Feriebolig i Cinquale i Toscana

Residence La Pergola

 
Residence La Pergola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Pergola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cinquale og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Pergola ligger i rolige omgivelser ca. 100 meter fra Poveromo-stranden med marmorbjergene i baggrunden og kun 4 km til den livlige Piazzetta i Forte dei Marmi. Langs vandet i selve Cinquale finder du om sommeren spisesteder i forbindelse med badeetablissementerne, mens du for indkøb skal køre ca. 2 km til nærmeste supermarked.

Der var engang et hjemligt spisested og et hotel

Ved strandene i Cinquale, Ronchi og Poveromo kom engang den italienske "intelligentsia": Kort fra Residence La Pergola arbejdede Mino Maccari i den villa han fik bygget i 1938.... i dag er der få mennesker der genkender den, når de spadserer forbi. Og der kom andre frontfigurer i den italienske finkultur (forfattere, malere og digtere som Calvino, Carrà, Calamandrei, Pannunzio, Guttuso, Ungaretti og Bobbio er måske ikke så kendte for det skandinaviske publikum, men har ledet og drevet debatten efter anden Verdenskrig i Italien), og de mødtes hos Caté, som var et lille spisested, der lå hvor du nu finder disse ferielejligheder.

Læs mere om Residence La Pergola

Have på 4.400 m² med pool

Det gamle hotel er nu erstattet af nyere byggeri omgivet af en velholdt have, hvor du kan hvile under træerne eller solbade ved poolen. Til fælles rådighed for alle gæster er der reception, elevator og parkeringsplads. Mod betaling kan du benytte dig af cykleudlejning og tennisbane. Er du eller en af dine medrejsende i kørestol så finder du her god plads til at bevæge dig rundt, parkere og endog lejligheder med handikapvenlig indretning.

Ferielejligheder med balkon, terrasse eller egen have

Der er i alt 29 ferielejligheder fordelt på stueetage, første sal og anden sal. Trods den officielle klassificering kun viser to stjerner, er lejlighederne langt bedre udstyret, end hvad man kunne antage - de har nemlig alle aircondition, wi-fi internetforbindelse, vaskemaskine, tekøkken med to kogeplader, mikroovn, ovn og opvaskemaskine samt sat-tv. Der er sovesofa i opholdsstue, den kan frit benyttes, men udelukkende af børn under 12 år.

Lejlighederne på Residence La Pergola

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon)

Lejlighederne er ca. 45 m² og ligger enten på første eller anden sal. De består af opholdsstue med tekøkken (2 kogeplader, mikroovn, opvaskemaskine samt ovn), dobbeltsovesofa samt sat-tv, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden råder desuden over balkon.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne er ca. 45 m² og ligger enten på første eller anden sal. De består af opholdsstue med tekøkken (2 kogeplader, mikroovn, opvaskemaskine samt ovn), dobbeltsovesofa samt sat-tv, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden råder desuden over terrasse på ca. 40 m², delvist overdækket, med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med have)

Lejlighederne er ca. 45 m² og ligger i stueetage. De består af opholdsstue med tekøkken (2 kogeplader, mikroovn, opvaskemaskine samt ovn), dobbeltsovesofa samt sat-tv, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden råder desuden egen haveplads med bord og stole samt parasol.

Skjul teksten
 
 
search map