Villa i Ciggiano i Toscana

Podere della Crocchia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Huset er velmøbleret og har både satellitfjernsyn, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Have med pool

Husets have er indrettet med havemøbler, grill og en 12 x 6 meter stor pool. Til rådighed for gæsterne i villaen står desuden et par cykler, som kan anvendes til at udforske området helt tæt på.

Læs mere om Podere della Crocchia

Villa med 6/8 sovepladser (ca. 120 m²):
- Villaens 120 m² er fordelt på to plan med indgang i stueetagen. Her finder man stue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. På første etage er der en mindre stue med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse/toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Podere della Crocchia

Læs personlige anmeldelser af Podere della Crocchia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere della Crocchia. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Podere della Crocchia

Fantastisk!

Alt var i top på dette ophold: Boligen, udeområderne, omgivelserne og ikke mindst værterne. Det ville være rart med et vejnummer på destinationen, da GPS'en gav lidt op samt en opmærksomhed på, at man skal ringe til værterne ved ankomst for at kunne komme ind. Men ellers var det den skønneste ferie i det bedst tænkelige feriehus. Vær opmærksom på at poolen er meget 'frisk' om efteråret.

Læs mere

Den fantastiske udsigt

Dette er min fjerde gang på dette fantastiske sted. Luca og hans familie er de bedst mulige hotelværter. Udsigten slå benene væk under mig hver gang og poolen er altid i fremragende stand. Fantastisk udendørs-grill og urtehave.
De bør udskifte ovnen, køleskabet (større og bedre til at køle) og vaskemaskinen.

Læs mere

Kjeld og rejsefæller fra Espergærde boede på Podere della Crocchia i Ciggiano fra d. 1. til d. 8. oktober 2011.

Huset var helt i orden, rent, pænt, godt vedligeholdt, godt beliggende og med en utrolig flot have - med en ualmindelig flot udsigt. Værtsparret taler desværre kun meget dårligt engelsk, men de ved dårligt hvad ben de skal stå på for at gøre opholdet behageligt, så med lidt få italienske ord, så går det hele alligevel til ug! Svimmingpoolen blev renset hver dag og der var i det hele taget ikke noget at sætte en finger på. Det skulle da lige være, at cyklerne ikke rigtig egner sig til voksne mennesker - de kan til gengæld bruges af store børn. Husets beliggenhed på den lidet befærdede (skov-)vej mellem Ciggiano og Civitella betyder, at der er ualmindeligt fredeligt. Med max. 1 times kørsel til Siena, Firenze, Cortona og Arezzo ligger huset dog tæt på flere af de byer, der kan have interesse for de kulturinteressede turister.

Læs mere

Dorthe og familie fra Kolding boede på Podere della Crocchia i Ciggiano fra d. 9. til d. 16. maj 2009.

Vi må sige at det har været er rigtig dejlig uge i huset. Huset var lige så godt som forventet/håbet på, og værtsparet er nogle rigtige søde mennesker. Byen er ret øde - så er man til byliv er dette ikke stedet. Men er man til afslapning og en vidunderlig udsigt er dette bare perfekt. Der er heller ikke langt til store byer og andre udflugtsmål, så for os var det en helt perfekt blanding af afslapning, ro og udflugter.

Vi vil helt klart besøge stedet igen, og vi har fået en god service i forbindelse med booking af rejsen samt opholdet dernede.

Læs mere

Bedømmelse af Podere della Crocchia

Læs mere

Bedømmelse af Podere della Crocchia

Læs mere
 
search map