Anmeldelser af Borgo Santinovo

 
Borgo Santinovo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Santinovo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colle Val d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo Santinovo

Læs personlige anmeldelser af Borgo Santinovo som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Santinovo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Feriebolig i smukke omgivelser.

Hvis man søger en feriebolig hvor man er sikret ro, så er Borgo Santinovo stedet. Ferieboligen Pergola ligger i den rolige ende af borgen og er ideel når man som os har hund med. Vi ankom sidst i juni og det virkede som om de ikke var helt klar til sæsonen. Sød og venlig modtagelse men vi fik ikke så megen information. Vi havde en forventning om at vi blev inviteret til at deltage i vinsmagning og fællesspisning men det skete ikke. Er udmærket klar over, at standarden ikke er som på et hotel, men stedet virkede meget slidt. Låge til fryser i køleskabet faldt af, stegepande i dårlig forfatning, bruserhovedet fik vi skiftet da vandet ikke kunne komme ud og det udendørs gardin, der skulle skærme for solen, var blæst fuldstændigt i stykker. Har man det svært med kryb (bl.a. skorpion)så skal være klar på, at de har alle muligheder for at komme ind, da der er store sprækker ved dørene.

Colle Val d'Elsa som feriedestination

Stedet ligger godt i forhold til Colle DI Val d'Elsa og omkringliggende små middelalderbyer. Ligeledes er der rimelig kort afstand til Volterra, San Gigimiano, Siena og Firenze.

Borgo Santinovo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo Santinovo
Treværelseslejligheden Pergola 6 sovepladser (50 m²)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Fantastisk ferie på BorgoSantinovo

Feriestedet levede helt op til forventningerne, og som vi havde fået anbefalet af venner. Vi blev inviteret til vinsmagning og senere til middag, to arrangementer som var rigtig hyggelige at deltage i. Vi fik en dejlig modtagelse af værten og personalet var meget venlige og behjælpsomme. Kan absolut anbefales.

Det var som om vejbeskrivelsen ikke helt passede, men en venlig kassemedarbejder i et supermarked agerede turistguide, og hun talte perfekt engelsk!

Colle Val d'Elsa som feriedestination

In-Italia's kommentar

Kære Henny. Tak for din anmeldelse af Borgo Santinovo, det glæder mig at i har haft en god ferie. Jeg beder min kollega tjekke om vi skal justere vejbeskrivelsen. Hilsen, Lars

Borgo Santinovo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo Santinovo
Toværelseslejligheden Stalla med 4 sovepladser (38 m²)

Bedst for 2 personer
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi

benyttede den ikke
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Borgo Santinovo

Borgo Santinovo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo Santinovo
Toværelseslejligheden Stalla med 4 sovepladser (38 m²)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Virkelig en god oplevelse

Borgo Santinovo var en skøn oplevelse. Vi havde håbet på et autentisk sted, rolig - men ikke for kedeligt og ..... Vi fik det hele. MEGET søde værts folk og helt igennem en dejlig stemning. Godt sted både for børn og voksne.

Anbefaling til kommende gæster

Prøv endelig stedets egne middage. God mad og dejlig vin.
Perfekt gård for udflugter i området. Som tidligere beskrevet er et par gode knive til køkkenet godt at tage med. Der findes ikke 3 stiksdåser, så tag lige en adapter med.

Borgo Santinovo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo Santinovo
Treværelseslejligheden Torrino med 6 sovepladser (55 m²)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Marianne og familie fra Virum boede på Borgo Santinovo i Colle Val d'Elsa fra d. 22. til d. 29. august 2009.

Borgo Santinovo var som sædvanlig super !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kirsten og familie fra Køge boede på Borgo Santinovo i Colle Val d'Elsa fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie. Borgo Santinovo var meget smukt med rene, velholdte omgivelser og en personligt indrettet lejlighed, som jeg sætter stor pris på. Eneste klagepunkter er at det nederste soveværelse lugtede af urin - og lugten forsvandt ikke I løbet af ugen. Det er formodentligt pgr. af at kattene kommer ind af de åbne døre og lige afmærker territorie. Vi nævnte det overfor værterne da vi kom, men de kunne jo ikke gøre så meget ved det tror jeg - udover at skyde hankattene..... Der var rent og pænt og det var ikke madrassen der lugtede. Et andet klagepunkt er madrassernes kvalitet i det værelse med to enkeltsenge. Børnene kunne mærke fjedre og de bør nok udskiftes. Ellers var alt rigtig fint. Vi glemte vores pas, men fik dem nærmest leveret ved døren dagen efter i Sirmione idet en af medarbejderne på Santinovo passerede Gardasøen på vej på ferie - meget fin service!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn
Marianne og rejsefælle fra Virum boede på Borgo Santinovo i Colle Val d'Elsa fra d. 23. til d. 30. august 2008.

