Anmeldelser af Agriturismo Belvedere

 
Agriturismo Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colle Val d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Belvedere som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Belvedere. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Pernille og William fra Mesinge boede med deres betagtelige bidrag til fødselstallet på Agriturismo Belvedere i Colle Val d'Elsa fra d. 2. til d. 9. juli 2005.

Uge 27 i samme område [ugen før var de på Fattoria Piecorto, Poggibonsi] nemlig Fattoria Belvedere lige ved Si Fi motorvejen og landevejen til Colle Val D'Elsa. Grevinden med tyske aner og et fejlfrit engelsk tager ganske afslappet imod og vi skulle bo i det store hus længere nede ad landevejen, det ligger med aldeles fantastisk udsigt til San Gigminano og Colle Val D'Elsa's gamle bydel.Man kan sidde nede i haven under valnødde eller figentræerne og se aftensolen gå ned lige i San Gigminanos silhouet, trappen til husets 1.sals lejligheder er ikke egnet til nogen form for glat fodtøj det måtte begge pars hustruer erkende, endda i helt ædru tilstand!
Stedet ligger ganske fremragende for udflugter det tager kun 20 min til Siena og trænger man til Middelalder er Monteriggioni 10 min væk, der er også der en masse fester med sabelslugere fakler på murene og middelalderkost. Vi deltog i øvrigt i endnu en fattigfest i Colle Val d'Elsa der kunne vi sidde i den gamle bydel og spise fremragende mad sammen med en masse
italienere.
Man spiser i øvrigt fremragende på Fattoria Belvederes restaurant prøv især i weekenden ,hvor der er sort af italienere bestil evt. bord i forvejen.
Pragtfuld ferie tak endnu engang til In-italia og især Lino Vogt som har arrangeret dette festfyrværkeri af oplevelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Torsten og familie fra Kolding boede på Agriturismo Belvedere i Colle Val d'Elsa fra d. 17. til d. 24. juli 2004.

Jo tak vi havde en rigtig dejlig tur til Toscana. Solen skinnede fra en skyfri himmel alle dagene og temperaturen lå på ca. 35 grader i skyggen, men luftfugtigheden var heldigvis lav så det føltes ikke så slemt. Vores oplevelse af Colle Val d´Elsa var rigtig god - en dejlig by især den gl. del. Området er skønt, byen San Gimignano med de mange tårne er bestemt et besøg værd også den lille borgby Monteriggioni lige uden for Colle Val d´Elsa.
Villa Belvedere er et dejligt sted, som jeg personligt godt kunne vende tilbage til. Greven og hans kone er utrolige søde og hjælpsomme - man skal lede længe efter så behagelige mennesker. Hjælpen strakte sig lige fra; overnatning af to ekstra personer på campingplads, Cykeludlejning ”han havde i øvrigt ikke nogen”, tur forslag, forevisning af Belvedere´s vinkælder samt prøvesmagning. (Vinen som de producerer på Belvedere er i øvrigt af en meget høj kvalitet og ligger prismæssigt, efter mit beskedne kendskab til denne herlige drik, ca. halv pris af hvad vinen ville koste herhjemme). Belvederers vin bliver i øvrigt importeret til Danmark af: Arne Ambus, Nymøllevej 91, 2800 Lyngby, Tlf. 4523 4570, Mobil 2880 4570, Mail: ambus@dk.ibm.com.
Vi havde lejet den 6 personers store lejlighed på 120 m² og den levede fuldt ud op til forventningen og standart, den var faktisk lidt bedre end In-Italia har beskrevet. Der er også mulighed for at grille lige uden for huset hvis ikke den står på restaurantbesøg. Vi var så uheldige, at der var et familiemedlem, der faldt og slog sit knæ så voldsomt, at vi havde et besøg på det lokale sygehus hvor knæet fik 5 sting. På sygehuset var der ikke nogen tøven vi kom lige til og fik en meget professionel behandling og efter 1½ time kunne vi optage vores ferie igen. (Der betales i øvrigt på stedet, som refunderes når man kommer hjem af danske sygeforsikring).
Nu kommer vi til minusserne: Vejbeskrivelsen; når man kører af den betalings fri motorvej fra Firenze til Colle Val d´Elsa og drejer fra ved afkørsel syd STÅR DER AT VI SKAL DREJE TIL VENSTRE det passer ikke DER SKAL DERJES TIL HØJRE det må I gerne få ændret til de efter følgende der skal på en god tur til Toscana.
Cykeludlejeren i Colle Val d´Elsa har ingen cykler og taler i øvrigt ikke andet end italiensk. Den 300-500 meter lange gåtur op til swimmingpoolen, men ok så kunne vi tillade os at tage en ekstra flaske af grevens dejlige vin. Ja der faktisk ikke flere minusser!!!!

Firenze og Siena er bestemt et besøg vær og én dag er ikke nok der rigtigt meget og kigge på. Et lille tip – når det er så varmt som vi havde, er eftermiddagen bedst ved Belvederes swimmingpool. I øvrigt var min personlige største oplevelse det skæve tårn i Pisa, det er sku godt nok skævt og så har de rettet det lidt op, 54 cm. I øvrigt skal der køres tur til Pisa fra Colle Val d´Elas kan det anbefales at tage motorvejen det tager alt forlangt tid af de små snoet veje. Vi forsøgte os med en tur til stranden, men det kan ikke anbefales, stedet hed Castiglloncello. Grevinden på Belvedere fortalte os senere at vi skulle havde kørt længer syd på til Ceclna og San Vincenzo der imellem skule der efter sigende være godt og bade. Jeg tror at vi napper Firenze igen men på et andet tidspunkt at året hvor det ikke er for varmt. Pyyha!

PS. Nu er det anden gang vi har benyttet In-Italia og begge gange har I levet op til den lejet lejlighed (og beskrivelsen af både lejlighed og område) samt vores egne forventninger om hvorledes lejlighed og område er. TAK for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Lotte og hendes mand fra Birkerød på Agriturismo Belvedere fra den 3. til den 10. april 2004:

Toscana er uovertruffen og vi skal bestemt af sted en anden gang. Det var på trods af jeres beskrivelse på hjemmesiden lidt af en overraskelse at huset lå så tæt på motorvej og hovedvej. Heldigvis skulle vi bo i huset 400 m væk fra gården. Nu hvor vi har været meget rundt i området i lejet bil, ved vi, hvor vi skal finde noget næste gang. Vi vil nemlig hellere lidt mere ud på landet og der er jo allersmukkest omkring Chiusi, synes vi. Selve stedet var en flot bygning - men der var ikke meget comfort i stue og køkken. To stole og den ikke hyggelige belysning, som man jo finder mange andre steder i verden, var det vi havde. Og vi havde fået bekræftet at det var et værelse med udsigt over Colle Val d'Elsa og San Gimignano, men der var ingen udsigt - kun små vinduer med skodder. Men vi nød det alligevel for Toscana er bare dejlig. Vi vil næste gang se mere på både beliggenhed og indretning. Jeg vil næste gang gerne have et katalog og bladre i. Selv om jeg er glad for internettet, er det vanskeligt at sammenligne et sted med et andet, hvis man ikke vil printe det hele ud. Men vi vender nok tilbage næste år.

In-Italia's kommentar

Vores beskrivelse af stedet stemmer, så vidt vi kan se, helt overens med Lottes, så vi forstår ikke helt hendes overraskelse. Og så er der for resten udsigt til Colle Val d'Elsa og San Gimignano fra lejligheden (nr. 7), men det kræver selvsagt, at man slår skodderne op og ser ud af vinduet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map