Feriebolig i Cinquale i Toscana

Residence La Pergola

 
Residence La Pergola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Pergola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cinquale og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Pergola ligger i rolige omgivelser ca. 100 meter fra Poveromo-stranden med marmorbjergene i baggrunden og kun 4 km til den livlige Piazzetta i Forte dei Marmi. Langs vandet i selve Cinquale finder du om sommeren spisesteder i forbindelse med badeetablissementerne, mens du for indkøb skal køre ca. 2 km til nærmeste supermarked.

Der var engang et hjemligt spisested og et hotel

Ved strandene i Cinquale, Ronchi og Poveromo kom engang den italienske "intelligentsia": Kort fra Residence La Pergola arbejdede Mino Maccari i den villa han fik bygget i 1938.... i dag er der få mennesker der genkender den, når de spadserer forbi. Og der kom andre frontfigurer i den italienske finkultur (forfattere, malere og digtere som Calvino, Carrà, Calamandrei, Pannunzio, Guttuso, Ungaretti og Bobbio er måske ikke så kendte for det skandinaviske publikum, men har ledet og drevet debatten efter anden Verdenskrig i Italien), og de mødtes hos Caté, som var et lille spisested, der lå hvor du nu finder disse ferielejligheder.

Læs mere om Residence La Pergola

Have på 4.400 m² med pool

Det gamle hotel er nu erstattet af nyere byggeri omgivet af en velholdt have, hvor du kan hvile under træerne eller solbade ved poolen. Til fælles rådighed for alle gæster er der reception, elevator og parkeringsplads. Mod betaling kan du benytte dig af cykleudlejning og tennisbane. Er du eller en af dine medrejsende i kørestol så finder du her god plads til at bevæge dig rundt, parkere og endog lejligheder med handikapvenlig indretning.

Ferielejligheder med balkon, terrasse eller egen have

Der er i alt 29 ferielejligheder fordelt på stueetage, første sal og anden sal. Trods den officielle klassificering kun viser to stjerner, er lejlighederne langt bedre udstyret, end hvad man kunne antage - de har nemlig alle aircondition, wi-fi internetforbindelse, vaskemaskine, tekøkken med to kogeplader, mikroovn, ovn og opvaskemaskine samt sat-tv. Der er sovesofa i opholdsstue, den kan frit benyttes, men udelukkende af børn under 12 år.

Lejlighederne på Residence La Pergola

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon)

Lejlighederne er ca. 45 m² og ligger enten på første eller anden sal. De består af opholdsstue med tekøkken (2 kogeplader, mikroovn, opvaskemaskine samt ovn), dobbeltsovesofa samt sat-tv, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden råder desuden over balkon.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne er ca. 45 m² og ligger enten på første eller anden sal. De består af opholdsstue med tekøkken (2 kogeplader, mikroovn, opvaskemaskine samt ovn), dobbeltsovesofa samt sat-tv, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden råder desuden over terrasse på ca. 40 m², delvist overdækket, med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med have)

Lejlighederne er ca. 45 m² og ligger i stueetage. De består af opholdsstue med tekøkken (2 kogeplader, mikroovn, opvaskemaskine samt ovn), dobbeltsovesofa samt sat-tv, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden råder desuden egen haveplads med bord og stole samt parasol.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence La Pergola

Læs personlige anmeldelser af Residence La Pergola som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence La Pergola. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence La Pergola

Dejligt sted

Tæt på stranden, men dejligt roligt.
Pæn lejlighed med stor tag terrasse.

2. gang vi bruger In-Italia, men absolut ikke sidst gang, servicen og lejligheden svarer altid til forventningen.

Italienernes egen ferie område, det er ikke gratis at benytte stranden.

Læs mere

Flot lejlighed

Lejlighedskomplekset er pænt og nydeligt med gode faciliteter i form af fine værelser, privat terrasse og svømmebassin.
Stranden er fuldstændig komercialiseret så man skal leje plads. Det er pænt og nydeligt men dyrt. Det er et byområde med mange stor vilaer.

Læs mere

Dejlige lejligheder til prisen.

Vi havde ikke de store forventninger og blev da heller ikke overrasket!
Det var som In-Italia havde beskrevet ift. køkkenudstyr - der var ikke det helt store at arbejde med!
Men der var en dejlig overdækkede terrasse og en skøn pool (som dog blev lukket mellem 14 og 16 visse dage fordi den skulle renses). Der var også uenighed om brug eller ej af badehætte!
Alt i alt en dejlig ferie og lejlighederne svarer fint til prisen!
NB! Cafeen, kiosken og købmanden lidt oppe ad gaden (ca 150 meter) er utrolig hyggelige og autentiske!
Vi anbefaler et besøg i Pietrasanta (en bjergby 14 km væk)!

Læs mere

Fin lejlighed, men ikke helt som forventet

Vi var meget tilfredse med lejligheden, der manglet ingen ting. Poolen og haven var under alt kritik. Poolen var ikke børnevenlig, samme dybde over det hele, vores søn kunne ikke nå bunden. Der var heller ikke informeret om at vi skulle bade med badehætter. Vi hader badehætter. Hvis det havde stået nogle steder da vi booket lejligheden, ville vi ikke have booket den. Ukrudt var ikke fjernet rundt om poolen og liggestole og borde ikke rent gjordt.
Internettet forbindelsen forsvandt også hele tiden.
Området Massa er ikke særlig charmerende. Vi følte os som turister ikke særlig velkomne. Massa området ligger centralt hvis man skal se alle de fantastiske byer i Toscana.

Læs mere

Dejligt sted, små værelser

Området er skønt, stille og roligt. Meget fin strand, og rigtig gode byer i nærheden. Mange gode udflugtsmål i nærheden. Området virker ikke overturistet, alt fungere. Pool på stedet rigtig fin. Vores lejlighed dog meget lille i forhold til 4 personer. Fint køkken, men der var ikke plads til at man kunne spise middag i lejligheden uden at sidde klemt, og der var ikke plads på altanen. Vi savnede en terasse, og det ellers store fællesareal indbød ikke til at man kunne indtage nogen måltider eller sidde og hygge sig (ingen borde eller stole). Det er lidt mærkeligt at poolen er lukket fra 14-16. Badehætte påkrævet. Handicapvenligt.

Læs mere

Bedømmelse af Residence La Pergola

Læs mere
 
search map