Villa i Chiusi i Toscana

Poggio Falcone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne flotte villa ligger højt i landskabet på en bakke kort fra Trasimenersøen og dens charmerende "hovedstad" Castiglion del Lago.

Besøg Chiusi

Den helt oversete by Chiusi, som ud over et hyggeligt centrum har gode spisemuligheder og glimrende togforbindelse til bl.a. Rom og Siena, ligger kun 8 km herfra. Chiusi har også de bedste indkøbsmuligheder, da den nærmeste lille landsby Porto (1 km) kun har én dagligvarebutik samt en restaurant.

Læs mere om Poggio Falcone

Bo tæt på ejerne

Den 600 kvadratmeter store villa omgives af en skyggefuld have, hvor vi finder en 12 x 6 meter stor pool og et stykke længere nede på grunden ejernes hus (de kommer kun op til villaen, når de skal rense bassinet tidligt hver morgen, og hvis gæsterne ellers ønsker det).

Pudsige men fine gulve

Udefra har villaen ikke undergået store forandringer siden 1800-tallet, men indendøre er den blevet grundigt istandsat i løbet af 1970'erne. De fleste gulve er således belagt med nogle pudsige små hvidglaserede sekskantede kakler. I dag ville de fleste nok tilstræbe en mere klassisk indretning, men dengang var de engelske ejere rigtig med på moden!

Villaen på Poggio Falcone

Villa m. privat pool

Villaen ligger i tre plan og er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og selvstændigt varmeanlæg. - I stueetagen findes spisekøkken med ildsted, opholdsstue med pejs og adgang til terrassen ved svømmebassinet, soveværelse med to enkeltsenge, to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene også har en enkeltseng). Alle tre soveværelser har eget en suite-badeværelse. Her findes desuden et wc og et vaskerum med vaskemaskine samt garage. - På første sal findes lys opholdsstue, soveværelse med dobbeltseng og udsigt over søen, korridor med sovesofa til én, to badeværelser (det ene med karbad), soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge. - Fra opholdsstuen fører en muret trappe op til tagetagen, hvor der er en stor opholdsstue samt et soveværelse med dobbeltseng og dertil hørende badeværelse en suite.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Poggio Falcone

Læs personlige anmeldelser af Poggio Falcone som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Poggio Falcone. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Poggio Falcone

Vi havde et super ophold på Poggio Falcone. Vi var en familie på 17 i alt med stort og småt. Det var meget varmt og poolen blev flittigt brugt. Vi bad værtsparret om nogle vifter til soveværelserne da der ikke var aircondition. Vi havde i alt 5 vifter, men de kunne måske have nogle ekstra.
Ellers fungerede alt og grillen var fantastisk. Vi er meget tilfredse med opholdet. Gutterne i familien havde mange gode cykelture i området og pralede meget af de ruter de havde valgt

Læs mere

Else og familie fra Odense C boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 23. til d. 30. august 2008.

Huset Poggio Falcone ligger utroligt smukt med udsigt til Chiusi søen og en række mindre byer. I søen, som kan nås på cykel ad en lille grusvej inden for 10 min er der karper. Man kan for et mindre beløb købe et fiskekort på campingpladsen, beliggende ned til søen.

Poggio Falcone er et smukt, imponerende hus med masser af plads i de store stuer og trappeopgange. Det er veludstyret med alt hvad man kan begære i køkkenet, udendørs grill pladser, 3 cykler til rådighed, to garager, vaskemaskine m.m.

Omgivelserne er en smuk parklignende have i flere niveauer med muligheder for at finde skyggefulde pladser i fred og ro eller deltage i livet omkring den velholdte pool. Den blev løbende rengjort af ejeren i ugens løb. Vi indtog alle måltider udendørs nær poolen.

Byen Chiusi er en af de talrige smukke byer i området, bestemt et besøg værd. Det er også stedet hvor man køber ind. Ellers ligger de større byer som Firenze, Siena, Montepulciano inden for 20 - 60 min bilkørsel.

