Anmeldelser af Casa Sant'Anna

 
Casa Sant'Anna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Sant'Anna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Sant'Anna

Læs personlige anmeldelser af Casa Sant'Anna som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Sant'Anna. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Louise og familie fra Holte boede på Casa Sant'Anna i Cinigiano fra d. 12. til d. 26. juli 2008.

Vi havde lejet hus i Cinigiano hos Anna og Dino sammen med et vennepar og det egner huset sig rigtig godt til. Selve opdelingen var ikke lige helt som forventet, men det fungerede faktisk rigtig godt. Vi havde den øverste etage hvor der er godt indrettede soveværelser og super gode madrasser samt fine badeværelser. Køkkenet befinder sig jo i den nederste del, men det var egentlig OK og et stort plus at man nemt kunne dække op udendørs på terrassen. (Vi sad faktisk ude og spiste både morgen, middag og aften) Køkkenet kunne godt trænge til at blive udviddet, det var lidt svært med pladsen mht. opvask efter 10 mennesker. (En opvaskemaskine ville være dejligt). Poolen og haven var fantastisk og udsigten var jo helt fabelagtig. Vi havde mountainbikes med og Dino Viste nogle gode ruter, både for begyndere og øvede. Helt fantastisk!!

Vi var lidt nervøse mht. gæster på restauranten, men det var helt uden grund. Der var gæster en gang imellem, men ikke noget vi mærkede noget særligt til.

Selve området ligger ideelt for mange smukke udflugter, både mod Siena og Montepulciano og Montalcino. Det var et skønt landligt område, langt fra larm og turister. Selve byen Cinigiano er ikke stor, men der er et lille supermarked og en bager og et hyggeligt pizzeria på torvet, som vi besøgte nogle gange. Anna og Dino var utrolig flinke og hjælpsomme. De producerer selv vin (ganske glimrende) og en skøn olivenolie.

Vi sender vores varmeste anbefalinger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
Lars og familie fra Gentofte boede på Casa Sant'Anna i Cinigiano fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Som det øvrige Toscana - et utroligt smukt områe. Vi kommer helt sikkert tilbage til regionen. Gode lokale vine (Montecucco). Vi troede, at vi havde lejet hele huset for os selv. Anna og Dino driver imidlertid en form for restaurant i den ene del af huset, hvilket til tider gav lidt uro. Søndag kl. 10 - dukkede der pludselig en flok Italienere op (8 personer). De kom ned til poolen hvor vi var - og begyndte at bade og sole. De gik så til frokost hos Anna - og fik vist lidt meget vin indenfor vesten. Det blev ret højlydt, og eftermiddagen gik med at sove den ud forskellige steder i haven. De forlod huset ved 20 tiden. Det er nok en helt naturlig ting når man driver en form for restaurant ved siden af - men ikke hvad vi havde forventet. Det blev vi lidt frustrerede over. Dino og Anna var på ejendommen det meste af tiden. De kom kl. 7.00 - og gik hjem kl. 21.00.

Billederne på nettet viste en flot spisesal med pejs. Dette indgår som en del af restaturanten - og derfor ikke tilgængeligt for lejer. Supercool poolområde og have. Indvendigt lever det ikke helt op til standarden - men alt fungerer. Flotte badeværesler. Alt i alt havde vi en pragtfuld ferie. Vi vælger dog nok et af Jeres andre huse en anden gang. Anna og Dino forstår (og taler) ikke ET ord engelsk. Det er derfor en fordel hvis gæsterne kan lidt italiensk. Det vil gøre det hele meget nemmere. At spise Dino og Anna kan varmt anbefales. Det er solid Toscans mad - lækkert tilberedt. Mediumpriced. De producerer selv en masse lækkert tilbehør. Tips: Relativt langt til indkøb i Cinigiano. Meget små butikker. Marked hver tirsdag formiddag. Nærmeste større by - Grossetto - 55 min væk af snørklede landeveje.


In-Italia's kommentar

Vi har påtalt tilstedeværelsen af udefrakommmende over for Anna og Dino. Det vil IKKE ske igen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map