Villa i Cinigiano i Toscana

Casa Sant'Anna

 
Casa Sant'Anna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Sant'Anna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Sant'Anna ligger ca. 5 km udenfor Cinigiano, på vejen fra det flade Maremma-område mod bjerget Monte Amiata og Siena. Det søde værtpar, Anna og Dino, har sat huset i stand, som om det skulle være deres egen bolig, stemningen er derfor hyggelig og lokalerne og værelserne rummelige.

Fra huset har man udsigt over dalen og til den høje bakke bagved. Her ligger et gammelt vinslot, der er ved at blive restaureret. Ved siden af huset er der svømmebassin og have, hvorfra man kan nyde udsigten over dalen, mens man tager sig en dukkert i det forfriskende vand. Bassinet måler 10 x 5 meter, og dets dybde er mellem 110 og 170 cm.

Læs mere om Casa Sant'Anna

Villa med 13 sovepladser:
- I stueetagen af huset finder man en meget stor opholdsstue med køkkenhjørne, spisebord og sofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (kan sættes sammen) og badeværelse med bruser og toilet.
- På første etage er der to værelser med dobbeltseng og enkeltseng, som hvert har sit eget badeværelse/toilet, samt to forbundne værelser, hvoraf det ene har en dobbeltseng, det andet en enkeltseng; disse to værelser deles om et badeværelse/toilet.

Her bor man i fredelige omgivelser, og stedet kan anbefales til dem, der ønsker at holde ferie helt for sig selv og ikke har behov for at have en bager lige rundt om hjørnet. Der er ca. 5 km til de nærmeste indkøbsmuligheder. Fru Anna kommer gerne og forbereder morgenmad - mod betaling - i den fælles opholds- og spisestue, som findes i stueetagen. Kommer man her om foråret eller efteråret, er det også muligt at slappe af foran pejsen i den fælles stue. Her findes overdækket parkeringsplads og fælles vaskemaskine. Lige ved siden af boligen, ligger Annas og Dinos restaurant, så ønsker man en god middag under opholdet, skal man ikke gå langt for at nyde det herlige, toscanske køkken.

Skjul teksten
 
 
search map