Anmeldelser af Buliciano

 
Buliciano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Buliciano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colle Val d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Buliciano

Læs personlige anmeldelser af Buliciano som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Buliciano. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lis og Sten fra Værløse boede på Buliciano i Colle Val d'Elsa fra d. 8. til d. 15. september 2007.

En lille tilbagemelding fra vores ferie, som generelt har været rigtig god. Vi valgte Colle Di Val d`Elsa denne gang, fordi vi boede centralt for steder, vi gerne ville gense, blandt andet Siena og San Gimignano og vi ville også gerne køre i landskabet "Le Crete". Byen Colle Die Val d Èlsa var hyggelig, stort set fri for turister på den årstid, hvilket passede os godt. Den gamle by, som vi frekventerede adskillige gange var et rigtigt hyggeligt sted. Naturen omkring var skøn. Der var langt til restauranter, men vi var jo heller ikke lovet noget tæt på.

Vores lejlighed på Buliciano var fin fin, området med have og svømmebassin helt perfekt til vores behov. Bare en lille bitte solplet i haven til lejlighed, kunne vi godt have ønsket os.Græsset kunne godt have været slået lidt bedre. Til gengæld var de haver, der ikke blev benyttet i den uge, vi var der, aldeles veltrimmede.

Af minusser kan vi nævne:

Borgoèn tager ikke imod Visa kort, trods det, at der skiltes med det på døren til receptionen. Dette bør I måskes skrive i jeres voucher. Til gengæld blev vi aldrig opkrævet for depositum.

Måske vil det også være en ide, at I nævnte, at det ikke er muligt at købe nogen former for brød, vin m.v. på gården.

Lørdag var skiftedag for danske gæster. Vi ankom til Bulicianao lørdag kl ca 16.00, og havde efter 2 dages motorvejskørsel meget brug for den fred, der ellers omgav huset. Men hele søndag skulle der klippes hæk, slås græs med meget støjende maskiner. Det kunne vi godt have tænkt os anderledes, og det kunne vi godt tænke os, at I henstillede til gården, om at vente med til midt i ugen, hvis det kan lade sig gøre, eller i det mindste ikke lige om søndagen..

Tilbage til det positive. Området var velegnet til at gå nogle dejlige ture i.

Servicen fra jeres bureau ha vi været yderst tilfredse med, ogvil ganske givet kigge i jeres udbud, inden vi næste gang tager til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Thina og familie fra Aalborg SØ boede på Buliciano i Colle Val d'Elsa fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Bulciano, Colle Val d'Elsa var en overraskelse. Vi ankom til en lille landsby, der lå i ruiner. Så vi troede først, vi var blevet snydt. Bag en låge fandt vi så et af husene, som var sat i stand og indrettet til ferieboliger. Nedenfor huset var en dejlig have med swimmingpool. Det istandsatte område, incl. lejligheden, var utrolig fin. Men vi tror ikke, at alle vil falde for området. Man skal kunne lide absolut stilhed og at bo meget ensomt. Vi havde et fint ophold med venlige værter, men vil kun anbefale stedet til familier, der ønsker at være helt i fred for andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Tove og familie fra Ishøj boede på Buliciano i Colle Val d'Elsa fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

En kort tilbagemelding fra os vedr. vores ophold i Toscana. Gården lå noget udenfor lov og ret. Lejligheden var god og pæn. Køkkendelen var i orden med nyt gasblus, ovn samt vaskemaskine. Vores lille have var glimrende og pølen som vi i starten synes var lidt lille - var passende da der ikke var så mange på stedet. Derudover en god service fra indehaver. Så alt i alt en god oplevelse. Tak også til jer for god service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 7 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Søren and his family from Jakarta in Indonesien stayed on Buliciano in Colle Val d'Elsa from the 15th to the 29th of July 2006.

We would like to thank you for the good advice you gave us when we selected the apartment and we were especially happy for the 1st floor as we had a small breeze in the evening.

The location is really good and central in terms of driving around as well as the nearby village provides good shopping. Both my parents and our self were really happy with the facility and the holiday.

