Anmeldelser af La Quiete

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Quiete

Læs personlige anmeldelser af La Quiete som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Quiete. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk

Jeg og mine 3 søstre med familie og vores forældre lejede denne villa i 1 uge i juli 2016. Vi havde det helt fantastisk. Vi var 3 generationer fra 5-77 år (de ældste var 76 og 77 år, den yngste 5, så 8,15,16,21,23,24,25,26 og resten omkring 40-56) Alle havde det helt sublimt. De ansvarlige kom og tjekkede poolen hele ugen. Fantastisk velkomst med lækre italienske skinke, frugt og vin. Velholdt stor have med masser af liggestole og siddepladser. Steder at sidde for at undgå solen. Legeplads, fodboldbane og volleyball net. Savnede aircondition, men da vi var der første uge af juli gik det fint. Køkkenet var meget godt udstyret, 2 køleskabe, 2 bageovne og opvaskemaskine. Meget bestik, glas og service. En hyggelig restaurant i Albergo, med dejlig mad. For langt at gå, men en kort køretur væk. Heller ikke så langt væk en vingård, hvor vi var på vinsmagning. Hyggelige folk og god vin, som vi alle købt med os hjem. Kørselsvejledningen til huset bør revideres, da det er svært at finde huset. Måske oplyse koordinater, da de fleste har GPS i dag.

La Quiete
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Quiete
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 14 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Toscana sep 2015

Et godt hus til en stor gruppe. Ikke topkarakter, da der var en del mangler (se også under bedømmelse). En stor mangel at de lokalt ansatte ikke taler engelsk. De var venlige og imødekommende, men det er ikke nok. Vi var utilfredse med den manglende belysning, både indendørs og ud, og at internettet kunne kun bruges på én dag. Dårlig lugt i et af soveværelserne nedenunder. Poolen frisk og god, mens puder i hængekøjer var gamle og skal udskiftes. Et smukt hus, og vi trivedes med den behagelige terrasse under tag, hvor vi spiste alle vores måltider.

La Quiete
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Quiete
Villa m. privat pool

Defekte pærer her og der i huset. Intet arbejdslys ved grill og pool hus. Itu udendørsbelysning. Microen fungerede ikke. For få vinglas og sløve knive i køkkenet. Dårlig lugt i et af soveværelserne nedenunder.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Virker kun én dag af de 7 dage, stor skuffelse!
Pool (evt. sæsonåben)

Blev rengjort flere gange, godt!
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 8 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Børnevenligt

Passede vældigt godt til vores rejseselskab med børn på grund af hegnet, og alle aktiviteter der var til rådighed. Lidt langt til landsbyen og det var lidt svært at finde huset, da vi ankom. Huset var perfekt med den indbyggede del, hvor du kunne sidde og have et overblik over børnene der legede. Det var godt, at der var 4 badeværelser. Hårde puder og senge, men vi havde ikke forventet svenske standarder.

Anbefaling til kommende gæster

Svært at finde parkering i Siena, vi vendte om og kørte væk. Gik til de varme kilder og badede, det var dejligt.

La Quiete
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Lidt langt til byen og supermarked
 
Selve indkvarteringen på La Quiete
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

fungerede nogenlunde
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 8 voksne, 8 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Dorte og hendes familie fra København K boede på La Quiete i Civitella Val di Chiana fra d. 5. til d. 12. maj 2007.

Det var en fantastisk god tur. Huset var skønt og dejligt område. Vejret kunne vi heller ikke klage over. Lige et par småting der kunne have været rare. Kørselsvejledningen til huset var ikke god, det var ikke muligt at finde huset ud fra den "beskrivelse" vi havde fået. Da vi havde kørt rundt og ledt et pænt stykke tid, endte det med at nogle lokale simpelthen "fulgte" os hen til huset. Det var ærgerligt at bruge så meget tid på det.

Det næste var, at personen der overdrog huset til os ikke kunne et ord, og jeg mener et ord engelsk. Det er svært at modtage informationer om hus, nøgler, aflæsning et.c. når vi så til gengæld ikke kunne et ord italiensk. Selvfølgelig gik det, men måske kunne man i det mindste have været forberedt. Damen der overdrog os huset gjorde hvad hun kunne og var meget sød og hjælpsom.

Alt i alt var det en fantastisk sted og hus og vi havde en dejlig tur, og det kan ikke udelukkes at vi skal derned igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 7 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 6 voksne, 8 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map