Agriturismo i Colle Val d'Elsa i Toscana

Agriturismo Belvedere

 
Agriturismo Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colle Val d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er umuligt at sætte vores sædvanlige sole på dette sted, for det falder helt uden for det almindelige.

Hvis man ønsker at bo i lejligheder med al moderne komfort, med nymalede vægge, tørrede blomster og en indretning der kunne være taget fra ”Bo Bedre”, så vil man hade dette sted. Søger man derimod det autentiske, vil man bo på en bondegård i lejligheder, hvor man bor som de gamle bønder stadig gør i Toscana, hvor kalken falder hist og her, og hvor der er både grise, heste, geder, kaniner og høns, så vil man elske det. Alt efter sindelag kan man således give gården én eller fem sole.

Læs mere om Agriturismo Belvedere

Hele godset Belvedere ejes endnu af grev Raffaele Ceramelli Papiani, hvis familie har besiddet det i generationer. Grev Raffaele blev selv født i den statelige villa, som han i dag har forpagtet bort restaurant og hotel. Han selv og hans hustru Renata tager sig af gården sammen med deres søn Lorenzo, der især tager sig af at lave vinen. De har bevidst valgt ikke at renovere lejlighederne, da de ønsker at give deres gæster en fornemmelse af, hvordan livet var på landet før (og stadig er hist og her), ikke et kunstigt miljø med moderne design og snorlige blomsterbede. Lejlighederne er og skal derfor være simple, rustikke, næsten grove. Har man ikke prøvet at besøge gamle bønder i Toscana, kan man måske ikke altid helt værdsætte dette, men blandingen af spartanske køkkener, prægtige antikke møbler, fugtskader og maleriske bygninger er så helt igennem oprindelig og ægte, som den kan være. Lad os sige det, som det er: De får ingen amerikanske gæster.

Hvad enten man bor på selve gården eller i bondehuset Santa Filomena, der ligger 400 meter væk, vil man få en absolut enestående oplevelse. Skønt lejlighederne er simple og slidte, er her både svømmebassin (18 x 8 meter), tennisbane og udlejning af mountainbikes. Ønsker man ikke selv at lave mad, kan man glæde sig over at der er restaurant i villaen.

Greven og grevinden har et palads i Firenze, men da han ikke bryder sig om bylivet, tilbringer de størstedelen af deres liv på gården. Ved første øjesyn ville man aldrig gætte på, at Raffaele var aristokrat, men efter et par minutter i hans selskab kan der ingen tvivl være om, at han er af en anden støbning end de fleste. En sådan afslappet dannelse, naturlig behagelig væremåde og elskværdighed møder man sjældent.

Gårdens beliggenhed tæt på afkørslen fra motorvejen Firenze-Siena er både en velsignelse og en forbandelse. Den gør, at man på kort tid kan komme til begge byer, og den charmerende Colle Val d’Elsa er kun tre km væk. Det er heller ikke fordi der er de store støjgener fra motorvejen, men til gengæld ligger den ganske befærdede landevej mellem Colle Val d’Elsa og Siena kun 60 meter fra hovedbygningen og 200 meter fra Podere Santa Filomena.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Belvedere

Skjul teksten
 
 
search map