The apartment was nice simple in Tuscan colors, but with good facilities and the local guy on the site provided good support when we needed some support with washing machine, espresso machine etc.

A very nice and enjoyable family holiday we will always remember. We had good personal experiences with the apartment as the enabler as my siblings came to visit us and the children could use the pool and we made some great barbecues

Thank you and it was worth the long flight from Indonesia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Tove og hendes familie fra Vester Skerninge boede på Buliciano i Colle Val d'Elsa fra d. 8. til d. 15. april 2006.

Vi har haft en dejlig ferie i Toscana. Colle Val d'Elsa var en rigtig hyggelig og malerisk middelalderby. Vi har uden problemer kunnet komme ind og se bygninger og andre seværdigheder i hele området undtagen Firenze. Her må man åbenbart booke tid, blandt andet til Uffizi-gallerierne lang tid i forvejen. Vejret var dejligt om end knap så varmt som vi havde troet. Vi lavede selv vores mad og handlede i de lokaler butikker. Vi kan anbefale Coop i Poggibonsi som havde et fantastisk vareudbud med slagter, delikatesse, bager, grøntafdeling, fiskeafdeling, osteafdeling osv. Men de handlende kan stort set ikke andet end italiensk. Opholdstedet i Borgo Bulciano var meget smukt beliggende med stort parklignende have og svimmingpool. Også en godt indrettet lejlighed. Men vær forberedt på at stort set alt hvad en dansker forventer mangler i køkkenet. Blandt andet kaffemaskine, opvaskebørste. Husk også selv at medbringe salt, peber, karklud, opvaskemiddel osv. Rutebeskrivelsen fra In-Italia til feriestedet var helt perfekt. Vi fandt det uden problemer. Kun gode oplevelser med de lokale. Vi håber på at komme til Toscana en anden gang igen, vi havde slet ikke tid nok til alt hvad vi ville se og opleve.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Max og hans ven fra København Ø boede på Buliciano i Colle Val d'Elsa fra d. 30. marts til d. 13. april 2006.

Turen gik fint. Stedet hvor vi boede var udmærket. Lidt dyrt i gas (opvarmning). Området lå centralt i forhold til at tage ture rundt i Toscana. Til og fra lufthavnen (Rom og Firenze) var vi godt
hjulpet af en GPS. Specielt ved ankomst i mørke ville vi have brugt mere tid. Nu nåede vi det lige til det aftalte tidspunkt. Lufthavnen i Firenze var lidt "kringlet" at finde.
Pizzeriaet i Le Grazie viste sig at være en virkelig god restaurant. Colle Val d'Elsa er en hyggeligt gammel by med gode spisesteder også.

Synes det var et godt tidspunkt at tage til Toscana. Om dagen når solen var fremme var der ca. 20 grader. Lidt køligt om aftenen. I de forskellige byer var der til at finde P-plads. I højsæsonen må se være næsten umuligt kunne jeg forestille mig. Så hvis jeg skal derned igen bliver det ligesom nu uden for højsæsonen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Hanne og hendes familie fra Bagsværd boede på Buliciano i Colle Val d'Elsa fra d. 15. til d. 21. oktober 2005.

Tak for god information og god hurtig behandling! Vi var jo lidt sent ude med at finde bolig til 8 personer. Boligen var perfekt beliggende med ro og fantastisk udsigt. Værtsparret var utrolig flinke men talte desværre hverken engelsk eller fransk. De var albanere. Huset var dejligt stort og godt indrettet. Det eneste der ikke rigtig fungerede var varmen i huset som gik ud med jævne mellemrum og så larmede køleskabet helt vildt, men ellers perfekt! Flot at de havde fyldt vand i swimmingpoolen! Det nød den mindste i familien. Huset var perfekt beliggende i forhold til de byer vi var interesserede i nemlig: Firenze, Lucca, Sienna, Pisa og alle de andre små byer rundt omkring. Colle val dElsa var hyggelig og charmerende. Vi vil helt sikkert bruge jer igen når vi forhåbentlig snart vender tilbage!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map