Vi var på Borgo Santinovo i en uge - og det var skønt.

Lidt svært - nej meget svært at finde - for vi kom ikke som rutebeskrivelsen forudsætter fra motorvejen mellem Siena og Firenze - men derimod fra Volterra. Måske kunne man forbedre beskrivelsen med en anvisning den vej fra.

Selve stedet var skønt. Dejlig lejlighed - sjovt indrettet på middelaldervis - med nyt rigtig flot badeværelse. Hele stedet istandsat med sans for at bevare det gamle islæt af "middelalderby". Familien på stedet var meget venlige - og der var arrangeret hyggelig søndagsaften med prøvesmagning af vin og olie fra gården. Det var nu mere end "prøvesmagning af produkter" for der var alle mulige lækkerier i form af bruschetta og skinke med melon. Vi droppede vores egen planlagte aftensmad...

Byen Colle Val d'Elsa var ikke spændende - men der var der mange andre steder som var - lige i nærheden. Ja lige i nærheden er jo altid relativt i Toscana - for det er jo snoede veje man taler om.

Vi var meget tilfredse med stedet, og med behandlingen af In-Italia i forbindelse med bestilling og opfølgning m.v. God idé med reminder med restbetaling, hvis man ikke lige selv har fået lagt det ind i sit banksystem.

In-Italia's kommentar

Det er en god idé med anvisninger flere steder fra, men svært at tage højde for alle retninger... Derfor har vi valgt motorvejen mellem Firenze og Siena som udgangspunkt. Kommer man andre steder fra, skal man køre mod Colle Val d'Elsa er derfra er anvisningerne de samme for alle.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Henning og rejsefæller fra Aars boede på Borgo Santinovo i Colle Val d'Elsa fra d. 22. til d. 29. september 2007.

Vi havde en dejlig ferie i Borgo Santinovo. Det ligger meget centralt for udflugter til alle de kendte steder. Udmærkede indkøbsmuligheder i byen 4 km derfra.
Lejligheden levede til fulde op til forventningerne. Man skal dog -som I også gør opmærksom på- selv have et par gode knive med, samt hvad man ellers mener er uundværligt i ens køkken.
Værterne søde og rare- også selvom vi var meget nysgerrige, da vi var der under den travle vinhøst. Produktionen foregik i den modsatte ende af vort hus.
De holdt en "vinsmagning" en aften. Meget flot- det var et helt måltid,der blev serveret- med talrige antipastoer og fri vin og olivenolie af egen produktion.
Et godt tip til nye gæster: Få et opdateret lokalkort eller GPS. Der er lavet mange nye veje og rundkørsler de sidste par år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Arne og hans familie fra Silkeborg boede på Borgo Santinovo i Colle Val d'Elsa fra d. 1. til d. 8. september 2007.

Det har været en fantastisk oplevelse, som fuldt ud har levet op til vores forventninger + lidt til! Vi kan helt klart anbefale den gamle bydel af Colle di Val D'Elsa, San Gimignano, Volterra, Cecina, Siena og de mange andre små vin-byer idyllisk spredt rundt i området. Firenze er også OK, men MEGET turistet - og dyr! Til gengæld har den ALT ang. shopping, hvis det er det, man ønsker. Men den er stadig dyr. Det samme gælder at købe vin på de lokale vingårde. Det er dyrt! Vi kan trods prisen anbefale: Casa Emma, Isole e Olena, Borghi og Le Garozzole.

Borgo Santinovo er en perle, med dejlige lejligheder og fællesområder, og ejeren (og familie/hjælpere) er MEGET søde, imødekommende og særdeles hjælpsomme. Og så er deres egen vinproduktion absolut en smagsprøve værd. Til gengæld er 50 m2 og et meget lille toilet/bad ikke anvendeligt til 6 personer, uanset om det er voksne, børn eller kombination.

Husk at medbringe ekstra håndklæder, da de udleverede på stedet ikke kan nå at tørre, hvis man både skal i poolen (og tørres) og i bad samme dag. Husk én eller to gode køkkenknive, da de tilstedeværende ikke er så skarpe, og tilmed uanvendelige til at skære kød, skinke m.v.

Borgo Santinovo ligger perfekt som udgangspunkt til besøg i hele Toscana-området, og specielt til/fra de før anførte byer og vingårde.

Vi har i den grad nydt turen, informationen og håndteringen fra in-italia. Tak for det! Vi kan - og vil - klart anbefale in-italia og Borgo Santinovo til venner, familie, kolleger m.fl.

OBS: 1. september starter tyskernes sidste store sommerferie-periode, og italienernes egen sommerferie-periode starter her = MEGET trafik (prop) på turen til Italien - specielt fra Brenner-passet og ned forbi Gardasøen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map