hotellets restaurant for 20 € om dagen (eks. drikkevarer), men udvalget af gode spisesteder i byen er så stort, at det næsten ville være synd at spise samme sted flere dage i træk.

Skjul teksten
 
 
search map