Villa i Civitella Val di Chiana i Toscana

La Quiete

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Mellem Siena og Arezzo, fire kilometer uden for den lille charmerende by Civitella in Valdichiana finder vi denne prægtige gamle gård beliggende i ensom majestæt. Nærmeste restaurant findes 1½ km fra huset, og nærmeste togstation (eller rettere trinbræt) er kun 2 km væk.

Stilren indretning

Husets imponerende 400 kvadratmeter er for nylig blevet smukt restaureret, idet man har sørget for at bevare mest muligt af de oprindelige træk. Lofterne har således stadig de traditionelle fritliggende bjælker, der bærer de sten i terrakotta, som på samme tid udgør gulve og lofter. Indretningen er flot og stilren med antikke og nyere møbler. Rundt om huset er der en stor have med diverse møbler, grill og en pool på 12 x 6 meter 110-200 cm dybt).

Villa med 18 sovepladser:
- I stueetagen finder vi stue med pejs, meget velindrettet køkken (fire gasblus, to ovne, mikrobølgeovn, køleskab med fryser, brødrister, kaffemaskine og opvaskemaskine) med opvaskemaskine og direkte udgang til overdækket terrasse (lige over for svømmebassinet) med havemøbler, to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse/toilet og rum med vaskemaskine. På første sal er der fire soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge og hele tre badeværelser/toiletter. To enkeltsenge kan tilføjes i soveværelserne, og således kommer vi op på 18 sovepladser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Villa Fornacino

Rapolano Terme, Toscana

La Collina dei Fiori

Castiglion Fiorentino, Toscana

Anbefalinger til dig

La Collina dei Fiori

Castiglion Fiorentino, Toscana

Villa degli Olivi

Castiglion Fiorentino, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map