Villa i Civitella Val di Chiana i Toscana

La Quiete

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Mellem Siena og Arezzo, fire kilometer uden for den lille charmerende by Civitella in Valdichiana finder vi denne prægtige gamle gård beliggende i ensom majestæt. Nærmeste restaurant findes 1½ km fra huset, og nærmeste togstation (eller rettere trinbræt) er kun 2 km væk.

Stilren indretning

Husets imponerende 400 kvadratmeter er for nylig blevet smukt restaureret, idet man har sørget for at bevare mest muligt af de oprindelige træk. Lofterne har således stadig de traditionelle fritliggende bjælker, der bærer de sten i terrakotta, som på samme tid udgør gulve og lofter. Indretningen er flot og stilren med antikke og nyere møbler. Rundt om huset er der en stor have med diverse møbler, grill og en pool på 12 x 6 meter 110-200 cm dybt).

Læs mere om La Quiete

Villa med 16 sovepladser:
- I stueetagen finder vi stue med pejs, køkken med direkte udgang til overdækket terrasse (lige over for swimmingpoolen) med havemøbler. Her er to soveværelser med dobbeltseng (med mulighed for en ekstra opredning i begge værelser), et badeværelse/toilet og rum med vaskemaskine.

På første sal er der to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med dobbeltseng (med mulighed for en ekstra opredning i begge værelser), to soveværelser med to enkeltsenge og hele tre badeværelser/toiletter.

De 4 ekstra opredninger er mod et gebyr som betales direkte til La Quiete.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Quiete

Læs personlige anmeldelser af La Quiete som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Quiete. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra La Quiete

Fantastisk

Jeg og mine 3 søstre med familie og vores forældre lejede denne villa i 1 uge i juli 2016. Vi havde det helt fantastisk. Vi var 3 generationer fra 5-77 år (de ældste var 76 og 77 år, den yngste 5, så 8,15,16,21,23,24,25,26 og resten omkring 40-56) Alle havde det helt sublimt. De ansvarlige kom og tjekkede poolen hele ugen. Fantastisk velkomst med lækre italienske skinke, frugt og vin. Velholdt stor have med masser af liggestole og siddepladser. Steder at sidde for at undgå solen. Legeplads, fodboldbane og volleyball net. Savnede aircondition, men da vi var der første uge af juli gik det fint. Køkkenet var meget godt udstyret, 2 køleskabe, 2 bageovne og opvaskemaskine. Meget bestik, glas og service. En hyggelig restaurant i Albergo, med dejlig mad. For langt at gå, men en kort køretur væk. Heller ikke så langt væk en vingård, hvor vi var på vinsmagning. Hyggelige folk og god vin, som vi alle købt med os hjem. Kørselsvejledningen til huset bør revideres, da det er svært at finde huset. Måske oplyse koordinater, da de fleste har GPS i dag.

Læs mere

Børnevenligt

Passede vældigt godt til vores rejseselskab med børn på grund af hegnet, og alle aktiviteter der var til rådighed. Lidt langt til landsbyen og det var lidt svært at finde huset, da vi ankom. Huset var perfekt med den indbyggede del, hvor du kunne sidde og have et overblik over børnene der legede. Det var godt, at der var 4 badeværelser. Hårde puder og senge, men vi havde ikke forventet svenske standarder.

Læs mere

Toscana sep 2015

Et godt hus til en stor gruppe. Ikke topkarakter, da der var en del mangler (se også under bedømmelse). En stor mangel at de lokalt ansatte ikke taler engelsk. De var venlige og imødekommende, men det er ikke nok. Vi var utilfredse med den manglende belysning, både indendørs og ud, og at internettet kunne kun bruges på én dag. Dårlig lugt i et af soveværelserne nedenunder. Poolen frisk og god, mens puder i hængekøjer var gamle og skal udskiftes. Et smukt hus, og vi trivedes med den behagelige terrasse under tag, hvor vi spiste alle vores måltider.

Læs mere

Dorte og hendes familie fra København K boede på La Quiete i Civitella Val di Chiana fra d. 5. til d. 12. maj 2007.

Det var en fantastisk god tur. Huset var skønt og dejligt område. Vejret kunne vi heller ikke klage over. Lige et par småting der kunne have været rare. Kørselsvejledningen til huset var ikke god, det var ikke muligt at finde huset ud fra den "beskrivelse" vi havde fået. Da vi havde kørt rundt og ledt et pænt stykke tid, endte det med at nogle lokale simpelthen "fulgte" os hen til huset. Det var ærgerligt at bruge så meget tid på det.

Det næste var, at personen der overdrog huset til os ikke kunne et ord, og jeg mener et ord engelsk. Det er svært at modtage informationer om hus, nøgler, aflæsning et.c. når vi så til gengæld ikke kunne et ord italiensk. Selvfølgelig gik det, men måske kunne man i det mindste have været forberedt. Damen der overdrog os huset gjorde hvad hun kunne og var meget sød og hjælpsom.

Alt i alt var det en fantastisk sted og hus og vi havde en dejlig tur, og det kan ikke udelukkes at vi skal derned igen.

Læs mere

Bedømmelse af La Quiete

Læs mere
 
search map