Agriturismo i Colle Val d'Elsa i Toscana

Borgo Santinovo

 
Borgo Santinovo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Santinovo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colle Val d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

5-6 kilometer uden for Colle Val d'Elsa ligger den gamle gård Borgo Santinovo omgivet af vinmarker og olivenlunde.

Produktion og pool

Udsigten over det typisk centraltoscanske landskab er smuk, og her er velsignet fredfyldt. På gården produceres olivenolie og vin, som også kan købes direkte ved "kælderdøren". I haven findes en 11 x 8 meter stor pool.

Læs mere om Borgo Santinovo

Varmt værtskab

Værtsfamilien tager i mod med åbne arme og vil gøre, hvad de kan for, at jeres ferie bliver så god som mulig. Der arrangeres i sommermånederne fællesmiddage for gæsterne, hvor gårdens vin også står på menuen. Forhør dig endelig om hyppigheden af disse middage hos os, da den kan svinge.

Lejligheder med eget udeområde

De fire bygninger, som gården består af, rummer i alt 12 lejligheder af forskellig størrelse. Lejlighederne er godt møbleret, i stor udstrækning med antikke møbler. Alle har de privat bord og stole foran døren eller på egen terrasse. Her er god plads mellem og omkring bygningerne, så man kommer ikke til at føle sig klemt inde.

Læs om lejlighederne på Borgo Santinovo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Borgo Santinovo

Læs personlige anmeldelser af Borgo Santinovo som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Santinovo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Borgo Santinovo

Feriebolig i smukke omgivelser.

Hvis man søger en feriebolig hvor man er sikret ro, så er Borgo Santinovo stedet. Ferieboligen Pergola ligger i den rolige ende af borgen og er ideel når man som os har hund med. Vi ankom sidst i juni og det virkede som om de ikke var helt klar til sæsonen. Sød og venlig modtagelse men vi fik ikke så megen information. Vi havde en forventning om at vi blev inviteret til at deltage i vinsmagning og fællesspisning men det skete ikke. Er udmærket klar over, at standarden ikke er som på et hotel, men stedet virkede meget slidt. Låge til fryser i køleskabet faldt af, stegepande i dårlig forfatning, bruserhovedet fik vi skiftet da vandet ikke kunne komme ud og det udendørs gardin, der skulle skærme for solen, var blæst fuldstændigt i stykker. Har man det svært med kryb (bl.a. skorpion)så skal være klar på, at de har alle muligheder for at komme ind, da der er store sprækker ved dørene.

Læs mere

Fantastisk ferie på BorgoSantinovo

Feriestedet levede helt op til forventningerne, og som vi havde fået anbefalet af venner. Vi blev inviteret til vinsmagning og senere til middag, to arrangementer som var rigtig hyggelige at deltage i. Vi fik en dejlig modtagelse af værten og personalet var meget venlige og behjælpsomme. Kan absolut anbefales.

Det var som om vejbeskrivelsen ikke helt passede, men en venlig kassemedarbejder i et supermarked agerede turistguide, og hun talte perfekt engelsk!

Læs mere

Virkelig en god oplevelse

Borgo Santinovo var en skøn oplevelse. Vi havde håbet på et autentisk sted, rolig - men ikke for kedeligt og ..... Vi fik det hele. MEGET søde værts folk og helt igennem en dejlig stemning. Godt sted både for børn og voksne.

Læs mere

Bedømmelse af Borgo Santinovo

Læs mere

Marianne og familie fra Virum boede på Borgo Santinovo i Colle Val d'Elsa fra d. 22. til d. 29. august 2009.

Borgo Santinovo var som sædvanlig super !

Læs mere

Kirsten og familie fra Køge boede på Borgo Santinovo i Colle Val d'Elsa fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie. Borgo Santinovo var meget smukt med rene, velholdte omgivelser og en personligt indrettet lejlighed, som jeg sætter stor pris på. Eneste klagepunkter er at det nederste soveværelse lugtede af urin - og lugten forsvandt ikke I løbet af ugen. Det er formodentligt pgr. af at kattene kommer ind af de åbne døre og lige afmærker territorie. Vi nævnte det overfor værterne da vi kom, men de kunne jo ikke gøre så meget ved det tror jeg - udover at skyde hankattene..... Der var rent og pænt og det var ikke madrassen der lugtede. Et andet klagepunkt er madrassernes kvalitet i det værelse med to enkeltsenge. Børnene kunne mærke fjedre og de bør nok udskiftes. Ellers var alt rigtig fint. Vi glemte vores pas, men fik dem nærmest leveret ved døren dagen efter i Sirmione idet en af medarbejderne på Santinovo passerede Gardasøen på vej på ferie - meget fin service!

Læs mere
 
search map