Huset og området kan varmt anbefales. Der er intet negativt at sige om hele arrangementet.

Læs mere

René og familie fra Greve boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 14. til d. 28. juni 2008.

Først vil jer gerne rose jer for en usædvanlig velfungere organisation. Den måde i formidler og følger op på virker meget effektivt og særdeles professionel.
Huset og området levede helt op til vores forventninger. Næsten 14 dage med sol og 35-40 grader i skyggen og en stor ren swimmingpool lige uden for døren er vel alt hvad man kan forlange at en familie solskins ferie i "private" omgivelser. Skulle der være lidt malurt i bægeret er huset måske ved at være lidt slidt, men alt fungere fint og der mangler bestemt ikke noget i form af inventar mv.

Huset ligger meget "ensomt" men til gengæld fantastisk flot højt over landskabet med en helt unik udsigt der rækker temmelig langt ud før udsigten igen rammes af "nye" højder. Siena, Firenze m.v. ligger et par timers kørsel væk, men man kan få lige så meget glæde af at besøge de små byer der ligger i området,
- måske mere, hvis man ikke lige er til storby og kultur i sommervarmen.

Læs mere

Henrik og 17 andre fra Kolding boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi har haft en super ferie.
Huset er perfekt til flere familier og meget meget velholdt. Vi fik en super service af værtsparet samt en helt uovertruffen ren pool. Rigtig hyggeligt at bo i. Vi har været glade for området, som giver mulighed for at se både den italienske kultur og være sig selv. Huset ligger, så man kan se ud over området og der er vidunderligt stille. Alligevel kan man i løbet af 20 min komme ind til flere storcentre, som rummer div. Butikker og supermarkeder. Åbent alle ugens dage. Eneste minus var den varme, der kom i løbet af et par dage i huset. Vi kunne ikke finde ud af at holde varmen ude, men det er nok meget typisk for os fra nord Europa. Måske vi kan anbefale at der i huset ligger en guide til hvordan man holder varmen ude ved at lufte ud mellem kl. det og det og ellers lukker alle vinduer samt skodder osv. Værtsparet taler ikke godt engelsk og det er svært for dem at forklare sig, så det kan forstås, men det er okay til rundvisning af huset. Vi vil til hver en tid anbefale huset og området til venner og bekendte, samt komme igen.

Huset ligger 1,5 time fra Rom til den ene side og Piza til den anden, hvilket gør det super nemt at komme dertil også.

Læs mere

Bente og familie fra Malling boede på Poggio Falcone i Chiusi fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Vi er alle vel hjemme igen efter alletiders ferieoplevelse i Chiusi/Toscana.Vi boede så flot og godt - swimmingpoolen var bare et hit for børnene også for vi voksne, idet vi var bare så heldige at der var sol,varme + 34 grader hver eneste dag vi var der. Værtsparret meget imødekommende og venlige - vi havde absolut ingen problemer (måske det var lidt varmt om natten men det vænner man sig også til). Vi var 8 voksne og 8 børn - der blev hygget - svømmet - leget - købt ind i nærmeste by Chiusi. Vi var ude at spise på restaurant et par gange og ellers kunne vi holde grillaften på "slottet" o.lign. Der var mange firben, cikader og fugleliv - skønneste udsigt fra stedet - så vi har bare været så tilfredse med turen. Vi besøgte større byer Siena & Perugia og største problem var at finde P-plads.........!! Men i den mindre by Chiusi var der ingen problemer med P-forhold. Vi kan varmt anbefale stedet.

På vejen ned og hjem havde vi taget overnatninger og oplevet forskellige steder i Italien og Schweiz. Vi havde ingen dårlige oplevelser hverken med kø-dannelser eller uheld/ulykker på vej ned og hjem.

Vi er parate til at "smutte afsted sydpå" igen til sol og varme - men det må desværre lige vente lidt.

Vi siger tak for hjælpen til vores gode ferie-oplevelse for Bedsteforældre,børn,svigerbørn og børnebørn.

Læs mere

Bedømmelse af Poggio Falcone

Læs mere
 
search map