Villa i Chiusi i Toscana

Poggio Falcone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne flotte villa ligger højt i landskabet på en bakke kort fra Trasimenersøen og dens charmerende "hovedstad" Castiglion del Lago.

Besøg Chiusi

Den helt oversete by Chiusi, som ud over et hyggeligt centrum har gode spisemuligheder og glimrende togforbindelse til bl.a. Rom og Siena, ligger kun 8 km herfra. Chiusi har også de bedste indkøbsmuligheder, da den nærmeste lille landsby Porto (1 km) kun har én dagligvarebutik samt en restaurant.

Læs mere om Poggio Falcone

Bo tæt på ejerne

Den 600 kvadratmeter store villa omgives af en skyggefuld have, hvor vi finder en 12 x 6 meter stor pool og et stykke længere nede på grunden ejernes hus (de kommer kun op til villaen, når de skal rense bassinet tidligt hver morgen, og hvis gæsterne ellers ønsker det).

Pudsige men fine gulve

Udefra har villaen ikke undergået store forandringer siden 1800-tallet, men indendøre er den blevet grundigt istandsat i løbet af 1970'erne. De fleste gulve er således belagt med nogle pudsige små hvidglaserede sekskantede kakler. I dag ville de fleste nok tilstræbe en mere klassisk indretning, men dengang var de engelske ejere rigtig med på moden!

Villaen på Poggio Falcone

Villa m. privat pool

Villaen ligger i tre plan og er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og selvstændigt varmeanlæg. - I stueetagen findes spisekøkken med ildsted, opholdsstue med pejs og adgang til terrassen ved svømmebassinet, soveværelse med to enkeltsenge, to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene også har en enkeltseng). Alle tre soveværelser har eget en suite-badeværelse. Her findes desuden et wc og et vaskerum med vaskemaskine samt garage. - På første sal findes lys opholdsstue, soveværelse med dobbeltseng og udsigt over søen, korridor med sovesofa til én, to badeværelser (det ene med karbad), soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge. - Fra opholdsstuen fører en muret trappe op til tagetagen, hvor der er en stor opholdsstue samt et soveværelse med dobbeltseng og dertil hørende badeværelse en suite.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map